Şimdi Ara

MSI GL65 Leopard 15.6' 144Hz 3ms i7-10750H RTX2070 64GB 512GB M2 960GB SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI GL65 Leopard 15.6" 144Hz 3ms i7-10750H RTX2070 64GB 512GB M2 960GB SSD

MSI GL65 Leopard 10SFK-062 15.6" 144Hz 3ms i7-10750H RTX2070 64GB 512GB M2 960GB SSD

Ürün özelliklerine https://us.msi.com/Laptop/GL65-Leopard-10SX/Specification adresinden erişebilirsiniz.

MSI GL65 Leopard 10SFK-062 modeli.

Amazon.com'dan 27 Kasım 2020'de alındı. 27 Kasım 2021'e kadar Türkiye'de garantili.

Ürünle birlikte gelen ramleri satarak Amazon.de üzerinden

Crucial Ballistix BL2K32G32C16S4B 3200 MHz, DDR4, DRAM, Dizüstü Bilgisayar için Oyun Kiti Bellek, 64GB (32GB x2), CL16

ürünü satın aldım ve montajını yaptım. (Sipariş Tarihi: 21. Aralık 2020)

Ayrıca üründe garantisi sona ermiş 960GB SSD takılıdır. Marka/model: Sandisk 960 Ultra 2.

Ekran kartı MAX-Q değildir. MAX-Q olan ekran kartları daha uyguna bulabilirsiniz ama performans olarak bu ekran kartına yaklaşamaz.

Üründe steelseries RGB klavye mevcut. Hissiyat harika. Tuş dizilimi QWERTY olmak ile birlikte Türkçe karakterler klavye üzerinde belirtilmemiş. Ancak daha önce bu tarz bir notebook kullandıysanız aramazsınız. Ya da sticker ile kullanabilirsiniz.

İş istasyonu olarak kullandım. Mükemmel bir iş istasyonu ya da gaming notebook olarak kullanabilirsiniz.

Mantıklı tekliflere açık olmak ile birlikte düşündüğüm fiyat 23500 TL.

RAM ve SSD hariç teklifler de yapabilirsiniz. RAM ve SSD'yi başka bir bilgisayarda da kullanabilirim.

Takas düşünmüyorum. Whatsapp'dan ulaşırsanız detaylı resim video yollarım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• https://forum.donanimhaber.com/gibabyte-auros-15g-rtx-3080-li-laptop--148547925
    Şu ilandaki PC den iyimi sizinki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 inç asus 2070 laptopu 11 bine aldım buradan. Bu ilan resmen kirlilik için açılmış:)

• zalimtürk Z kullanıcısına yanıt

Forumda piyasaya göre uygun parça yada cihaz satılırdı. Artık cılkı çıktı Hangi konuya girsem saçma sapan fiyat istiyorlar. Hayır istedikleri fiyatlar sıfırından pahalı.

Letgo ve sahibinden vallaha buradan ucuz.

• 23500 TL mi? Kafa iyi değil sanırım. O paraya sizinkinden
    daha üst güncel cihazlar alınır.

• msi olunca marka sanırım altın degerınden tutulup hesaplanıp satılıyor 23 bın nedır el insaf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.