Şimdi Ara

İhtiyaçlarımıza göre 20.000 TL civarı araç arıyoruz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr.Power

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

quote:

20.000'e Golf 5 imkansız anca Golf 4 bulabilir. Onunda kmsi çok model yılı çok düşük olur. Bende o paralara bakınıyorum. Temiz araç bulmak neredeyse
    imkansız. O yüzden boyalı parçası(tavan hariç) olan veya değişeni olanlara ses çıkarmıyorum. 22.000'ye zorlarsan 2010-2011 İ20 1.2 motorlu araba alabilirsin.
    Arabanın çekisi nasıldır bilemem araştırmak lazım. 2008 model Cliolar var yine 1.2 motor. O paraya dizel bulmak(temiz) imkansız. o yüzden ben 1.2lere bakıyorum.
    Bende LPG'ye karşıyım halen daha anti patim var. LPG takacaksan 1.4-1.6lara da bakabilirsin.

Hocam tavsiyeniz üzerine i20 lere baktım. Ama performansı beni düşündürüyor. I30larda pahalı geliyor.

Citroen c3 ler nasıl? 92 hp tatmin eder mi sizce? Buna da bayan arabası dedikleri icin soğuk kaldım.

Hocam c3 lerde iyidir. Sizin performanstan beklentinize bağlı, 92 hp şehiriçi için ideal bir güç ve araba hafif
    Hocam bayan arabası falan diyenlere çok kulak asmayın. Araba temiz olsun işinizi görsün yeter.

Peki bir VW kullanıcısı olarak Pololar nasıl? Golf olsa modeli çok düşük olacak, polo olsa 2005 civarı olacak ki fiyata uysun. C3 olursa model yükseliyor. i20 de daha da yükseliyor.

• quote:

Shift41

Hocam Nissan'dan başımız yandı yanaşmıyoruz bir daha.
    Audi A3'lere baktım ama 2000 civarı oluyor 10 yaşından fazla yani ve kasası çok eski duruyor.

Başka bir tavsiyeniz var mı?

quote:

taşıyıcı1

Bunlarında model yılları çok eski oluyor ne yazık ki.
  • quote:

bütçene göre honda civic vtec2 kasa düşünürsen arkadaşım acil ihtiyaçdan satıyor

sorunsuz ve temiz araç
  • Punto

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

quote:

quote:

Mazda yı da 2. Eli sıkıntılı olduğundan eledik. Suan i20 çarptı gözüme.

Ben yine de yakıtı LPG ile halledip performanslı bir araç sormak istiyorum. Olmuşken basınca da gitsin. Var mı bir tavsiyeniz?

2000-2003 model arası opel astra hb.

Gidişi nasıl? Arkadaşta var ama öyle seri kullanmıyor. Benzinde çok yaktığını duydum. Kaç bg, hangi motor seçeneği sizce? Ikinci elde satılması kolay mı?

Bende vardı 2001 model 1.6 75 beygir arabayı gören satılıkmı diye soruyordu ve satılığa çıkarttığımız günden 1-2 gün sonra sattık yalan değil. Bizimki hem benzin hem lpg'liydi. Araba iyi gidiyordu otobanda 160-165 görüyordu seri araç istiyorsan pek tatmin edici olmaz ama güzel arabadır yani bize fazla sorun çıkartmadı.

2001 astra, hb, tam otomatik, edition model tavsiye eder misiniz ?

152bin km de, bakımları yapılmış, deri koltuk, sunroof, lastikleri orta seviyede, lpg takılmamış ve sahibi 20250 TL istiyor ..

birkaç seneye satmak istesem çok zarar eder miyim, malum yaşı 15 e dayanacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: khan_

quote:

quote:

quote:

quote:

Mazda yı da 2. Eli sıkıntılı olduğundan eledik. Suan i20 çarptı gözüme.

Ben yine de yakıtı LPG ile halledip performanslı bir araç sormak istiyorum. Olmuşken basınca da gitsin. Var mı bir tavsiyeniz?

2000-2003 model arası opel astra hb.

Gidişi nasıl? Arkadaşta var ama öyle seri kullanmıyor. Benzinde çok yaktığını duydum. Kaç bg, hangi motor seçeneği sizce? Ikinci elde satılması kolay mı?

Bende vardı 2001 model 1.6 75 beygir arabayı gören satılıkmı diye soruyordu ve satılığa çıkarttığımız günden 1-2 gün sonra sattık yalan değil. Bizimki hem benzin hem lpg'liydi. Araba iyi gidiyordu otobanda 160-165 görüyordu seri araç istiyorsan pek tatmin edici olmaz ama güzel arabadır yani bize fazla sorun çıkartmadı.

2001 astra, hb, tam otomatik, edition model tavsiye eder misiniz ?

152bin km de, bakımları yapılmış, deri koltuk, sunroof, lastikleri orta seviyede, lpg takılmamış ve sahibi 20250 TL istiyor ..

birkaç seneye satmak istesem çok zarar eder miyim, malum yaşı 15 e dayanacak?

Açıkcası tavsiye ederim güzel araçtır. Fakat biz 2 yıl önce dediğim gibi hemen elden çıkardık ama bir kaç sene ilerisi için bir şey söyliyemiyeceğim çünkü yaşı gittikçe büyümüş olacaktır.

• Pug 307 düşündünüzmü dizellerine bakarsanız kriterlerinize oldukça uygun bi bakın derim...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2006-307-full-dizel-sunrooflu-116136727/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

20.000'e Golf 5 imkansız anca Golf 4 bulabilir. Onunda kmsi çok model yılı çok düşük olur. Bende o paralara bakınıyorum. Temiz araç bulmak neredeyse
    imkansız. O yüzden boyalı parçası(tavan hariç) olan veya değişeni olanlara ses çıkarmıyorum. 22.000'ye zorlarsan 2010-2011 İ20 1.2 motorlu araba alabilirsin.
    Arabanın çekisi nasıldır bilemem araştırmak lazım. 2008 model Cliolar var yine 1.2 motor. O paraya dizel bulmak(temiz) imkansız. o yüzden ben 1.2lere bakıyorum.
    Bende LPG'ye karşıyım halen daha anti patim var. LPG takacaksan 1.4-1.6lara da bakabilirsin.

Hocam tavsiyeniz üzerine i20 lere baktım. Ama performansı beni düşündürüyor. I30larda pahalı geliyor.

Citroen c3 ler nasıl? 92 hp tatmin eder mi sizce? Buna da bayan arabası dedikleri icin soğuk kaldım.

Hocam c3 lerde iyidir. Sizin performanstan beklentinize bağlı, 92 hp şehiriçi için ideal bir güç ve araba hafif
    Hocam bayan arabası falan diyenlere çok kulak asmayın. Araba temiz olsun işinizi görsün yeter.

Peki bir VW kullanıcısı olarak Pololar nasıl? Golf olsa modeli çok düşük olacak, polo olsa 2005 civarı olacak ki fiyata uysun. C3 olursa model yükseliyor. i20 de daha da yükseliyor.

Hocam öncelikle biz çok yeni bir VW kullanacısıyız. Ben arkadaşımın 2012 model 1.2 TDI Polo'sunu kullandım. Arabanın malzeme işçiliği,kalitesi
    diğerlerine göre bir tık daha önde ama bence o paralara daha yüksek model almak varken 2005 model Polo almak bence mantıksız.

• Arkadaşım senin ilacın eğer aile içi kullanımda olacaksa dizel motorlu SEAT CORDOBA 1.4 tdi Stylance yok bana bagaj fazla olmasada yeter diyorsan SEAT İBİZA 1.4 tdi Stylance.Temennim bu seçenekleri değerlendirmen
  • quote:

byinlov42

Evet 307'lere de baktım. Bence tipi gayet güzel. Motoru gidişi nasıl tabi bilmiyorum. Kaç hp motorlar, kalkışı vs nasıl bilginiz varsa almak isterim.

quote:

Mr.Power

Zaten benide bu kahrediyor. Tamam teknoloji gelişiyor ama şu kasaları ileriyi düşünüpte güncel göze hoş gelen yapsanız ya

quote:

Rdiesel

Valla bu kasalarını nedense hiç beğenmiyorum. Keza leon da aynı şekilde. Şuanki gibi spor durmuyorlar

• 15 bine marea liberty öneririm fakat yakıt biraz fazla gibiydi eskiden kullanmıştık güzel konforlu araç(0-100 10.5sn) illa tam genç işi istiyosan 206 gti temizini bulabilirsin performansı yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 2007 yeni kasa(bir önceki) yaris, 2004-2005 polo,2005-2006 corsa(kim demiş bayan arabası die:)) suzuki swift (az kullandım) citroen c3....bunların arasında en çok hoşuma giden toyota yaris olmuştur.hiç sorun çıkarmadı saat gibi araç.tek sıkıntı belki göğüs kısmına biraz alışman zaman alacaktır.ama uzun zamandır bu işlerin içindeyim yaris kadar sorunsuzunu görmedim.suzuki swift bakıorum şu aralar çok azda olsa kullandım ve hoşuma gitti.biraz daha çıkabilirsen bence honda jazz da düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanctuary33

2006 2007 yeni kasa(bir önceki) yaris, 2004-2005 polo,2005-2006 corsa(kim demiş bayan arabası die:)) suzuki swift (az kullandım) citroen c3....bunların arasında en çok hoşuma giden toyota yaris olmuştur.hiç sorun çıkarmadı saat gibi araç.tek sıkıntı belki göğüs kısmına biraz alışman zaman alacaktır.ama uzun zamandır bu işlerin içindeyim yaris kadar sorunsuzunu görmedim.suzuki swift bakıorum şu aralar çok azda olsa kullandım ve hoşuma gitti.biraz daha çıkabilirsen bence honda jazz da düşünebilirsin.

Hocam şuan aklıma yatan Megane 2. Şimdi Yaris'lere baktım. Megane 2 den daha küçükler değil mi? Performansı da daha düşüktür sanıyorum.

Birde Citroen C3 olabilir. 3 araç arasındayım şuan. Tabi yine yeni fikirlere açığım

• Punto, corsa, getz, golf 2000 - 2003 arası kasa olandan, clio alabilirsin. ilk akla gelen bunlar.
  • quote:

quote:

2006 2007 yeni kasa(bir önceki) yaris, 2004-2005 polo,2005-2006 corsa(kim demiş bayan arabası die:)) suzuki swift (az kullandım) citroen c3....bunların arasında en çok hoşuma giden toyota yaris olmuştur.hiç sorun çıkarmadı saat gibi araç.tek sıkıntı belki göğüs kısmına biraz alışman zaman alacaktır.ama uzun zamandır bu işlerin içindeyim yaris kadar sorunsuzunu görmedim.suzuki swift bakıorum şu aralar çok azda olsa kullandım ve hoşuma gitti.biraz daha çıkabilirsen bence honda jazz da düşünebilirsin.

Hocam şuan aklıma yatan Megane 2. Şimdi Yaris'lere baktım. Megane 2 den daha küçükler değil mi? Performansı da daha düşüktür sanıyorum.

Birde Citroen C3 olabilir. 3 araç arasındayım şuan. Tabi yine yeni fikirlere açığım

hocam 2005 c3 68hp kullanıcısıyım. araç şehir içinde gayet yeterli eğer yakıt ekonomisi sizin için önemliyse c3 bir adım öndedir derim. dün getz kullanıcısı bi arkadaşım benim arabada 85-90km/h arası giderken anlık yakıt tüketiminde 3.8-4lt verilerini görünce baya şaşırmıştı :) 92hpleri performans açısından da gayet tatminkar olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: glpyldrm

quote:

quote:

hocam 2005 c3 68hp kullanıcısıyım. araç şehir içinde gayet yeterli eğer yakıt ekonomisi sizin için önemliyse c3 bir adım öndedir derim. dün getz kullanıcısı bi arkadaşım benim arabada 85-90km/h arası giderken anlık yakıt tüketiminde 3.8-4lt verilerini görünce baya şaşırmıştı :) 92hpleri performans açısından da gayet tatminkar olduğunu düşünüyorum.

Hocam aklımda megane 2 oturdu aslında ama kronik sorunları var diyenler çok. Sorun yaşamayanlarda var. Düşünmeye sevk ediyor bu da beni.

Diğer yandan C3 92Hp daha ucuz bulunabiliyor.

Bir de yakınımdakilerin hep Polo al seslerini duyuyorum. Çok kararsız kaldım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam aklımda megane 2 oturdu aslında ama kronik sorunları var diyenler çok. Sorun yaşamayanlarda var. Düşünmeye sevk ediyor bu da beni.

bence en iyisi hepsinin forumlarına girip tartışılan konulara gözatmak. mutlaka kötüleyen az olacaktır aracını ama genel olarak fikir edinilebilir diye düşünüyorum. bana kalırsa yakınlarını pek dinleme tabii bu araçların tamamını kullanmış kişiler değilse. ülkemizde maalesef kulaktan dolma bilgilerle yorum yapanlar çok. ben sadece kendi aracımla ilgili yorum yaptım size. diğer araçlarla kıyaslama imkanım pek yok kullanmadığım için. bir aracın olumlu ve olumsuz yönlerini en iyi kullanıcısı bilir. c3 için ;http://www.trcitroen.com/forum/forum.php ziyaret edebilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

c3'ünde direksiyon kutusu gibi kronik sorunu var.bende 1.6 sx vardı. sırf o tıkırtı sesinden gıcık olduğum için sattım.dizelleri yakıt olarak gerçekten ideal araçlar c3'ler.fakat hem dizel hem düşük kmli temizini bulmak için araştırmak lazım.km düşürme olyı onlarda çok yaygın dikkatli ol.polo sağlam araçtır.fakat 20bin tlye 2004-2005 alacaksın onlarda çift farlı jenerasyon:) birazcık tipsiz:) ama temizini bulursan megane yada c3ten kat kat üstün bence.

• Megane 2 forumuna yazdım ama cevap gelmiyor yeni konu açmadan size sormak istiyorum.

" Merhabalar.

Çok acil cevap arıyorum. Hayırlısıyla kafama yattı aranıza katılmak isterim. Bütçemiz maksimum 20-21 civarı. Megane 2 Hb düşünüyoruz. Yalnız çok fazla kronik sorunu var diyenler var. Ben 1.6 olmasını biraz basınca gitmesini istiyorum. Bu yüzden 1.6 lpg li düşünüyorum. Siteleri gezerken 2010-2011 yıllarındaki konularda 20.000 'e temiz bulunur yazanları gördüm şuanki fiyatlar artmış mı?

Aklımdaki 2 soru işareti var. Kronik sorunlar canımı sıkar mı? Bu airbag direksiyon vs sorunlarını duydum. İkincisi ise bu fiyata temizini bulabilir miyim?

En önemlisi bu saatten sonra 2004 civarı Megane 2 almak mantıklı mı?

Cevaplarınızı bekliyorum. Sizler kararımı belirleyeceksiniz. "

Şimdi kesinleştirmek istiyorum. Polo nun çift farkı tasarımı bence çok tipsiz. Ama performansı ve fiyatı uyarsa alabiliriz.(hangi motor atik ve güzel?)

Megane2 yukarıda belirttigim gibi kronik sorunlu diyenler var. Olursa 1.6 dynamique olacak.

Ve citroen c3. Bunda da 92hp 95.000 de 18.500 a bulmuştuk ama öyle bir ayak üstü konuşma idi.

Son yardımlarınızla kesinleştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.