Şimdi Ara

İhtiyaçlarımıza göre 20.000 TL civarı araç arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir kaç ay önce babama öğrenci kredimi versem de araba alsam diye konu açmıştım. Bundan vazgeçtiğim anda kısmetin nereden geleceği belli olmuyor.

Babamın eski işinden kalma bir minibüs vardı. Bunu satıp sana küçük bir şey alalım dedi. Bende araç arayışlarına başlamış oldum.

- En önemlisi az yakan bir araç olmalı.
    - LPG kesinlikle istemiyor, benzinde çok zor makul bir araç sanırım.
    - 10 yaşından büyük olmamalı.
    - Bakımı kolay, ikinci eli kuvvetli olmalı. Bu da çok önemli.
    - Kesinlikle düz vites olmalı.
    - Öğrenci işi göze hoş gelsin istiyorum.

Ben üniversite öğrencisiyim. Babam az yakmalı vs diyor ama bende hız sevmesem de beni mağdur etmesin ıstiyorum. Çekişi iyi olsun en azından.

Bir tanıdık galerici iyi bir şey ıstiyorsanız 25.000 e doğru çıkın diyor ama ben fazla da yük olmak istemiyorum.

Golf 5 i hiç sevmiyorum tasarım olarak ama al sür desende 'nefes alsın yeter' diyenler gibiyim

Golf 4 te fena değil ama tasarımı eski kalıyor.

Puntolar küçük ama 2007 ve sonraki kasaları hoş duruyor.

Fiesta az yakıyor ama tipini sevmiyorum.

Clio,corsa'larda pek erkek aracı değil gibi geliyor nedense.

Çabuk karar değiştiriyorum.
    Sizlerin kararları ile güzel bir araç almak istiyoruz nasipse.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Son olarak 21-22 seviyesine zor da olsa belki çıkabiliriz.

Edit: Aklıma toyota corolla ve auris geldi. Bu fiyatta bulmak zor sanırım.

LPG için babamı ikna edebilirim. Tehlikeli olduğunu düşündüğünden yanaşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 24 Şubat 2013; 18:47:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 bine temiz arabalar bulunabiliyor.
    Marea, colt , carisma ,proton türevi bakın bence öğrenci iseniz 15 bin üstünde araç almanız bence mantıksız.
  • benim tercihim renault megane 2 veya golf 5 olurdu
  • megane 2 coupe olabilir. 2000 sonrası siyah renk makyajlı kasa 1.6 16v bulursan güzel olur. temizini bulmak biraz sıkıntı olabilir.
    yada getz 1.3 gls olabilir. çekiş konusunda seni pek tatmin etmeyebilir ama ekonomi açısından seni üzmez uzun yolculuklara düşünmeden çıkarsın.
    bende öğrenciyim megane 2 coupe temizini bulmadım, araştırmak için çok zamanımda olmadığı için getz aldım.

edit: lpg düşünmüyorsan bu önerdiğim iki araçta içer. hele birde basarsan altından kalkamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayF -- 24 Şubat 2013; 21:52:42 >
  • megane 2 1.6 expression bulabilirsen, öp başına koy.

authentique'den de uzak dur.
  • 20.000'e Golf 5 imkansız anca Golf 4 bulabilir. Onunda kmsi çok model yılı çok düşük olur. Bende o paralara bakınıyorum. Temiz araç bulmak neredeyse
    imkansız. O yüzden boyalı parçası(tavan hariç) olan veya değişeni olanlara ses çıkarmıyorum. 22.000'ye zorlarsan 2010-2011 İ20 1.2 motorlu araba alabilirsin.
    Arabanın çekisi nasıldır bilemem araştırmak lazım. 2008 model Cliolar var yine 1.2 motor. O paraya dizel bulmak(temiz) imkansız. o yüzden ben 1.2lere bakıyorum.
    Bende LPG'ye karşıyım halen daha anti patim var. LPG takacaksan 1.4-1.6lara da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Merhabalar,

Bir kaç ay önce babama öğrenci kredimi versem de araba alsam diye konu açmıştım. Bundan vazgeçtiğim anda kısmetin nereden geleceği belli olmuyor.

Babamın eski işinden kalma bir minibüs vardı. Bunu satıp sana küçük bir şey alalım dedi. Bende araç arayışlarına başlamış oldum.

- En önemlisi az yakan bir araç olmalı.
    - LPG kesinlikle istemiyor, benzinde çok zor makul bir araç sanırım.
    - 10 yaşından büyük olmamalı.
    - Bakımı kolay, ikinci eli kuvvetli olmalı. Bu da çok önemli.
    - Kesinlikle düz vites olmalı.
    - Öğrenci işi göze hoş gelsin istiyorum.

Ben üniversite öğrencisiyim. Babam az yakmalı vs diyor ama bende hız sevmesem de beni mağdur etmesin ıstiyorum. Çekişi iyi olsun en azından.

Bir tanıdık galerici iyi bir şey ıstiyorsanız 25.000 e doğru çıkın diyor ama ben fazla da yük olmak istemiyorum.

Golf 5 i hiç sevmiyorum tasarım olarak ama al sür desende 'nefes alsın yeter' diyenler gibiyim

Golf 4 te fena değil ama tasarımı eski kalıyor.

Puntolar küçük ama 2007 ve sonraki kasaları hoş duruyor.

Fiesta az yakıyor ama tipini sevmiyorum.

Clio,corsa'larda pek erkek aracı değil gibi geliyor nedense.

Çabuk karar değiştiriyorum.
    Sizlerin kararları ile güzel bir araç almak istiyoruz nasipse.

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Son olarak 21-22 seviyesine zor da olsa belki çıkabiliriz.

Edit: Aklıma toyota corolla ve auris geldi. Bu fiyatta bulmak zor sanırım.

LPG için babamı ikna edebilirim. Tehlikeli olduğunu düşündüğünden yanaşmıyor.

Honda Civic düşünebilirsin hem yakıtı güzel hemde performansı tatmin eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megane 2 bence de güzel ama yine dh de bir arkadaş 5 yaşına kadar kullanılır sonra sürekli arıza çıkarır yazıyordu.

Golf 5 25.000 e anca. Golf 4 te de temiz bulmak zor gerçekten.

Ikinci eli canlı olsun ki 2-3 yıl içinde elden çıkarmak kolay olsun diyoruz.

Puntolar çok mu küçük kalır? 1.3 motorları tavsiye ediliyor sanırım.

Civiclerin hangi kasası dediğiniz? Göze de hoş gelmesini istiyorum.

Astra bir önceki kasa bulunabilse o da olmuyor.
    Citroen c3 92 hp 90.000 de 18.500 e var. Ona da bayan arabası diyorlar.

Çok kararsızım.

• Kia cerato 1.5 crdi ve 1.6 crdi bulabilirsiniz o fiyatlara 2006-2007 civarı. Türkiye'ye geldiğimde ben de eskiden 1.5 olanı kullanıyordum. Çok az yakıt tüketir. Fabrika verisi şehir içi 6.5 şehir dışı 4 litredir. Motoru acayip dayanıklıdır. Triger kayışı yerine egzantrik zinciri kullanır. Hem de acayip atik bir motordur şiddetle tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mazda 3 hakkında bilgi verebilir misiniz? Motor, Lpg uyumu, yakıt vs
  • Mazda yı da 2. Eli sıkıntılı olduğundan eledik. Suan i20 çarptı gözüme.

Ben yine de yakıtı LPG ile halledip performanslı bir araç sormak istiyorum. Olmuşken basınca da gitsin. Var mı bir tavsiyeniz?

• quote:

Mazda yı da 2. Eli sıkıntılı olduğundan eledik. Suan i20 çarptı gözüme.

Ben yine de yakıtı LPG ile halledip performanslı bir araç sormak istiyorum. Olmuşken basınca da gitsin. Var mı bir tavsiyeniz?

2000-2003 model arası opel astra hb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

quote:

Gidişi nasıl? Arkadaşta var ama öyle seri kullanmıyor. Benzinde çok yaktığını duydum. Kaç bg, hangi motor seçeneği sizce? Ikinci elde satılması kolay mı?

• quote:

quote:

quote:

Gidişi nasıl? Arkadaşta var ama öyle seri kullanmıyor. Benzinde çok yaktığını duydum. Kaç bg, hangi motor seçeneği sizce? Ikinci elde satılması kolay mı?

Bende vardı 2001 model 1.6 75 beygir arabayı gören satılıkmı diye soruyordu ve satılığa çıkarttığımız günden 1-2 gün sonra sattık yalan değil. Bizimki hem benzin hem lpg'liydi. Araba iyi gidiyordu otobanda 160-165 görüyordu seri araç istiyorsan pek tatmin edici olmaz ama güzel arabadır yani bize fazla sorun çıkartmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 25 Şubat 2013; 19:35:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

20.000'e Golf 5 imkansız anca Golf 4 bulabilir. Onunda kmsi çok model yılı çok düşük olur. Bende o paralara bakınıyorum. Temiz araç bulmak neredeyse
    imkansız. O yüzden boyalı parçası(tavan hariç) olan veya değişeni olanlara ses çıkarmıyorum. 22.000'ye zorlarsan 2010-2011 İ20 1.2 motorlu araba alabilirsin.
    Arabanın çekisi nasıldır bilemem araştırmak lazım. 2008 model Cliolar var yine 1.2 motor. O paraya dizel bulmak(temiz) imkansız. o yüzden ben 1.2lere bakıyorum.
    Bende LPG'ye karşıyım halen daha anti patim var. LPG takacaksan 1.4-1.6lara da bakabilirsin.

Hocam tavsiyeniz üzerine i20 lere baktım. Ama performansı beni düşündürüyor. I30larda pahalı geliyor.

Citroen c3 ler nasıl? 92 hp tatmin eder mi sizce? Buna da bayan arabası dedikleri icin soğuk kaldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende vardı 2001 model 1.6 75 beygir arabayı gören satılıkmı diye soruyordu ve satılığa çıkarttığımız günden 1-2 gün sonra sattık yalan değil. Bizimki hem benzin hem lpg'liydi. Araba iyi gidiyordu otobanda 160-165 görüyordu seri araç istiyorsan pek tatmin edici olmaz ama güzel arabadır yani bize fazla sorun çıkartmadı.

Ah bu fiyatlara bir üst kasası olsa tereddüt etmeyeceğim ama yok işte.

I20,C3,polo, golf aralarında gidip geliyorum.
    Sonuçta genciz ve birazda gitsin istiyoruz araç.
    Bu da kriterleri daraltıyor ama yine de sonuç yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ah bu fiyatlara bir üst kasası olsa tereddüt etmeyeceğim ama yok işte.

I20,C3,polo, golf aralarında gidip geliyorum.
    Sonuçta genciz ve birazda gitsin istiyoruz araç.
    Bu da kriterleri daraltıyor ama yine de sonuç yok

İşte bende o astranın şimdi bir üst kasası mevcut tam genç işi gtc. O halde sana İ20 Veya C3 Tavsiye ederim işini görür bu araçlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Power

20.000'e Golf 5 imkansız anca Golf 4 bulabilir. Onunda kmsi çok model yılı çok düşük olur. Bende o paralara bakınıyorum. Temiz araç bulmak neredeyse

Hocam tavsiyeniz üzerine i20 lere baktım. Ama performansı beni düşündürüyor. I30larda pahalı geliyor.

Citroen c3 ler nasıl? 92 hp tatmin eder mi sizce? Buna da bayan arabası dedikleri icin soğuk kaldım.

Hocam c3 lerde iyidir. Sizin performanstan beklentinize bağlı, 92 hp şehiriçi için ideal bir güç ve araba hafif
    Hocam bayan arabası falan diyenlere çok kulak asmayın. Araba temiz olsun işinizi görsün yeter.

• Primera düşündünüz mü? 2004 ve sonrası...
  • bmw e 36
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.