Şimdi Ara

ihtiyaçtan satılık oto ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam ihtiyattan sistemi satmak zorunda kaldım malum işsizlik sistemin pioneeer deh 6900ıb anfide alpin us 905 2400 watt 2 tane oval pioneer 6992 2 tane 150şer watlık magnat kompenant 2 tane bass biri 1000watta öteki 600watt markası RS BU CİHAZI 2 SENEDİR KULLANIYORUM ŞUANA KADAR Bİ PROBLEM YAŞAMADIM ALMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLARADA CİHAZI GÖSTEREBİLİRİM FİYAT OLARAK 800 YTL İSTİYORUM. tabiki sıfır fiyatlarına göre çok istedigimi düşünmüyorum.yardımlarınız için teşekkürler. tel:05343514987 "

• bende yenı c5 var ve cok buyuk eksıgı de aracın fabrıka cıkısı olan hoparlorler ıdare etmıyor bıle.ıgrenc yanı.bana duzgun bı ses sıstemı lazım acıkcası.ama yazdıgın seylerden de anlayan bırısı degılım acıkcası.almaya nıyetm var bu dedıklerın ne duzeyde ıyı onu anlamıyorum ıste sorun bu :D resım de ekleyebılırsen sevınırım bro ;)
  • tamam dostum yarın resimlerini çekip ekleyeyim resimleride anlayan birine gösterirsin sistem çok iyi alan kişi asla pişman olmaz tabi bu senin seçimin karar senin yani sonuçta sistemde anfi ve teyp çok önemli bide sistemi baglayanda tabi resimlerden bakarak fiyatlarını araştırabilirsin sadece teyp in fiyatı sıfırı yani 600 ytl civari 2 sene öncede anfiyi 300 ytl ye aldım gerisini söylemem gerek yok almayı düşünürsen telefonum yazıyo ordanda görüşebiliriz...
  • resimler bunlar...

• arkadaşlar fiyatta pazarlık payı vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.