Şimdi Ara

İhtiyari Mali Mesuliyet sigortası (sınırsız sigorta) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
8.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk arabam olduğu için 4800 trafik sigortası 990 tl limitsiz imm yaptırdım malesef fiyatlar çok arttı.Aklımı kurcalayan birşey var.Mesela ben %100 hatalıyım karşı tarafta 500 bin liralık maddi bir kayba yol açtım trafik sigortası 100 bin karşılıyor geri kalan 400 bin sınırsız imm yaptığım şirket mi karşılıyor?

• Kasko kendi hasarımızı ödüyor, trafik sigortası karşı tarafa verdiğimiz hasarı ödüyor. Benim kaskomda artan mali mesuliyet diye bir kısım var , orasını sınırsız yaptırmıştım. Trafik sigortasında ise ihtiyari mali mesuliyet kısmı var orası da 100.000 tl şu an. Kaskomda sınırsız olan ne işe yarıyor acaba , bilgi sahibi olan var mı? Kaskodakini değil de trafiktekini mi sınırsız yaptırmalıyım?
  • captaingurkan kullanıcısına yanıt

Kaskoda sınırsız imm varsa trafikte yaptırmaya gerek yok

• karmasha K kullanıcısına yanıt

Evet

• Sınırsız imm ücreti 791 lira olmuş
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.
  • IMM poliçelerinde en uygun fiyatı neova sigorta veriyor. İhtiyaç halinde yardımcı olabiliriz.

https://basaksigorta.com

• Yakın zamanda fiyat alan var mı? 1 milyon, 1,5 milyon civarında sigortayı kaça yapıyorlar?

• Arkadaşlar bugun bir tanıdık aracılığıyla zorunlu trafik sigortası yaptirdim 16bin tuttu. Sonra dikkat ettim 5bin tl si imm imiş bunu iptal ettirebiliyor muyuz ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.