< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 24 Mart 2022; 17:1:28 > |
İhtiyari Mali Mesuliyet sigortası (sınırsız sigorta) (2. sayfa)
-
-
Kaskoda sinirsiz imm yaptırdım diyelim..sigorta da da imm gerek var mı? Anadolu sigorta ekstra 25000 bin TL sigorta ve 20000 ferdi kaza dahil 2534 TL çıkıyor...imm yaptırmasam ray sigorta 1690 tl -
Kasko firmam ile iletişime geçtim (Generali), 100 binden 1 milyona çıkarmak 205 tl istediler.. 2008 model aracım için fiyat bu şekilde gerçekleşti.
-
yıldız sigortaya yaptırdım resmi acente 05069026100
-
Bende yaptırdım detaylı bilgiye aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.
ASL Grup Sigorta
Hasan GÖKTEPE
0555 880 33 97
-
Sigortam.net kasko yüzde 50 hasarsızlık indirimiyle 1600 lira veriyor aksigorta. İMM sınırsız.
-
Ak sigorta imm sınırsız paket 250 TL idi d dün yaptırdık -
Sigorta cımız aksigorta imm 250 TL kesti sınırsızA -
Sadece trafik sigortası ile yetinmeyin millet. Araçlar çok pahalı, evet kaskolar da pahalı ama cebinizden servet çıkabilir olası büyük hasarlı bir kazada. O yüzden kasko şart. IMM'yi kaskoda arttırın kafanız rahat olsun. -
artan kasko fiyatlarından dolayı kasko yerine neovadan sınırsız 495 TL ye imm yaptırdım.
-
Şubatta Neovadan 300 liraya yaptırmıştım. Kuveyt Türk mobil şubeden yapılıyor. -
Ek olarak yapılan bu İMM e-devlette sigorta sorgulamasında gözüküyor mu?
Bende ilk başta poliçe numarası ile gözükmüştü, trafik sigortası ayrı bu neova'nın imm sigortası ayrı gözüküyordu, şimdi gözükmüyor, sadece zorunlu trafik poliçesi mevcut.
-
Ben yapalı 1 ay olmuş hala gözüküyor hocam sorun yok -
Ben daha yeni yaptırdım 595 TL karşı tarafın hasarını sınırsız karşılıyor maybach'a çarpsam da sıkıntı yok
-
Beyler suna açıklık getirelim
Kasko yoksa trafik sigortası karsi tarafi 100 bine kadar karsiliyor evet siz kasko yerine bu limiti artiyorsunuz ama sizin aractaki hasar yine sizin cebinizden çıkacak araciniz cok mu ucuz ?
Ben kasko da yaptirdim gecen yil sinirsiz imm idi bu sene her firma sinirsiz yapmıyor bende en yuksek 5 milyon imm yaptirdim
Unutmayin yollarda asiri luks araclar geziyor elektrikliler marka suvlar ya zincirleme kaza ihtimali ?
Allah korusun... -
Kaskonuz yok mu ?
-
Kasko çok yüksek çıktı yaptırmadım. Sadece haftasonları kullanıyorum zaten
-
Araçlarım (gerçek kişi)/Sigorta adımlarından bakınca benim poliçe de "İhtiyari Mali Mesuliyet Poliçe Listesi" altında gözüküyor.
Ancak "Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama (Gerçek Kişi)" adımından bakınca gözükmüyor. Halbuki sigortanın yürürlüğe girdiği günün ertesinde hem trafiksigortası hem de imm "Trafik Poliçe ve Hasar Bilgileri Sorgulama (Gerçek Kişi)" adımından gözüküyordu.
-
kasko olmadan imm yaptırılabiliyor mu?
-
Evet kasko şart değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X