Şimdi Ara

\ıı/ DH GENİŞ KATILIMLI HEAVY METAL TURNUVASI \ıı/ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.386
Cevap
12
Favori
31.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rotting Christ

quote:

Orijinalden alıntı: Ichyn

Rainbow hakkı yenmesin aradaki fark açılsı diye

Rainbow:5
    OZZY:1

Şaşırttın beni

koskoca rainbow hocam stargazer benim için yeterli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 15 Ekim 2015; 18:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler hadi yahu. Yine yavaşladık. Ben açılışı yapayım.

Wolf özellikle vokal olarak coşku eksikliği yaşıyor Fates Warning'e göre. Youtubedaki kaydın da azizliğine uğradı ve uykumu getirdi baya. Fates Warning ise daha sert, daha coşkulu geldi bana. Dinlerken en azından zevk verdi. O sebeple oyum bu albüme.

Wolf: 0
    Fates Warning: 1
  • Ben takdir hakkımı Fates Warning'ten yana kullanmak istiyorum.Melodik bir albüm.Progresivve'e göz kırpıyor(Queensryche gibi),Progresivve'de sevdiğim gruplardan birisidir.(Queensryche,Savatage ve 2000'lere kadar olan Dream Theater ile birlikte)Guardian şarkısı beni benden aldı.Vokal John arch'ın sesi çok iyiymiş.Gitarist Jim Matheos iyi iş çıkarmış o yüzden oyum F.W'e

Fates Warning: 2
  • İki albümüde defalarca dinledim. İkisini birbirinden ayıramadım açıkçası. Yani ikiside öyle gidiyor. Sıkmıyor ama öne çıkan parçada pek yoktu bana gören. Bilerek ayarlasan bu kadar olur. Oy atıcam karar veremiyorum kime atsam diye. Neyse belki burun farkıyla bana göre

Fates Warning: 3
  • Wolf'u ben de sevmek istedim ama vokalinden dolayı beğenemedim. Müziği fena değil gerçi ama Fates'in ezici üstünlüğü karşısında pek şansı yok, her ne kadar Awaken the Guardian'da iyice progresif olmuş olsalar bile beste yazarlığı Arc'ın vokaliyle birleştiğinde ortaya sağlam birşey çıkıyor.

Hazır cumartesiyken yeni maçı alsak fena olmaz müdür

Wolf 0
    Fates Warning 4
  • Ben oyumu fates warningten yana kullanıyorum.
    FW:5
    WOLF:0

• Arkadaslar, ben dunden beridir Zonguldak'tayim. Dolayisiyla ne oylamaya katildim ne de eslesme koydum (Papa'ya buradan tekrar tesekkurlerimi sunuyorum). Ama sunu demeden de gecemedim, Savatage'i dinlemedim, dolayisiyla yorumum ondan bagimsiz ama Iron Fist 1916'nin akibetine ugrarsa uzulurum acikcasi

Ayrica Wolf ve Fates Warning anladigim kadariyla sonuk kalmislar, aslinda Wolf o kadar da kotu gelmemisti bana ama

• Motörhead'in albümü güzel,motörhead'i de severim ama savatage'in yeri bende ayrıdır.Albümle aynı adı taşıyan Iron Fist güzel bir şarkı,onun haricinde loser ve (dont need) religion çok gaz şarkılar.Aslında seçim yapmak benim için zor oldu.Bir yanda Lemmy Kilmister diğer yanda Criss Oliva gibi yetenekli bir gitarist...
    Ben oyumu savatage'a veriyorum.

Gutter Ballet,Progresif'e göz kırpan bir albüm.Ondan sonra gelen Edge Of Thorns'da çok sağlam bir albümüdür.Criss Oliva'nın çaldığı son Savatage albümüdür.Albümden bir süre sonra bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrıldı.Albüme dönecek olursak albümle aynı adı taşıyan Gutter Ballet ve muhteşem bir ballad olan Summer's Rain en beğendiğim şarkılar oldu.Özellikle Criss Oliva'nın Summer's Rain'deki gitar soloları ve Jon Oliva'nın Blackie Lawless'ı andıran(W.A.S.P.)buğulu sesi beni çok etkiledi.Bu albüm aynı zamanda Jon Oliva'nın solist olarak yer aldığı son albümdür.Edge Of Thorns'da solist olarak Zach Stewens ile çalışmışlardı.

Uzun lafın Kısası ben oyumu savatage'tan yana kullanıyorum.

Savatage-1
    Motörhead-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 17 Ekim 2015; 18:31:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm benim için zor olmadı çünkü Savatage'ın en iyi albümü Sirens. Gutter Bullet da en iyileri olmaktan epey uzak bir albüm; Gutter Bullet'ın heavy karşılaşmasında yer alması bile yersiz herşeyden öte olarak. İlk aldığım orjinal cd'lerden biridir bu albüm, ama keşke Sirens olsaymış derim, büyük hayal kırıklığıydı benim için.. The Unholy en iyi parça olabilir albümden.

Hall of the Mountain King sonrası benim gözümde Savatage ölüdür.

Motörhead'in güçlü olmayan albümlerinden biri bence Iron Fist, hem prodüksiyon olarak Motörhead'e uymayan bir sounda sahip hem de biraz fazla dengesiz. Aynen cowboys_from_hell'in dediği gibi Iron Fist, Loser ve (Don't Need) Religion parçaları çok iyi ama geri kalanlar bu kaliteye ulaşmakta güçlük çeken parçalardan oluşmakta.

Ama bu haldeyken bile Lemmy ve ekibi diyorum;

Savatage 1
    Motörhead 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 17 Ekim 2015; 18:48:43 >

• Sırf Gutter Bullet şarkısından dolayı Savatage demek istiyorum çok defa dedim yine diyim motörhead'e hiç bir zaman ısınamayacağım

Savatage:2
    Motörhead:1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 18 Ekim 2015; 12:37:39 >
  • Savatage:2
    motörhead:2

Lemmy is god
  • Motörhead ulannn!!

Savatage: 3
    Motörhead: 2
  • Eğer oyum kabul edilirse bende oy vermek isterim. Ayrıca uygunsa bundan sonra da jüriye katılabilirim.

Oyum'u Savatage'den yana kullanacağım. Nedense Motörhead bana o atmosferi veremiyor. Savatage'nin albümü ise gayet iyi.

Savatage: 4
    Motörhead: 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 18 Ekim 2015; 15:19:33 >
  • Xabir kullanıcısına yanıt
    Uygunuz. Hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Emeritus III

Uygunuz. Hoşgeldin.

Eyvallah. Hoşbulduk.
  • @Xabir hosgeldin

• Yine elime düştün LemmyOyumu savatagedan yana kullanıyorum albümleri yarı uyanık halde dinlesem de(sabahın 6sında arabada) haksızlık yaptığımi düşünmüyorum.Kim bilir belki bir gün Motorhead benden oy kapabilir.
    Savatage:5
    Motorhead:2

• Kalan arkadaşlar da katılırsa bugün yeni maçı koyarız.
  • Eyvallah hocam hoşbulduk.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.