Şimdi Ara

II. DH İZMİR RESİMLER!!! HEPSİ!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemşom beni biliyon anlat abilere ağızları açık kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Hemşom beni biliyon anlat abilere ağızları açık kalsın

yaw hemshom sen benim topraksin sen anlatilmassin yashanilirsin ancak....
    bizim oranin insani herzaman bir baska oluo....(ekliom ama bu WoRaZ olayina bitiom ben ya)

• ah be izmirde olmak vardı da aranızda olmak vardı
  • quote:

II. DH İZMİR RESİMLER!!! HEPSİ!!!

evet sayın seyirciler o gün utangaçlığından bizim dhçılarla buluşmaya katılmayan menalfayı görüntüledik..evet orada bakın o güne has kimseye görünmemek için saçları ile uyum yapmış ve kamuflaj olarak baştan aşağı kırmızı giyinmişti..evet sayın dhçılar bu olay görüntülerdede açıkça kanıtlanmıştır...

kameraman=bilinmiyor....
    haberi yapan ve sunan=çatlak prenses....
  • iğrenç bi bi esprii..gülelim mi arkadaşlar...pffffff
  • istersen gül ne alaka yaf
  • Evet, itiraf ediyorum o bendim ( Şaka ) , Utandım napayım, ama bi düşünün hangimiz utanmıyoruz ki sana gelince çatlak perness bu haberi millete yaybakalım ama yakın takipteyim, CADI..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menalfa -- 10 Şubat 2004, 10:37:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Menalfa

Evet, itiraf ediyorum o bendim , Utandım napayım, ama bi düşünün hangimiz utanmıyoruz ki sana gelince çatlak perness bu haberi millete yaybakalım ama yakın takipteyim, CADI..!

ahanda bana laf atarmışperness dermiş birde eheheheh kızılcık seni(şeker şey ehehehe)

• İntikam 1 :

Prenses Serenity nin bebeklik resimleri ajanlarım tarafından ele geçirildi intikam için aşağıda yayınlıyorum..

Harbiden çok şekersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menalfa -- 10 Şubat 2004, 10:45:10 >

• quote:

İntikam 1 :

Prenses Serenity nin bebeklik resimleri ajanlarım tarafından ele geçirildi intikam için aşağıda yayınlıyorum..

Harbiden çok şekersin

aha ajanlarmış hade ordan kendim verdim eheheheh seni gidi yalançı ehehehhehehe nese bu arada benden izin almadan yayınlamıyacağınıda biliyorsun eheheh izini verdim zaten eheheheh

evet sayın seyirciler şok şok şok prenses serenityinin şaşkın bir halinde çekilnmiş fotoları elmize geçti evet şu anda prenses serenity sarı tuvaletinin içinde birisinin kucağında şaşkın bir ifadeyle kameralara poz veriyor

aha kendi haberimide yaptım

kameraman=herhalde meftah olmuştur...
    haber =çatlak prenses...

• Bikere sen izmirli değilsin, o buluşmayada gelmedin, nerden biliyosun bütün bunları ??? Çatlak, acemi , sekreteryarısı ayrıca prenses kişisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prenses serenity

quote:

İntikam 1 :

Harbiden çok şekersin

aha ajanlarmış hade ordan kendim verdim eheheheh seni gidi yalançı ehehehhehehe nese bu arada benden izin almadan yayınlamıyacağınıda biliyorsun eheheh izini verdim zaten eheheheh

evet sayın seyirciler şok şok şok prenses serenityinin şaşkın bir halinde çekilnmiş fotoları elmize geçti evet şu anda prenses serenity sarı tuvaletinin içinde birisinin kucağında şaşkın bir ifadeyle kameralara poz veriyor

aha kendi haberimide yaptım

kameraman=herhalde meftah olmuştur...
    haber =çatlak prenses...

forumda cakır elsabah ve tedoa kelle den başka habercilerde varmış beaaa

• quote:

Bikere sen izmirli değilsin, o buluşmayada gelmedin, nerden biliyosun bütün bunları ??? Çatlak, acemi , sekreteryarısı ayrıca prenses kişisi...

msnde dedin canım benim ehehehehhe:D:D:D:birde dürbün de alırmış ehehehe çaktırmadan izmirli kızları izleyecektin dimi seniii dhçılarla alakası yoktur yane ehehehehhe seni gidi eheheheh:D:D:

bu arada çakır abi beni unuttun gene yuh sana sende hep beni unutuyon yaf tedoa kelle amirim beni işe almıştınese

• quote:

Orjinalden alıntı: prenses serenity

quote:

Bikere sen izmirli değilsin, o buluşmayada gelmedin, nerden biliyosun bütün bunları ??? Çatlak, acemi , sekreteryarısı ayrıca prenses kişisi...

bu arada çakır abi beni unuttun gene yuh sana sende hep beni unutuyon yaf tedoa kelle amirim beni işe almıştınese

ya seni unutmuyosda bizim kameramanın seni işe aldığından herim yoktu
    neyse aramıza hoşgeldin

• hoşbuldum çakır amirim
  • foto iyi tatlı da buraya başka foto atmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: SouLGirL

efet simdi resim degerlendirmeeeee

10 üzerinden 10 WoRaz
    10 üzerinden 9 scarface
    10 üzerinden 8 Negative

auahhahahahahhahahahahah we aman allaim woraz o ne cazibeeeeeee karizmaaaaa bittim yaa

verdiğin puan için saolasın da hepimiz iyiyizdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-O-D-F-A-T-H-E-R

EN ÇİRKİN ÇERKEZ ÇIKMIŞ

hakketten yaw ne o öyle elinde sigara.foruma resmen kötü örnek oluyo.o kadarda söyledik sigara ile çekilme diye ama 'ben buyum abi' dedi.bu gibi arkadaşları barındırmayalım

• olum uğraşmayın çerkez le o, ne olduğunu biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

burada Nego fena acıkmış heral şu bakışlara bak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.