Şimdi Ara

II. DH İZMİR RESİMLER!!! HEPSİ!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepimiz o sırada fena acıkmıştık DefectoR biraz daha uzatsaydı pişirme işini onu yerdik
  • quote:

Orjinalden alıntı: sca®fa©e

hepimiz o sırada fena acıkmıştık DefectoR biraz daha uzatsaydı pişirme işini onu yerdik

lem benim bilem canım çekti eğer bi daha yaparsanız bende ist den gelecek (geleceğim (Tarzan gibin yazdım sonradan editledim)) sabah bi uçakla gelir akşam dönerim Defctor kardeşim beni hava alanından alır herhalde arabasıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 5 Ekim 2004, 11:04:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

quote:

hepimiz o sırada fena acıkmıştık DefectoR biraz daha uzatsaydı pişirme işini onu yerdik

lem benim bilem canım çekti eğer bi daha yaparsanız bende ist den gelecek (geleceğim (Tarzan gibin yazdım sonradan editledim)) sabah bi uçakla gelir akşam dönerim Defctor kardeşim beni hava alanından alır herhalde arabasıyla

gel sen alırız kardeş merak etme

• Resimleri sayfaya yerleştirirken uygun epetlarda yerleştirseydiniz daha iyi olacaktı. Böyle sayfa biraz geç açılıyor. Görüştüğümüz arakadaşlara selemlar.
  • quote:

II. DH İZMİR RESİMLER!!! HEPSİ!!!

benim sağ omuzumdaki kız nasıldı arkadaşlar. Amma zilliymiş haa. Eniştesi(onu bile öğrendik) görse komaya sokacak bizi
  • quote:

Orjinalden alıntı: imansiz

Resimleri sayfaya yerleştirirken uygun epetlarda yerleştirseydiniz daha iyi olacaktı. Böyle sayfa biraz geç açılıyor. Görüştüğümüz arakadaşlara selemlar.

orj. boyutlarda böyle daha iyi
  • çerkez kardeşim o kız hepimizi süzdü inceden biz arkadaşla takip ettik.
    kızın gözleri fıldır fıldırdı.eniştesine gelince bence o uyumaktan bizim ne yaptığımızı göremezdi
  • evet doğru sürekli bize bakıyorlardı o adamda 70 lik içip sürekli sızıyordu
  • BABALAR BEYAZ PEYNİR RAKI OLAYINA GİRMRMİŞİNİZ
  • way bee adamlar ictiler cok afedersiniz s...lar resim cekindiler ama biz daha istanbulda bulusamadık nerde bu devlet nerde bu millet
  • Ben nasıl kacırdım bunu!!!!
  • bir daha ki yakında olacak ona gelirsin artık.
  • orjinalş boyutmu kucutlmekmi yahu zaten onlar kucuk hali.ben onları 1024x768yapıp defectore gonderdim.orjinali 5mp 2000kusure x 1500 kusur. du yani.orjinaliyle koysak herhalde millet kufur edeerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: janissary_kuzen

çerkez kardeşim o kız hepimizi süzdü inceden biz arkadaşla takip ettik.
    kızın gözleri fıldır fıldırdı.eniştesine gelince bence o uyumaktan bizim ne yaptığımızı göremezdi

vay bee biz ortam bozulmasın diye kız o kadar dışarı çıkmışken peşinden gitmedik, demek siz...

neyse yavv
  • Bu arada neresi orası? Teleferik mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

orjinalş boyutmu kucutlmekmi yahu zaten onlar kucuk hali.ben onları 1024x768yapıp defectore gonderdim.orjinali 5mp 2000kusure x 1500 kusur. du yani.orjinaliyle koysak herhalde millet kufur edeerdi.

doğru... ben defector den aldığım boyut senden alsaydım koyardım aynı boyutta

• quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Bu arada neresi orası? Teleferik mi?

evet Teleferik.
  • Katılan tüm arkadaşlara teşekkürLer..

Diğer buluşmayı yine 4 gözle bekliyoruz...

Scarface kardeşim ellerine sağlık..

SouLgirl teşekkürler..
  • rica ederim kardeşim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.