Şimdi Ara

II. Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş İçin Belgesel Arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde süper bi belgesel sitesi var ama buraya paylaşamam pm atın
  • Neyazık ki soğuk savaşla ilgili belgesel bilmiyorum ama National Geographic de izlemiştim güzeldi ama adını bilmiyorum istersen sitesine gir belki albüm gibi bişeyleri varsa ordan bulabilirsin
  • nat geo arşivlerini bulabileceğimiz site var mı acaba ?
  • Der Untergang var izlemek isterseniz. 2 saatlik bir film. Daha uzun da olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Face de Tarih Sınıfı yazın orda 10 dk dan 12 bölümlük Hitlerin küçüklüğünden ölümüne kadar yaptıklarını anlatan belgesel var ben yeni bitirdim izlemeyi beğendim gerçekten
    Edit: O günlere ait gerçek siyah beyaz görüntüler var türkçe dublaj

başladım
  • belgesel değil ama mutlaka seyredin: Stalingrad

http://www.imdb.com/title/tt0108211/

alman yapımı ender 2. savaş filmlerinden birisi. doğal olarak oldukça da objektif işlenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftless

quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

Apocalypse- The Second World War

İngilizce'dir. Altı bölümden oluşur. O yıllara ait görüntüler renklendirilmiş bir şekildedir. Tavsiye ederim.

Öneririm..YouTube da Türkçe Dublajlı hali var..National Geographic Apocalypse - The Second World War

baktım da bulamadım ya bulabilen varmı ? hepsi ingilizce

@SemolicK

sağol dostum izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gang Starr -- 30 Nisan 2011; 5:35:01 >
  • Arkadaşlar stalingrad Cappuccinokiller altyazısını buldum.

Stalingrad Cappuccino Türkçe Altyazı

istayen arkadaşlar stalingrad cappuccinokiller diye aratıp filmi indirsinler. bu altyazı onunla uyumlu.

soğuk savaşa dair belgeselleri bekliyoruz
  • soğuk savaşın belgeseline napacaksın hepsi antlaşma,diplomasi vsvs hiç savaş yok II.dünya savaşı daha iyi nasıl olsa ortalığı kan götürüyor
  • The Company belgesel değil ama Soğuk Savaş dönemini anlatan mini dizi.
  • mesajım bulunsun
  • ben de severim 2. dünya belgesellerini, eski görüntüleri izlemek daha biz vitamin bile değilken adamların nelerle uğraştığını görmek heyecan verici almanlar çok mücadele emiş, dünyaya kafa tutmuş,o zamanda teknolojinin sınırlarını zorlamışlar, hayran olmamak elde değil, bende the war ve II. dünya savaşı diye çok bölümlü 2 belgesel var, rastladıkça başka belgesellerini de indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMatador2

soğuk savaşın belgeseline napacaksın hepsi antlaşma,diplomasi vsvs hiç savaş yok II.dünya savaşı daha iyi nasıl olsa ortalığı kan götürüyor

olur mu hocam, teknolojide ne kadar ilerlemisler, neler planlamıslar, suikastler vs. ilgimi çekiyor
  • Güzeş konu, mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

Güzeş konu, mesajım bulunsun.
  • up
  • Cold war documentary. 24 bölüm 1120 dakika. Tek kelimeyle harika ancak ingilizce. Ben baştan sona seyrettim.

http://www.imdb.com/title/tt0170896/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.