Şimdi Ara

II. Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş İçin Belgesel Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
9.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zaten çoğu belgeseller ağır bi şekilde amerikan yanlısı, daha tarafsız belgesellerden bildiğiniz var mı ?

Bu konulara çok ilgim var. Kitap tavsiyesi de yapabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Bu konu tutar aynı şekilde bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsT

Bu konu tutar aynı şekilde bende
    Apocalypse- The Second World War

İngilizce'dir. Altı bölümden oluşur. O yıllara ait görüntüler renklendirilmiş bir şekildedir. Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkeita -- 29 Nisan 2011; 23:15:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Fß!-

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

quote:

Orijinalden alıntı: -Fß!-

Alıntıları Göster
    ben de aynen çok meraklıyım bu konulara çok araştırmışımdır Stalingrad sperleinde,uçmak için doğanlar,bismarc'ı batırınız ve ölüm deniz altıları u-botlar bu kitaplar çok hoşuma gitmişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msc1515 -- 29 Nisan 2011; 23:17:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EsT

reserved
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkeita

İngilizce'dir. Altı bölümden oluşur. O yıllara ait görüntüler renklendirilmiş bir şekildedir. Tavsiye ederim.

Öneririm..YouTube da Türkçe Dublajlı hali var..National Geographic Apocalypse - The Second World War
  • quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Öneririm..YouTube da Türkçe Dublajlı hali var..National Geographic Apocalypse - The Second World War

Alıntıları Göster
    Face de Tarih Sınıfı yazın orda 10 dk dan 12 bölümlük Hitlerin küçüklüğünden ölümüne kadar yaptıklarını anlatan belgesel var ben yeni bitirdim izlemeyi beğendim gerçekten
    Edit: O günlere ait gerçek siyah beyaz görüntüler var türkçe dublaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SemolicK -- 29 Nisan 2011; 23:20:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SchutZ

quote:

Alıntıları Göster
    apocalypse görsel açıdan bir şaheser,belgeseldeki görüntülerin %40'ının veya %50'sinin ilk defa yayınlanmış görüntüler olduğu söyleniyor.yeni başlayanlar için bilgileri de ağır gelmez,güzeldir(gerçi anlatımda ben biraz abd-ingiltere taraftarlığı sezmiştim az da olsa)

ama saf bilgi istiyorsan the world at war'a bakabilirsin,24 veya 26 bölümdü,imdb puanı 9.7'dir hatta

http://www.imdb.com/title/tt0071075/

izleme şansım olmadı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: SemolicK

Face de Tarih Sınıfı yazın orda 10 dk dan 12 bölümlük Hitlerin küçüklüğünden ölümüne kadar yaptıklarını anlatan belgesel var ben yeni bitirdim izlemeyi beğendim gerçekten

Alıntıları Göster
    Mesajım bulunmalı.

• Soğuk savaş için var mı bildiğiniz peki ?

Sayfayı baktım biraz, güzelmiş hocam teşekkürler

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poker in the Face -- 29 Nisan 2011; 23:27:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

Soğuk savaş için var mı bildiğiniz peki ?

Sayfayı baktım biraz, güzelmiş hocam teşekkürler

quote:

Alıntıları Göster
    tutar bu konu

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

Bu mesaj silindi.
    Hocam bende 20 cdlik 2.dünya savaşı belgeseli var BBC nin istersen satabilirim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Hocam bende 20 cdlik 2.dünya savaşı belgeseli var BBC nin istersen satabilirim sana

Altyazılı mı hocam ? Bi de fiyatı ne kadar olur ? Bu konuda sağlam bi arşiv yapmayı planlıyorum.
  • evet soğuk savaşı anlatan belgesel önerisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.E.C

evet soğuk savaşı anlatan belgesel önerisi var mı?
    reserve
  • quote:

İngilizce altyazısı bile yok arkadaşım olacak işmi hevesimizi kursağımızda bıraktın.Torrentlerde türkçe bulamayacağımız için izleyemeyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideOyun

quote:

İngilizce altyazısı bile yok arkadaşım olacak işmi hevesimizi kursağımızda bıraktın.Torrentlerde türkçe bulamayacağımız için izleyemeyeceğiz

Alıntıları Göster
    reserve

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Codex

reserve

Alıntıları Göster
    bulunsunb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Altyazılı mı hocam ? Bi de fiyatı ne kadar olur ? Bu konuda sağlam bi arşiv yapmayı planlıyorum.

türkçe dublaj hocam özelden görüşelim pm le msn adresini atarsan anlaşırız konuşuruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.