Şimdi Ara

>>>III###___CHAR SATIŞ HAKKINDA ÖNEMLİ___###III<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar son zamanlarda birsey dikkatimi cektı.Carlar cok ucuza gitmeye basladı bu duruma dur demek lazım lütfen piyasayı düsürmeyin sonucta kastıgınız carda emek var harcadıgınız para var.90full farm full blue itemlı nuker car 200e,84lvl bow car 100ytl ye,90glaive 230'a satılır oldu lütfen piyasayı düsürmeyelım tekrar tekrar rica ediyorum kastıgımız carda emek var aldıgımız botlar silkler goldlar var .En azından harcadıgımız parayı geri alabilelım ... Lütfen silmesin mod arkadaslar bilgilendirme amaclı bi konu actım... Herkese iyi oyunlar

ALINTI...

• gerçekten de fiyatlar çok düşük :S
  • Char hackleyip yada çok çok cüzzi bir fiyata güzel char alıp düşük fiyatlara satanlar piyasayı düşürüyor bence.

Şu da var oyuncu yaş ortalaması ne kadar yükselirse char fiyatlarının gerçek değerini bulacağına inanıyorum çünkü öğrenci dediğin kişide oyun için harcayacak nekadar para olabilirki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: slaveking

Char hackleyip yada çok çok cüzzi bir fiyata güzel char alıp düşük fiyatlara satanlar piyasayı düşürüyor bence.

Şu da var oyuncu yaş ortalaması ne kadar yükselirse char fiyatlarının gerçek değerini bulacağına inanıyorum çünkü öğrenci dediğin kişide oyun için harcayacak nekadar para olabilirki?

Tabiki haklısınız , emeği tamam diyorum ama verilen silkin değerini bulmalı bence karakter satılrken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.