Şimdi Ara

ijji gunz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni başladım 1 hafta 10 lvl oldum kasma çok zor kolayı yokmu?bf falan zorunlumu hızlı kasmak için:Doyunda adım rukarip

• up
  • oyunda ne kadar cok teknik biliyosan ve iyi uyguluyosan o kadar hızlı kasarsın bunun dısında clan warlarda 2x exp gelir ama ordaki adamlar daha sağlam tabiki :)
  • bazı adamlar var bana tek vuruşta çakıyorlar hemde bildiğimiz military sword bile değil daha kötüsüyle
  • onlar hiledir arkadasım onlara özenme plz
  • ya abi bikere hile buldum biyerden yaptım dosyalar karıştı giremiom abi bana launcherin dosylarını bide system.dll verirmisin?
  • bende gunz kurulu değil su an
  • hızlı kasmak için ya hack kullancan yada swap yapcan xD ama swap yaparsan exp lock yiyebilirsin ayrıca hack kullanırsanda sadece questlerde kullan normal death machlarda fln kullanırsan hmn eror lagg yersin x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaberk -- 6 Mayıs 2008; 1:36:26 >

• No hack...
    Burası hack karşıtı forum.Hack hakkında kullanım teknikleri verme ''[N]ee [O]ldu [O]ğlum [B]ee'' baş hrflerini birleştir.
  • ewt hack kulananlar hep noob olur cünkü gendilerine güven olmas ve öle kolaydan kasarlar
    ardaberk senin düşüncen de sacma hack olursa quest lerde kullan biz burda hack e karsılık veriorus sen sankı indir hack ı dion fazla hız bide cok işe yarar adamlar seni cok göremez cok hızlı hareket yapmak pro luun bas tacı
  • Dbf çok hızlı yapılamaz.
    Oysa bf ondan daha hızlı yapılır.
    Bu mantıla gidersek ve senin mesajınıda incelersek.Bf pro hareketi dbf daha ezik bir harekettir sonucu çıkar.
    Neyse uzatmaya gerek yok.Hızlı yavaş o kişiye göre değişir.
    Pro olmak hareket bilemk değil.Nerede hangisini yapıcağını bilmekdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrChesta

Dbf çok hızlı yapılamaz.
    Oysa bf ondan daha hızlı yapılır.
    Bu mantıla gidersek ve senin mesajınıda incelersek.Bf pro hareketi dbf daha ezik bir harekettir sonucu çıkar.
    Neyse uzatmaya gerek yok.Hızlı yavaş o kişiye göre değişir.
    Pro olmak hareket bilemk değil.Nerede hangisini yapıcağını bilmekdir.

HAKLISIN !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.