Şimdi Ara

İjji Gunz Çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ijjinin sitesinden gunz'u indiriyorum ama oyunu yükleyip açtığımda oyun çalışmıyo 3 tane bilgisayarda denedim hep aynı sizce sorun nedir 200 mb lık clienti indiriyorum ijjinin sitesinden ??

• Sorunun ne olduğunu söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz.. Yani error mu veriyor veriyorsa ne yazıyor onları yazarsan iyi olur..
  • ben öğrendim bütün sorunları artık eğer ERROR oluyorsa !! Bozulmuştur veya format at geçer.
    (ama formatı pek tavsiye etmıyorum)
    İJJİ Gunz'u hemen hemen çoğu program engellemektedir.
    Eğer play life ten sonra kalıyorsa bi program engelliyordur.
    İjjji yi açtıgın zaman butun programları detactive eT
  • play life n'oluyor, detactive n'oluyor??

• onları bılmıyosan gunz oynaama
  • Ya ben playlive denen şeyi biliyorumda play life ile henüz karsılasmadım isa.
    senin ingilizce ne ingilizcesi böle çözemedim gitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarkolik_1

onları bılmıyosan gunz oynaama

Bence önemli olan bilmek değil, öğretebilcek kadar yetenekli olmak.

+ Arkadaşım aynı şey dediğin ne? Söylersen yardımcı olabildiğim kadar olurum

• \oyunu yükledim starta basıyorum sonra o start ekranını gidiyo oyun başlicak diyorum ama bekliyorum bekliyorum ne bi hata var ne bişi ölyylece masa üstüne bakıyorum kaç kere indirdim siteden yeniden kurdum olmuyo 3 tane farklı makinede denedim
  • Bak tam anlamıyla bunları yap, 3 tane makinede birden olmadıysa mutlaka bir yerde hatan vardır.

1- Oyunu Kur (Direct Downloaddan kurman tavsiye edilir)
    2- Üye ol
    3-http://gunz.ijji.com sitesini firefox ya da explorerde açıp giriş yap.
    4- ActiveX denetimi cıkarsa kabul et.
    5- Play Live tıkla
    6- Launcher gelince Start Bas ve GameGuard yüklensin oyuna gir.
  • senin kullandığın antivürüs veya firewall oyuna bağlanırken engelleye bilir oyuna girerken kontrol et hepsi kapalı olsun virüsyerden bnden değil
  • arkadaşlar konuyla biraz alakasız ama neden gunzı seçtiniz bn sroyu bıraktım pvp oyun arıyorum ya gunz ya rakion ya wolfteam sizce hangisi
  • Ben hep küçüklüğümden beri gunz tarzı oyun aradığım için görür girmez girdim hoşumada gitti.. Dümdüz adamda taramıyosun hareketler falan var oyun öğrendikçe daha da güzelleşiyor ilk günlerde birşey bilmiyorken sıkıcı gelebiliyor ama öğrenince çok güzel oluyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.