Şimdi Ara

iJJi GunZ Online Oynıyan Varmı ?? 1 Sorunum Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

The Kinq tanıtımıyla oyunu begendım...oynıyasım geldı....

Indırdım...

Play Live diyip oyuna girdigimde...LAUNCER'DA BOYLE 1 SEY CIKIYOR

iJJi GunZ Online Oynıyan Varmı ?? 1 Sorunum Var...

Kimse virus programı kapa fılan demesın hepsı kapalı....

The kİnq sen oyuna girebiliyormusun eger sende hatasız versıyon varsa ? patchlenmiş olan..

oyunu rapide upload edemezmısın ?

• iJJi oynayıpta sorunu olmayan varmı
  • Firewall ı kapatmayı denesen?
    Orada öyle yazıyo yani ukalalık olmasın xD

Güvenlik duvarını ve modemden firewall ı kapa geçer sanırım sorun
  • Modemden FireWALL'ı nasıl kapatıcam acıklarmısın *?? Guvenlık Duvarım zaten hep kapalıydı ?
  • aynı sorun bendede var diğer forumlarda gameguard linki vermişler fakat oyunun klasörde gameguard diye bi dosya yok
  • Dephron cozum bulursan bana pm den bıldırırmısın
  • bana da bildirin lütfen! aynı sorun bendede war hatta buraya yazın ndn pm e yazıorsunuz ki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DephroN

aynı sorun bendede var diğer forumlarda gameguard linki vermişler fakat oyunun klasörde gameguard diye bi dosya yok

Zaten sorunda gameguard klasöründeki eksiklik ya da o klasörün olmaması..
  • Firewall ı modeme girerek kapatıcaksın.
    Mesela benim modemin markası ''gezz'' kurulumda verdikleri cd de hangi numara ile adrese girip id pass yazıyor.
    Modemin markasına göre değişir içine girip firewall ı kapa
  • eet
  • gunz.ijji.com sitesinden tekrar download yap sorunun hallolcaktır aynı sorun bndde vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkut13

gunz.ijji.com sitesinden tekrar download yap sorunun hallolcaktır aynı sorun bndde vardı

Setup ile ilgili olucağını sanmıyorum.
    Sonuçda aynı şey.Bi daha indirmesiyle geçicek birşeyse,beklemesiylede geçer.Bir daha indirerek kotasını yazık eder o kadar.
  • vala dedigim gibi bi ark öyle yapmış banada söyledi bende öyle yaptım ve girdi başka çözüm yolarıda olabiir
  • ya bendede aynı sorun var o kadar oynadım hiç bole sorun vermemişti ama bugun denedm :S firewallı kapa acık olmayan sey nasıl kapanır? :S bi daha download yapınca olurmu acaba? :( bi de bi yerden patchleri buldum yaptm bu seferde gameguard hatası verdi .... ----hata kodu 114 ----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlindBandit -- 28 Eylül 2008; 13:15:15 >
  • GameGuard'ı al birinden sorun çözülür sanırım.

+
    Patch atınca firewall hatası verir.Exe fln yüklenince virüs programı,modem yada güvenlik duvarı hata verebilir.Bu yüzden updatelerde firewall sorunları yaşanır.
    İndirmişsin geçmişse,bir sonraki update'de yine sorunla karşılaşırsın.Her patch gelince client mi indiriceksin.
  • bu aynı zannedersem farklı pacth çünkü tekrar download yapıldıgında download mensü fln öncekine rahmen farklı gelior
  • bırak oynama oynıp npcan ya
  • ben buldum sorunu yukarda bi arkadas yazmıs saolsun tekrar indir gunz installer ı yeniden kur gunzı acılıor oyun xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: l2mania

ben buldum sorunu yukarda bi arkadas yazmıs saolsun tekrar indir gunz installer ı yeniden kur gunzı acılıor oyun xD

işte size bir kanıt
  • bendede aynı sorun war :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.