Şimdi Ara

İkametini Edirne'ye taşıyana 120 lira (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.774
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre1393

Sanırım edirneden İstanbula göçenlerin geri Edirne nüfusuna geçmeleri için, muhtemelen büyükşehir vs durumları için

hayır, oy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo bedava olsa fena sayilmaz.

• edirne'ye gitmeden taşıyamıyor muyuz ya 120 lira valla az para değil taşırım yani
  • izmirden 2 kamyon doluştuk geliyoruz sınır yoktur inş. enaz 300 kişi varız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

edirne'ye gitmeden taşıyamıyor muyuz ya 120 lira valla az para değil taşırım yani

bi servis çekeydi şu belediye
    ama taşımak için adınıza olan bi fatura isteyebilirler, onun için sıkıntı, yoksa 10 dakkalık iş nüfus müdürlüğünden, ha bi de oyunuzu orda kullanmak zorunda kalırsınız

• Önce Edirne’ye taşırım, daha iyi bir kampanya olursa başka hatta taşırım. Eskişehir iyi çekmiyor zaten şu sıralar dışarı çıkmaya korkuyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

edirne'ye gitmeden taşıyamıyor muyuz ya 120 lira valla az para değil taşırım yani

bi servis çekeydi şu belediye
    ama taşımak için adınıza olan bi fatura isteyebilirler, onun için sıkıntı, yoksa 10 dakkalık iş nüfus müdürlüğünden, ha bi de oyunuzu orda kullanmak zorunda kalırsınız

yok yahu fatura matura yok. direk taşıyorlar, nerde oturduğunu söylüyorsun sadece. ankara'nın çevre illeri de yapsa da şöyle kampanya gitsek biz de. edirne çok uzak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 9 Şubat 2015; 16:21:06 >

• Son 90 gün içinde Edirne'den başka bir şehre ikametini taşıyanlar kampanyadan yararlanabiliyor muymuş?
    Bir de taahhtüt ve yaş sınırı olup olmadığını öğrenmek lazım.
  • O soğuk ve sel felaketi çekilmez.
  • quote:

quote:

Sanırım edirneden İstanbula göçenlerin geri Edirne nüfusuna geçmeleri için, muhtemelen büyükşehir vs durumları için

hayır, oy

Simdi gazetede gordum, 27 bin nüfus artarsa iller bankasından 10 milyon TL fazla ödenek alacakmis belediye, iyi para, 3 milyon dagitsa gerisi belediyeye kalıyor, daha yeni sel oldu mesela, simdi olsa ilaç gibi gelirdi o para adamlara.

• 4 ay önce falan taşıdım ikametgahımı kaçırdık yani :/
  • Baltalar elimizdee uzun ipp belimizde biz giderizz edirneye edirneeee layy layy lommm
  • İkamet eden kişi sayısına göre hazineden yardım alıyorlar.
  • Antalya'dan giden varsa bir kamyon kiralayalım kızanlar, gideri bölüşürüz.
  • Bunu da mı görücektik
  • taktir ettim belediye başkanını, helal olsun.
    hak verilmez alınır demişler, söke söke bütçeden hakkı olan payını alsın güzel Edirne inşallah!
  • quote:

quote:

quote:

hayır, oy

Simdi gazetede gordum, 27 bin nüfus artarsa iller bankasından 10 milyon TL fazla ödenek alacakmis belediye, iyi para, 3 milyon dagitsa gerisi belediyeye kalıyor, daha yeni sel oldu mesela, simdi olsa ilaç gibi gelirdi o para adamlara.

yani , bırak 120yi , 400e yakın para vermeleri gerekiyormuş işte bizden kazandıkları para ve bize verdikleri değer , ister chp ister akp olsun , hepsi bizi 3te 1i olarak görüyor, 3 kazan ,1 vatandaş , 2si kendi cebine Allah bütün iktidar partilerinin belasını versin

• quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

taktir ettim belediye başkanını, helal olsun.
    hak verilmez alınır demişler, söke söke bütçeden hakkı olan payını alsın güzel Edirne inşallah!

kardeş , kömür dağıtan karşı belediyeye laf ediyorsun ama, bir öyle bir böyle, ne iş ? ha beni nerden biliyorsun diyeceksin , muhtemelen böyle diyorsundur
  • Üniversite öğrencileri için çok sıcak fırsat

• Fırsat bitti mi neden biten fırsatlarda

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.