Şimdi Ara

İkariam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun bir mmorpg arayışından sonra ilginç bir şekilde huzuru ve mutluluğu browser oyunlarda buldum. 10 gündür İkariam oynuyorum. Alpha serverında oynuyorum. Gelmek isteyen olursa yardımcı olurum.

• phiye gel
  • Puanın ne kadar. Kaynaklar konusunda yardım edip destek çıkacaksan geleyim Malum yeniyim.
  • her türlü yardım çıkarımda kaynak gönderimi falan banlanma sebebi bu oyunda güvenlik hat safhada hemen banlanıyorsun. Alpha ikariamın 9 yıllık serveri phi 3 yıllık serveri alphada yüksek puanlı elemanlar çoktur tutunamazsın diye dedim. 8 yıldır ikariamı oynarım ama artık çok sıkmaya başladı haftada bir girip düzene bakıyorum savaş varsa asker gönderiyorum savaşlara o kadar.
  • İlk başladığımda omegada başlamıştım. Oyunun forumundan bir vatandaş alphaya gelirsem hem onun yakın civarında başlayacağımı hem de elinden geldiğince yardımcı olabileceğini belirtti. İyi madem alphaya gittim. Vatandaş 22 milyon puanlı bir oyuncuymuş. 20 bin odun ve diğer kaynaklardan da 5 er bin gönderdi ve 3-5 yol gösterici fikir verdi ve bu sayede oyuna tutunmamı sağladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Ocak 2018; 22:53:18 >
  • bundan 5 sene öncesine kadar oyun çok güzeldi çok iyi savaşlar oluyordu. Durmaksızın 2 ay süren ittifaklar savaşı oluyordu sonra oyun güncellemeleri, yeni kurallar falan derken oyun tarlacılığa dönüştü. Üzüm giderlerine çözüm getirmediler milyon puanlılar için üzüm giderleri çok büyük sıkıntıdır. Mücit olayını getirdiler elinde örs mucidi olan rahipleri olan kendinden büyük orduları mağlup etmeye başladı oyunun tadı kaçtı. Son yıldada korsan diye birşey getirdiler artık millet savaşmayı bırakıp saçma sapan korsan puanı kasmaya başladı kaynak yardımı alabilmek için. Bu yıl serverler iyice boşalmıştı sonra yönetim olarak bir karar alıp serverlerin sayılarını azaltıp oyuncuları karışık olarak serverlara dağıttılar ama bence buda çözüm değil. Şimdi bir serverda sadece 1 inci ve 2 inci ittifaklar yılda 2 kez falan savaşa giriyor başka savaş yok. Önceden ittifaklar 6şarlı 7şerli müttefikler olarak ayrılıp tüm server savaş alanına dönerdi günlerce savaşlar sürerdi, asker takviyeleri stratejiler, ada kapatmalar, ittifaktaki casuslar falan ah ah eski günler geldi aklıma be içime dökmüş oldum

• Evet 1-2 ay süren toplu ittifak savaşların namını ben bile duydum. Tabi ikariamda henüz 10 günlük oyuncu olduğum için bu tür şeyleri yaşamak bir kenara dursun, tahmin bile etmekten çok uzağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 7 Ocak 2018; 22:53:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Managerzone
    5 yıl önce açıldı
    ...:::OMERTA OYUN REHBERİ:::...
    18 yıl önce açıldı
    Pokémon Cyrus [ONLINE]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ++
  • Hangi sunucu daha kalabalık Hoşuma gidiyo o oyun ama popülerliği gitti sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 tl yatırmıştım 2 gün sonra ban yemiştim çoklu hesaptan(Kullanmadığım halde) o zamandan beri ne zaman görsem şu oyunu içimi derin bir hüzün kaplar. =(
  • @IcyTea Lemon
    En kalabalık server Alpha. Bende Alphada oynuyorum.

@K E N
    Evet multi hesap kullanımı yasak. Kendine ait farkı hesaplardan kendine mal göndermek yasak ve ban sebebi. Haksız yere ban yediysen keşke işin peşine düşüp ticket atsaydın mutlaka hesabın açılırdı.

Gelmek isterseniz beklerim.
  • Başlamak isteyen vatandaşlar Alpha serverında başlasınlar. Her türlü yardımcı olurum.
  • Up.

Alpha serverında 50 bin puandayım. Başlamak isteyenlere yardımcı olurum.
  • Oyuna başlamak isteyen arkadaşlar olursa http://forum.donanimhaber.com/m_104192415/f_//tm.htm bakabilirler. Sağlam bir şekilde oyuna başlayabilirsiniz :) Herkese iyi oyunlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekenbey -- 18 Haziran 2015; 13:15:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.