Şimdi Ara

>>>İKARİAM FUN CLUB ve Oyun Rehberi<<< (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
0
Favori
41.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: SkyJackeR.!

epsilon
    fuirios
    22,79
    nick : skyjacker

2 gün önce başladım , yeni yeni öğreniyorum :)

beyler elimdeki lüks kaynaklar iyice azaldı(mermer,sülfür ve kristal) , bunları nerden temin edebilirim ? adada sadece üzüm bağı ve orman var :S

ticaret merkezine gidip sana uygun olan maddeyi satın alacaksın
  • iyi gunler herkese.. ilk kolonimi,somurge mi kuruyorum baska bır adaya.. kendi adam da kristal madeni ve onu arttıran tapınak var.. yenı basladım oyuna ve somurgemin bulundugu adada hangi ham madde olmalı? ılk somurgem ve kısa vadede karsılıgını alabılecegım sanırım mermer kaynaklı bır adaya kurulmam.. dogru mudur? tavsiyelernizi beklıyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haluk33

iyi gunler herkese.. ilk kolonimi,somurge mi kuruyorum baska bır adaya.. kendi adam da kristal madeni ve onu arttıran tapınak var.. yenı basladım oyuna ve somurgemin bulundugu adada hangi ham madde olmalı? ılk somurgem ve kısa vadede karsılıgını alabılecegım sanırım mermer kaynaklı bır adaya kurulmam.. dogru mudur? tavsiyelernizi beklıyorm

iyi düşünmüşsün bende ilk sömürgemi mermer olan yere kurmuştum
  • mermere koyun benım toplam 4 adam var 2 sı mermer
  • bir şey sormak istiyorum....işgal nasıl yapılıyor?? işgal yönetimi araştırmasını yaptım ama işgal yapamıyorum...nasıl yapabilirmm?yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gggunes

bir şey sormak istiyorum....işgal nasıl yapılıyor?? işgal yönetimi araştırmasını yaptım ama işgal yapamıyorum...nasıl yapabilirmm?yardımcı olur musunuz?

şu an için mumkun diil..bug lı ... yakın zamanda burokrası de bug lı oldugundan burokrası sorunu hallolduktan sonra boş olan yere bina dikilipş vali yapılacak ve işgal yontmei aktif olucak sanırım...

Benım araştırmaların çogu bitti her alanda 2 yada 3 tane bitmeyen kaldı...onlarında süresi 12 gün-30 gün ve üzeri ...16 kişiye oyun bıraktırttım...yemedigim küfürün haddi hesabı yok arkadaşlar bunun oyundan ibaret olup olmadıgının farkına varmıyorlarr....küfürü basip gidiyorlar ve sonra CEZA ya mahrum kalıyorlar

SERVER: ETA NİCK: goztepeli SIRALAMLARDA: İLK 5 BİLİMDE VE ARAŞTIRMADA :1. GENERALLER (ORDU): 2. Parasız oynuyorum..El emeğim ile(ANTI PLUS IKARIAM)

YAPTIGIM EN GÖZDE YAĞMALARIM :

>>>İKARİAM FUN CLUB ve Oyun Rehberi<<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 17 Nisan 2008; 5:52:05 >

• teşekkür ederim ne zmn düzeltilir bu bug lar ya:D ben işgal yönetimini sırf işgal yapmak için yaptım:D ama bişe yapamadım..:S :D ... ben de GAMMA server ın da oynuorm...başlayalı 2 hafta oldu..
  • oyuna basladım 2 gündür oynuyorum
    yavas yavas öğreniyorum oyunu.
    halk mutlu ancak -96 nüfusum var ve gittikçe düşüyor.Nedeni ne olabilir?
  • Serverınız: Lambda
    Oyundaki Adınız: Land_Warrior
    Şehrinizin Adı: The_Smyrna
    Adanızın Adı: Nalaitia
    Koordinatınız: [25:46]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 25 Nisan 2008; 19:55:39 >
  • Birşey sorucam.Benim olduğum adada herkesin bayrağı kırmızı renk.Benim mavi.Acaba neden.Oranın benim olduğu için mi?
  • şu ütopya ve arastırmaların sonlarındakı arastırmalar ne ıse yarıo onların acıklamaları yazmıo onları yapabılen war mı

türker: o mavi binalar senın sehırın oldugunu anlatıo
  • Yæw 5 altınım kaldı.Ne yapmam lâzım altın kazanmak iin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Yæw 5 altınım kaldı.Ne yapmam lâzım altın kazanmak iin?

Akademiden ya da adanın üretim kaynağından çalıştırdığın adamların sayısını azalt. Gelirin tekrar düzeldiği zaman yine sayılarını arttırabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeLüRüK

quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Yæw 5 altınım kaldı.Ne yapmam lâzım altın kazanmak iin?

Akademiden ya da adanın üretim kaynağından çalıştırdığın adamların sayısını azalt. Gelirin tekrar düzeldiği zaman yine sayılarını arttırabilirsin.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TK14 -- 26 Nisan 2008; 17:04:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

şu ütopya ve arastırmaların sonlarındakı arastırmalar ne ıse yarıo onların acıklamaları yazmıo onları yapabılen war mı

türker: o mavi binalar senın sehırın oldugunu anlatıo

help beyler
  • Serverınız: Lambda
    Oyundaki Adınız: XraPz
    Şehrinizin Adı: GaLyaLıLar
    Adanızın Adı: Browios
    Koordinatınız: X:51 Y:49

• Çok teşekkür ederim kardeş bilgiler için oyun başladığından beri oyunun üyesiyim.Alpha da oynuyorum.Sadece teşekkür etmek istedim.Üye yaparsnız sevinirim

Serverınız: Alpha
    Oyundaki Adınız: EJDER KRALI
    Şehrinizin Adı: 5 tane var hangisini ? Aragorn ,Boromir,Gandalf,Legolas,Saruman
    Adanızın Adı: 4 tane var hangisini? Atios , Maycios , Nepaios , Zheynios
    Koordinatınız: 4 tane Var hangisi ? [46:39] , [49:38] , [46:38] , [49:39]

Üye olarak alıranız sevirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZIL LORD -- 27 Nisan 2008; 20:48:49 >
  • server : theta
    oyundaki adınız : trizor
    şehrinizin ismi : JAMGovernment

server : lota
    oyundaki adınız : jamshot
    şehrinizin ismi : JaMTeaM
  • 250 Mermere 250 Kristal veren var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.