Şimdi Ara

>>>İKARİAM FUN CLUB ve Oyun Rehberi<<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
0
Favori
41.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende başladım Theta Server'dayım adım aynı..Ben işçi mi nasıl artıracam peki yahu..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snatch. -- 23 Mayıs 2008; 23:30:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

Bende başladım Theta Server'dayım adım aynı..Ben işçi mi nasıl artıracam peki yahu..?

Yorum yok yani size.
  • Theta oynayan varsa mermer ve kristal verebilir mi karşılığında bolca sülfür verebilirim..
  • Ben cam arastırmasın bitirdim ama arastırmalarda nasıl bagıs yapcam?
  • Server: gamma
    Oyundaki ad: tandovan
    Şehir adı: tandovan,tandovan II
    Ada adı: Sykios
    Koordinatlar: x;82 , y;93
  • sendemi beybladecisin?
  • İttifak yöneticileri ve üyelerim diplomasi paunlarını ittifak'a transfer edemiyorlar mı? Bilgili bir arkadaş cepalarsa sevinirim.Teşekkürler.
  • bilgim yokda;
    yeni versiyon geldi ona alışmaya çalısıyommm....
  • Bamu yada yeni nickin neyse dogstarı Yusuf Yılmaz yapsana

Dip: Çocukluk işte koyduğumuz nicke bak
  • server:sigma
    oyuncu adı:meco_gurban
    koordinat:[74.73]
    şehir adı:MecO,-MecO-,--MecO--
    ada adı:tyrduos
  • ilginç...
    bende de xi de hesap var 1m puanlı satılık ilgilenen olursa
    liquidgreen_@hotmail.com
  • arkadaşlar ben biraz geliştim 56k puan yaptım binaların maksimum derecelirini ve verebilirseniz kaynak miktarlarını öğrenmek istiyorum bilen varsa bana özelden mesaj atabilirmi çünkü çok karışıyo
  • varmı kappada oynayan ? varsa mesajımdan alıntı yapsın
  • Alphada 500 bin puanlıyım omikronda 1 milyon 200 yani çok sağmamım alıntı yaparsanız destek sağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 10 Mart 2013; 21:47:09 >
  • arkadaşlar tau da oynamak isteyen olursa beklerim.
    http://s19.tr.ikariam.com/reg.php?fh=131bed92e59ed793cbad712d13574ef0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Man

Alphada 500 bin puanlıyım omikronda 1 milyon 200 yani çok sağmamım alıntı yaparsanız destek sağlarım.

Merhabalar arkadaşım, yanında başlamak isterim ama sen çok yüksek puanlara ulaşmışsın artık bir şey yapabilir miyiz bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLowrinq

quote:

Alphada 500 bin puanlıyım omikronda 1 milyon 200 yani çok sağmamım alıntı yaparsanız destek sağlarım.

Merhabalar arkadaşım, yanında başlamak isterim ama sen çok yüksek puanlara ulaşmışsın artık bir şey yapabilir miyiz bilmiyorum.

Dostum iraden varsa yanımda başlaman için sana linki yollarım ancak şuana kadar 10 kişi mesaj atmıştır başlayalım diye başlıyorlar 1 hafta sonra sıkılıyorlar olan benim verdiğim kaynaklara olyuor sağlam başlayacaksan omikronda yardımcı olurum ?
  • quote:

quote:

quote:

Dostum iraden varsa yanımda başlaman için sana linki yollarım ancak şuana kadar 10 kişi mesaj atmıştır başlayalım diye başlıyorlar 1 hafta sonra sıkılıyorlar olan benim verdiğim kaynaklara olyuor sağlam başlayacaksan omikronda yardımcı olurum ?

Peki dostum uygun görürsen başlamak isterim yanında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki dostum uygun görürsen başlamak isterim yanında.

http://s15.tr.ikariam.com/reg.php?fh=26df934e18f128225a58efa34ce446a0

Omikronda Sana elimden gelen bütün desteği yaparım buyur gel başla başlangıçta verilen görevleri yap 10 ambrosia veriyor harcama onları ilerde lazım olur.

edit:Evet arkadaşlara elimden gelen tüm Yardımları yapıyorum gelecek olan üstteki linkten gelsin kaynağım bol , askerlerim sağlam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beels -- 27 Mart 2013; 21:10:26 >

• Ne sonuk konu yahu..

Ipad'e app'I cikti bende oynamaya yeni basladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.