Şimdi Ara

>>>İKARİAM FUN CLUB ve Oyun Rehberi<<< (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
0
Favori
41.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam eğer yardımcı olacaksan 2 kolonimi de oraya taşırım. Sonra başkenti de taşırım. Zaten 2 sene kadar da lota da oynadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4007

hocam eğer yardımcı olacaksan 2 kolonimi de oraya taşırım. Sonra başkenti de taşırım. Zaten 2 sene kadar da lota da oynadım.

para vermeyin hocam oyuna boşuna. yeni açın ben size elimden geldiğince yardımcı olurum.zaten puanınız çok yüksek değil daha.

edit: Birde 3mermer 4odun adasına düşmüşsünüz burada ilerdede zor gelişirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 11numara -- 7 Temmuz 2015; 21:25:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11numara kullanıcısına yanıt
    Hocam şehri terket yapacağım. Ayrıca diğer tüm kolonileri oraya atarım. Sıkıntı olmaz . Başkentte orada kalsın. Yeni açarsam yanında mı başlarım ?
  • quote:

Hocam şehri terket yapacağım. Ayrıca diğer tüm kolonileri oraya atarım. Sıkıntı olmaz . Başkentte orada kalsın. Yeni açarsam yanında mı başlarım ?

yeni açarsan sülfür ve mermerler dolmuş.büyük ihtimal kristal başlarsın yada üzüm. kristal başlarsan kötü çünkü kristal adası çok kötü bi ben varım bağış yapan adaya.mermerlerde uzun zamandır inaktifler var yakında silinir.yer açılınca o adalara taşıyabilirsin.

• halen oynayan var mı bu oyunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

halen oynayan var mı bu oyunu ?

Evet var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byjackal911

quote:

Orijinalden alıntı: Sosuke44

halen oynayan var mı bu oyunu ?

Evet var.

Hocam hangi server ?
  • Alpha
  • Dionysos da oynayan varsa eklesin arkadaşlar nick SnpMontage
  • Kordinatlar ve isim ne hocam ?
  • quote:

Kordinatlar ve isim ne hocam ?

47:54 SnpMontage

• Büyükelçiliği araştır. Daha önce hiç oynadın mı ? Eğer oynamadıysan ve kısa sürede gelişirim diyorsan ki sana yardımcı olacağım, seni hemen bizim ittifağa aldırayım.
  • quote:

Büyükelçiliği araştır. Daha önce hiç oynadın mı ? Eğer oynamadıysan ve kısa sürede gelişirim diyorsan ki sana yardımcı olacağım, seni hemen bizim ittifağa aldırayım.

Oynadım daha önce şu an taverna geliştirip müze araştırmasını bekliyorum elçilik kurulu diye biliyorum ben

• Mesaj attım. Oyuna gir.
  • quote:

Mesaj attım. Oyuna gir.

Şu an mobildeyim maalesef mobilden nasıl mesajlaşılıyor bilmiyorum pc başına geçince hallederiz hocam

• brostalker B kullanıcısına yanıt
    3-4 yıldır oynarım 1 gün bile ban yemedim bi kez sorunu kendınızde arayın buun hesaplarım +250k suan yeni sw da başladım mesela ....
  • Bir ara korsan baskini mi ne oyle birsey gelmisti. Parayi veren düdüğü calar hale donmustu oyun. Hala oylemi?

• Evet öyle ama o işler çok uzun süreli,stresli ve çok pahalı. Reel paranla hem korsanda, hemde gelişme konusunda her şekilde avantaj sağlarsın ama bunlar hem uzun vadede olur hemde aşırı deredece maliyetli olur. Korsan listesinde bir tur için ilk 10 a gireyim reel para sorun değil dersen girersin ama 750-1.000 lirayıda gömersin. Şuan ki korsan şöyle işliyor; her ittifaktan 1 veya 2 kişi korsancı seçiliyor. Bütün ittifak üyeleri biriktirdikleri korsan puanlarını bu seçtikleri korsancılara devrediyorlar. İttifaktaklarda işler genelde böyle yürüyor. Tabi istersen tek tabancada takılabilirsin, kimseye puan biriktirmek zorunda değilsin. Benim oyuna başlayalı 6 ay oldu ve şu an 350 k puandayım. Başladığım günden beri serverın en sağlam ittifaklarından birindeyim. İttifak 2009 yılında kurulmuş. Üyelerin büyük kısmı oyunun açıldığı tarihte yani 2008 de başlamış kişiler. Birçoğunun puanı 5m-25m arasında. İttifakımın etiketi sağolsun 6 aydır tek bir tane bile yağma yemedim, rahat rahat gelişiyorum.
    Korsan dediğim gibi stresli,masraflı ve ne olacağı belli olmayan bir şey. Dost sandığın, güvendiğin kişiler bile ansızın baskın atıp tüm puanlarını alabilir. Bu korsan zaten ittifak savaşlarına sebep oluyor. Korsan eklentisi geldiğinden beri bütün savaşlar bu korsan yüzünden çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 10 Eylül 2015; 17:28:59 >

• Hocam eğer gerçekten dediğniz gibiyse bende en yeni evrende başlamayı düşünüyorum. Eskiden oynamıştım az biraz bilgim var oyun hakkında. Serverların durumu nasıl acaba kalabalık mı , oynayan çok kişi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halen daha çok oyuncusu var. İlk 5 serverda oyuncu bakımından sıkıntı yaşanmaz. En kalabalık olanı oyunun ilk açılan serverı olan Alpha. Bende o serverdayım. Ayrıca daha birkaç gün önce yeni bir eklenti geldi. Ambrosia karşılığında başka servera geçebilirsin. En fazla oyuncu ve en gelişmiş ada madenleri alphada bulunur eski sw oldugu için.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.