Şimdi Ara

-İkariam-İşgal sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
19.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşgal araştırmasını geliştirdim filoları düşman şehrini işgal etmeye yolluyorum ama 3-4 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi geri geliyorlar acaba benmi bir şeyi eksik yapıyorum yoksa bu işte bir sorunmu var bilenler varsa yardımcı olsun lutfen

• oyunun forumdada bu konu var orda işgalde mi sorun var yoksa öylemi bilmiyorum
  • oyun forumundaki modla yaptığım konusmalar sonrasında su cevabı aldım

Savaş Sanatı Senaryo Kısmını Dİkkatlice okuyunuz geniş olarak anlatılıyor..

Yağmala - Tüm savunma birimleri yenildiğinde koruma altında olanlar dışında her şey yağmalanır. Yağma ve yağmaladığınız kaynakları kurbanınızın nakliye gemilerine yüklemek için 20 dakikanız var. Ayrıca kurbanınızın hazinesindeki altınların (% Şehir kademesi x (şehir kademesi - 1)) kadarını da yağmalarsınız.
    Limanı Kuşat - Savaş gemileri şehre giden gelen nakliyeleri önler.

Şehir İşgal Et [Vali (Askeri) araştırmasının tamamlanmış olmasını gerektirir] - İşgal edilmiş şehri askerleriniz için üs olarak kullanabilirsiniz. Bununla birlikte askerleriniz ve denizcileriniz bakım ücretlerinin bir bölümünü işgal ettikleri şehirde içki aleminde ziyan edeceklerdir.

yani oradaki hammaddeleri kullanamıon
  • Eeee ne işe yarıyor işgal o zaman
  • bürokrasiyide araştırdıktann sonra yeni bi bina çıkıyomus onu kurduktan sonra valiyle yönetebiliyormussun şehri
  • İşgal şu anda oyunda aktif olan bir özellik değil. Ayrıca yeni bürokrasiyle açılan alana yapılabilecek yeni bir bina da henüz oyunda yok. Zamanla gelecektir. Bir ay içerisinde yapılacak eklemeleden umutluyum.
  • a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 30 Mart 2008; 14:08:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah en kısa zamanda işgal sorunu çözülür.
  • Bende limanı kuşattımda gemilerimi geri nasıl çekicem işim bitti
  • şehirlerin ismi yazdığı yere tıkla orada kuşattığın şehir ismi görünecek ona tıkla orada ok işareti var oraya bas tamamdır.
  • Ozaman işgal demesinlermiş, Ha uşağım 2 tur dolan 3 saat sonra geri gel deselermiş :)
  • su an da bu sorunun bıttıgını veya devam ettıgını bılen bırısı varmı ?
  • Şuanda işgal çalışıyor, isterseniz 3 ay durabilirsiniz işgal ettiğiniz şehirde sorun yok.
  • Arkadaşlar konuyu 2008'de açmışım yeter artık yazmayın ne ikeriamı diye tuhaf oluyorum
  • Limanım kusatma altinda donanma istiyor napmam gerek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.