Şimdi Ara

İkariam multihesap hakkıında soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evimde 2 adet bilgisayar mevcut ve 2 adet hesap açmak istiyorum... Her bilgisayarda farklı hasap kullanmak üzere 2 hesap açsam multihesaptan ban yermiyim ?

• Oyunu oynamıyorum ama iki farklı kişi aynı bilgisayardan oynasa bile ban yememesi gerek. Sorun olacağını sanmam.
  • eğer internetlerde farklı olucaksa hiç bir sıkıntı olmaz ancak bilgisayar farklı olsada internet aynı olunca yöneticiler sıkıntı yaratabilir.. şikayet durumunda multi yapmış sayılabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: teleci

eğer internetlerde farklı olucaksa hiç bir sıkıntı olmaz ancak bilgisayar farklı olsada internet aynı olunca yöneticiler sıkıntı yaratabilir.. şikayet durumunda multi yapmış sayılabilirsin

Evimi bir internet kafe gibi düşünebilirsiniz 2 cihazda aynı internete bağlı. Local ip adresleri farklı olacağı için ben banlayacaklarını düşünmüyorum. Ancak bu konuda kesin bir bilgi sahibi bir arkadaş gelirse gerçekten çok mutlu olacağım...
  • bunun için en doğru bilgiyihttp://www.ogamenet.net/javaChat.php?game=ikariam&cc=tr buraya girip başka bir ağızdan herhangi bir yöneticiye sorabilirsin.. ikariam kurallarında bir hesaba farklı 2 bilgisayardan girince bile banlanıcağı yazar, böyle katı kuralları vardır.. internet kafede de girmek yasak onu da belirtmeliyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.