Şimdi Ara

- İkariam - Nakliyeyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımla koordinatımızın yakın olmasına rağman nakliye yapamıyoruz nakliye yapabilmemiz için neyi geliştirmemiz gerek bilen varmı arkadaşlar

ticaret merkezinin seviyesi 3
    limanın seviyesi 3

• Galiba Ticaret'te bir sorun var, ben de bir alışveriş yaptığımla bir daha yapamıyorum ne hikmetse.
    Yakında düzeltilir herhalde.
  • Wallahi bende bir sorun yok nakliye geminin dönmüş olup olmadığına dikkat ettinmi peki?
  • ya bnde sömürgemden madeni alamıorm nasıl yapıcaz 5 tane ticaret gemim var ve 2 şehrimdede ticaret limanım var ama nasıl yapıcam bilmiorm yardım edebilirmisiniz? :(

tmm çözdüm teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowElves -- 11 Mart 2008; 16:33:57 >
  • Nasıl yaptın kardeş bir anlatıversen, ben hâlen alamıyorum.
  • çok kolay nakliye gemisi alıyon sonra bişehşirin üstüne basıyon kana k göndrrdiyon gideyo
  • O kadarını biliyoruz.
    Göndermek istediğim şehre tıklayınca " Kaynak Naklet " butonu çıkmıyor.
    Benim sorduğum soru da bu. Niye gönderemiyorum? Ne yapmam gerekir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • (Denizcilik) Yerleşim Planlama arastırması tamamlanınca kaynak naklet butonu uzak adalarda da cıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinhead

(Denizcilik) Yerleşim Planlama arastırması tamamlanınca kaynak naklet butonu uzak adalarda da cıkıyor.

+ saray inşa etmeniz de gerekiyor ( zaten bu araştırma bitince aktif olarak inşaa edebiliyorsunuz )

@pinhead, imzanız forum kurallarına aykırı uyarı yemeden değiştirmenizi tasiye ederim
  • arkadaşlar dün yanlışlıklı 2. kyümden 1. köyüme nakliyat yapıağıma 1. köyümden yine 1. köyüme nakliyat yaptım malların yüklenmesi için 30 dk bekledim sonra yüklendi bi daha aynı köye gelmesi için 40 dk bekledim iptal etmede yoktu yani gemileri geri çek yoktu
  • nakliye yaparken kullandığın köye hiç bi şekilde nakliyat yapılamıyorki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 17 Mart 2008; 15:47:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

O kadarını biliyoruz.

Ticaret limanı kurup,Kargo gemisi çıkarttınmı?Uzak adalarda İçinde Yerleşim Planlama " Dışarıda okyanustan fazlası var! Daha fazla ada keşfedilmeyi bekliyor. Yalnız değiliz! Yeni keşfedilmiş adalarda toprak alabilir, yeni kaynaklar elde edip, başka insanlar hakkında bilgi edinebiliriz! Ve katiplerimiz yönetim için hiç olmadıkları kadar heyecanlı olacaklar!" Mantiken budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 17 Mart 2008; 16:16:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: onur2

nakliye yaparken kullandığın köye hiç bi şekilde nakliyat yapılamıyorki

bende anlamadım 2. köydeydim 1. köyü seçtim naklet diyecektim bi ara net kastı sonra bi baktım kendi kendine naklediyo aslında nasıl yaptığımı bilsem saldırı alırken kullanılabilecek ii bi taktik
  • quote:

Orjinalden alıntı: mckaos

quote:

Orjinalden alıntı: onur2

nakliye yaparken kullandığın köye hiç bi şekilde nakliyat yapılamıyorki

bende anlamadım 2. köydeydim 1. köyü seçtim naklet diyecektim bi ara net kastı sonra bi baktım kendi kendine naklediyo aslında nasıl yaptığımı bilsem saldırı alırken kullanılabilecek ii bi taktik

Ana daha demin aynısı banada oldu
    büyük bi acele ile gemi yapıp bişiler aktarıp duruodum kolonime bu oldu işte

• quote:

arkadaşlar dün yanlışlıklı 2. kyümden 1. köyüme nakliyat yapıağıma 1. köyümden yine 1. köyüme nakliyat yaptım malların yüklenmesi için 30 dk bekledim sonra yüklendi bi daha aynı köye gelmesi için 40 dk bekledim iptal etmede yoktu yani gemileri geri çek yoktu

en ustte nakliyat gemisinin resmine tikladiginda gemilerinin hangi durumda oldugunu gosteriyor. orada iptal et var tikladiginda gemin geri gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

arkadaşlar dün yanlışlıklı 2. kyümden 1. köyüme nakliyat yapıağıma 1. köyümden yine 1. köyüme nakliyat yaptım malların yüklenmesi için 30 dk bekledim sonra yüklendi bi daha aynı köye gelmesi için 40 dk bekledim iptal etmede yoktu yani gemileri geri çek yoktu

en ustte nakliyat gemisinin resmine tikladiginda gemilerinin hangi durumda oldugunu gosteriyor. orada iptal et var tikladiginda gemin geri gelir

baktım oraya yoktu

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

O kadarını biliyoruz.

Ticaret limanı kurup,Kargo gemisi çıkarttınmı?Uzak adalarda İçinde Yerleşim Planlama " Dışarıda okyanustan fazlası var! Daha fazla ada keşfedilmeyi bekliyor. Yalnız değiliz! Yeni keşfedilmiş adalarda toprak alabilir, yeni kaynaklar elde edip, başka insanlar hakkında bilgi edinebiliriz! Ve katiplerimiz yönetim için hiç olmadıkları kadar heyecanlı olacaklar!" Mantiken budur..

Sorunumu çözdüm, teşekkürler.

• arkadaşlar sigmada kristal madenine düşmek isteyenler için linkimi koyuyuorum bizim adada kimse kimseye saldırmıyor onun yerine madenleri fln geliştiriyoruz çok zevkli bir oyun gelmek isteyen her kesi beklerim

link:

http://s18.tr.ikariam.com/reg.php?fh=74b29ddc0f76364adb377852ce1567ac
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

çok kolay nakliye gemisi alıyon sonra bişehşirin üstüne basıyon kana k göndrrdiyon gideyo

tipe bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Days Grace

quote:

Orijinalden alıntı: Tylér Durden

çok kolay nakliye gemisi alıyon sonra bişehşirin üstüne basıyon kana k göndrrdiyon gideyo

tipe bak

Sorunun ne 3 yıl önce yazdığım şeyi alıntı yapıyosun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.