Şimdi Ara

İkariam Ordu Seçimi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
20.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Phalanx-Kılıçlı ve Okçu şuan için en iyi seçim ahçı ve doktoru söylemiyorum bile

ama saldırı yaparken Kılıçlıların özel yetenek olarak saldırı özelliği var ama defans ve atak olarak phalanxlerden düşükler ama daha hızlılar
    phalanxlerin özelliğide direniş ama daha fazla atak ve defansları var ama ağır ve masraflı yer değiştirmeleri

bu birliklerin arkasında okçuları kullanıcam ordusu çok büyük olup savaşlarda nasıl bir yol izlediklerinizi yazarsanız sevinicem

• wallaha benim adamda en yüksek seviyelilere casus atıyom 2 tane war şuan hiç askerleri çıkmadı tek okçu yolladım ard arda iyi maden geldi casuslar çok lazım oluyo onu söyliyim ve eğer saldırı alıyosam orduları kaçırıyodum ama artık okçu yapabildiğim için sonuna kadar savaşırım hiç phalanx yapmadım defansı okçuyla aynı olduğu için direniş'e gelince okçunun mucit atölyesindeki geliştirmelerini yaparsan aradaki açık kapanacaktır bol ganimetler

edit:imlâ hatası..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverOne -- 24 Nisan 2008; 14:48:09 >
  • Savunma için Phalanx biçilmiş kaftan. Mucit atölyesinden geiştirirsen çok daha yararlı olur.
    Saldırı için ise okçu iyi bir seçim. İlerleyen zamanlarda da orta sınıf saldırılar için kullanabilirsin. Tüfekçi çıkınca tabiki ilk tercih o olmalı.
  • Tek Kelime Tüfekçi..

Nedenleri : Süper...

hı bide okçu var oda baya iyi ezik dönemlerde süper işime yarıyordu iyi ganimet ve savaş kzandırıyor...
  • Şuanda okçularımı kovuyorum,tüfekçi çıktı.Paso phalanx-Mancınık-tüfekçi basıyorum başka birşey yok
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charoon -- 8 Mayıs 2008; 16:22:40 >
  • Tüfekçi çıkarsa tam süper olur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DftOne -- 27 Nisan 2008; 16:03:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAVAŞ CEBECİ HAKKINDA
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Charoon

Beyler yanlış yapıyorsunuz. Saatlik masraf cinsinden hesaplamanız gerekiyor. Ordu bastıktan sonraki tek masrafı saatlik olan altın zararı. Örnek veriyorum

Gyrokopter:
    Atak 112
    Savunma 112
    (Her upgrade seviyesinde iki kalem için de 25 ekleniyor)
    Upgradlerle Atak 187 Savunma 187
    Saatlik masraf: 97

Okçu:
    Atak 40
    Savunma 40
    (Her upgrade seviyesinde iki kalem için de 10 ekleniyor)
    Upgradlerle Atak 70 Savunma 70
    Saatlik masraf: 32

Şimdi hesabımızı yapalım: 97/32=3,03125

Bu demek oluyor ki 1 Gyrokopterin masrafı 3 Okçunun masrafına eşit. O halde 1 Gyrokopter basıcağımıza 3 Okçu basabiliriz.

Hesap sonucu 3 Okçunun toplam atak ve savunma gücüne baktığımızda 210-210 oluyor.

Bundan sonra seçimi siz yapın 187-187 atak ve savunma gücü de aynı masrafta 210-210 atak ve savunma gücü de aynı masrafta.

bence çok doğru bir düşünce

• quote:

Orjinalden alıntı: Charoon

Beyler yanlış yapıyorsunuz. Saatlik masraf cinsinden hesaplamanız gerekiyor. Ordu bastıktan sonraki tek masrafı saatlik olan altın zararı. Örnek veriyorum

Gyrokopter:
    Atak 112
    Savunma 112
    (Her upgrade seviyesinde iki kalem için de 25 ekleniyor)
    Upgradlerle Atak 187 Savunma 187
    Saatlik masraf: 97

Okçu:
    Atak 40
    Savunma 40
    (Her upgrade seviyesinde iki kalem için de 10 ekleniyor)
    Upgradlerle Atak 70 Savunma 70
    Saatlik masraf: 32

Şimdi hesabımızı yapalım: 97/32=3,03125

Bu demek oluyor ki 1 Gyrokopterin masrafı 3 Okçunun masrafına eşit. O halde 1 Gyrokopter basıcağımıza 3 Okçu basabiliriz.

Hesap sonucu 3 Okçunun toplam atak ve savunma gücüne baktığımızda 210-210 oluyor.

Bundan sonra seçimi siz yapın 187-187 atak ve savunma gücü de aynı masrafta 210-210 atak ve savunma gücü de aynı masrafta.

Arkadaşımız güzel bir açıklama yapmış fazla söze gerek yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DftOne -- 27 Nisan 2008; 16:03:27 >

• bizim ulke insanlari gariban sadece tas atiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

bizim ulke insanlari gariban sadece tas atiyolar

Ehe şimdilik benimkilerde taş atıyor.Sur yapıyorum daha asker yapmadım.
  • Sizinkiler Saldırıyormuş bari,benimkiler hiç saldırmıyorlar :D
  • ya tüfekci ne zmn açılır bende okcuda yok 200 tane phanlax var
  • tüfekçi barutu araştır öle çıkıyor bende 19 tane var ama tam 74 tane daa çıkartabiliom da gelir azalır
  • yeni başladım savaş olayını hiç anlamadım

adam 10 tane taş atıcıyla geliyor yağmalıyor beni

ben 25 tane gönderdim hepsi öldü
  • bende mancığa kadar hepsi çıktı doktor ve aşçı dahil ama hiçbirii güzel değil.Yapmayın!Altın harcamayın!Bina kademenişzi yükseltin kimse cesaret edemiyor saldırmaya size başkalarınada saldırmak boşu boşuna latın kaybı onlar gelişince olur bence
  • ben grykopterle daliyorum millete sesleri cikmiyo
  • yapabiliosan balon ve buhar devi yapamıosan tüfek yapamıosan okçu
  • buhar devide çok kötü bence gyro araştırması ondan önce bitiyor,daha ezik gözüküyor ama gyro daha güçlü !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Newresim

buhar devide çok kötü bence gyro araştırması ondan önce bitiyor,daha ezik gözüküyor ama gyro daha güçlü !

çok çok yanlış bir bigli bu söylediğin.
    3 buhar devi ile 12 gayro öldürebiliyorum + 20 tüfekçi yada 10 phalax yada 15 okçu ilaveten. eğer saldırdığım şehirde gyro yoksa ve en fazla tüfekçiye kadar asker basmışsa ( ki eta'da şimdilik pek buhar devi basan yok ) 300küsür bin askeri puan seviyesindeki bir arakdaşımızı en son 7 bin puana düşürmüştüm sadece 10 buhar devi ile. ( yanına ahçı değil ama doktor göndermeniz gerekmekte - makine bile olsa canlandırıyor )

unuttuğunuz bir durum var.
    DAYANIKLILIK.
    dikaktli inceleyin buhar devlerinizle saldırdığınızda savaş ekranında dayanıklılık yazan yerdeki rakamları.

150 Buhar devi + 100 okçu ile ve 50 buharlı şahmarden ile kimse size ilişemez buda ufak bi tiyo benden. ( upgrade için harcayacağınız kristalleri ona göre harcayın israf olmasın :) )

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.