Şimdi Ara

Ikariam savaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben ikariam da yanlışlıkla yabancı server a acdım biraz da ilerlediğim için orda devam ediyorum.Bu yabancılar cok vurdumduymas ya ne trade yapabiliyorum ne bişey bi tek saldırmayı biliyorlar.Ben de bu saldırılara karsı kendimi korumak için bi sürü archer yapdım şuan 23 tane 17 tanesi de yolda arkasından da 5 tane catapult gelio xD.Ben de saldırayım dedim bana saldırana askerler deniz savaşını kaybetti dedi geri döndüler.Bunun için napabilirim?Bi de askerleri gönderiom saldırmaya 10000 altın gidio 200 altın 22 kristal falan kazanıom nasıl daha çok kazanabilirim?Bi de biras taktik versenize su kardesinize hiç gemim yok xD.Napcaımı bilmiom savaş falan accık ipucu lazm .Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler =).

• Zaten gemin olmadığından dolayı fazla alamıyorsun...
    Ticaret limanından gemi yaptır.
  • Sanırım sırf okçu kullanman pek yetersiz olabilir.Ancak ben oyunda çok profesyönel olmadığım için sözü diğer arkadaşlara bırakıyorum.Yine de okçular yetersizdir,catapultları çoğalt derim.
  • 15 tane transporter gemim var 10u da boşda onlar yüzünden olmadığını düşünüyorum yorumlarnız için teşekkürler dikkate alıcam bunları =)
    Bu arada 700.000 küsür altınım oldu bunları nası harcıycam ya xD harca harca bitmio (nası harcamamı önerirsiniz bu arada fener macı başladı fenerbahceeem oleeey xD)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alwex -- 2 Nisan 2008; 21:52:32 >
  • KArşıdan yüklü miktarda kaynak almak için öncelikle karşı tarafın limanın en az 4-5 inci seviyede olması lazım. Çünkü sana yaklaşık 20 dklık bir yağma süresi veriyor savaşı kazandığında. Bazı akıllılar limanları 1. sevieye çekiyor bazen tamamen yıkıyorlar böylece sadece ihtiyaç olduğu zaman 30dk da inşa edip işlerini görüyorlar.

Ordunun geri dönmesini engellemek için önce karşı tarafın limanını kuşatman gerekiyor. (Tabi karşı tarafın savaş gemisi varsa.) Ondan sonra askerlerini gönderirsen geri dönmezler.
  • yorumlarınız için teşekkürler bişey daha soracam bu okçuların atakları ve defansları mancınıklardan yüksek ama mancınık her bakımdan daha masraflı nedeni ne bunun bi de aşçı ve doktor kaç tane yapmalıyım sizce =)
  • alıcağın ganimet rakibin ticaret limanıylada alakalı onun ticaret limanı ne kadar büyükse okadar mal kaldırırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaia Kale Savaşı
    16 yıl önce açıldı
    Olimpia'daki Savaşta Katliam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.