Şimdi Ara

İkariam||Soru-Cevap||Hattı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 4EveRULtrAsLaN

@İLhami Onay:Yani Sendemek istiyorsun ki multi hesap açtım yeni açtıımdan odun gönderemiyorum cevabı şudur ; gerekli araştırmayı yapmamışındır.
    Eğer Gerçek Olarak Bi Soru Sorduysan Cevabı ŞunLar OLabiLir ;
    -Adamın Gemisi Yoktur
    -Adamın YeterLi Gemisi Yoktur
    -Adam GerekLi Araştırmayı Yapmamıştır
    -Yada Seni Kandırmıştır
    -O da OLmadı Adam Çook Uzaktadır GeLmesi Uzun Sürer (1 gün feLan)

adamın şifresini biliyorum dediklerinin hepsi var sadec araştırma yok peki yapması gereken araştırma nedir?
  • Denizcilikte Güverte Silahlanması(yani İlk 3'ü) Ve sonra Ticaret Limanı Olması Lazım... VE Kargo Gemisi Olması Lazım Ve... Eğer ki Sana Ulaşamıyorsa ... Daha Gelişmemiş Demektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

şu ütopya ve arastırmaların sonlarındakı arastırmalar ne ıse yarıo onların acıklamaları yazmıo onları yapabılen war mı

kimse bilmio mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhortakaL_

Denizcilikte Güverte Silahlanması(yani İlk 3'ü) Ve sonra Ticaret Limanı Olması Lazım... VE Kargo Gemisi Olması Lazım Ve... Eğer ki Sana Ulaşamıyorsa ... Daha Gelişmemiş Demektir...

olmuyo
    dediklerinin hepsi tam
  • Kardeş; Oyun Bug'larında Sorun Olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhami onay

quote:

Denizcilikte Güverte Silahlanması(yani İlk 3'ü) Ve sonra Ticaret Limanı Olması Lazım... VE Kargo Gemisi Olması Lazım Ve... Eğer ki Sana Ulaşamıyorsa ... Daha Gelişmemiş Demektir...

olmuyo
    dediklerinin hepsi tam

Şehir id sini kullanarak ticaret yapın isterseniz dünyanın öbür ucuna bile yollayabilirsiniz.

Yapabildiğiniz birinde nakletme sayfasını açın, adres çubuğunda .......destinationCityid=????? bu kısma göndermek istediğiniz şehrin idsini girin enter la onaylayın bu kadar. Altta göndereceğiniz şehir ismi yazıyorsa , miktarı ayarlayıp yollayın.

Göndereceğiniz şehrin idsini öğrenmek için ise şehrin üzerine yıklayın diplomasiye basın yine adres satırında id görülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 29 Nisan 2008; 2:35:01 >

• beyler su ütopya ne işe yarıoo yapan yok muuu
  • Ütopya, aslında olmayan, tasarlanmış olan ideal toplum ve devlet şekli anlamı taşır.

Yani Köyün Şekli Değişebilir...
    Devlet Yönetimi Vb...

Ama Daha Ütopyayı Kullanabilen yok sanırım,aynı işgal benziyor...
  • ben daha şimdi başladım yardım edecek var mı
    hammadeler nasıl geliştiriliyo
    nüfüs nasıl artırılıyo falan
  • Server ?
  • bnm bi sorum war bu sömürge ne kdr zamanda kurulur zamanı yazmıyorda
  • knkyler sze bşi sorcmm bnm asıl chara eşya yollucam ama bizim adadan başka kimsye mal yollayamıom bi bilginz vr mı? ama sömürge halinde deil ikisi farklı hesapta bi türlü mal yollayamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: iMKoP

bnm bi sorum war bu sömürge ne kdr zamanda kurulur zamanı yazmıyorda

çok online olursa 3-4 günde kurarsın
  • knkyler sze bşi sorcmm bnm asıl chara eşya yollucam ama bizim adadan başka kimsye mal yollayamıom bi bilginz vr mı? ama sömürge halinde deil ikisi farklı hesapta bi türlü mal yollayamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: taha93

knkyler sze bşi sorcmm bnm asıl chara eşya yollucam ama bizim adadan başka kimsye mal yollayamıom bi bilginz vr mı? ama sömürge halinde deil ikisi farklı hesapta bi türlü mal yollayamadım...

adaların birbirine cok uzaktır yada ticaret limanı seviyen düşüktür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami onay

quote:

olmuyo
    dediklerinin hepsi tam

Şehir id sini kullanarak ticaret yapın isterseniz dünyanın öbür ucuna bile yollayabilirsiniz.

Yapabildiğiniz birinde nakletme sayfasını açın, adres çubuğunda .......destinationCityid=????? bu kısma göndermek istediğiniz şehrin idsini girin enter la onaylayın bu kadar. Altta göndereceğiniz şehir ismi yazıyorsa , miktarı ayarlayıp yollayın.

Göndereceğiniz şehrin idsini öğrenmek için ise şehrin üzerine yıklayın diplomasiye basın yine adres satırında id görülecektir.

S.a kardeşim cvbı yazan kardeşim Id mi buldum ama baskasının ismi çıkıor naklette :S anlamadım cyber_warior@windowslive.com ekleyip detaylı bilgi verirsen sevinirm

he kardeş bide şu liman seviyesinden olabilirmi ?

Şimdiden tşşkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karince -- 21 Ağustos 2008; 13:07:30 >

• knklar ben bir arkadaşa nakliyatla mal göndercem ama olmuyor yanında naklet yazısı çıkmıyor bir yardı edermisiniz birde yurkarda ıd le arama falin var onlarıada yapamıyorum
  • benim bi sorum olucaktı..sömürge kurmak istiyorum sarayı kurdum elimde yeterince kaynakta var ama başka bi adada sömürge kurmaya bastığımda kurmuyo ve oyuncu ayarlarına geçio direk bu nasıl bişi anlamadım bende mi sorun var acaba yardımcı olursanız sevinirim ...
  • MESAFE UZAKTA İSE MALZEME GÖNDEREMEZSİN TİCARET ANLAŞMASI YAPMAN GEREKİR. YENİ SÖMÜRGE KURABİLMEN İÇİN VALİLİKLERİN HEPSİNİ BİRER KADEME YÜKSELTMEN LAZIM
  • hmm peki yükseltme olayını bi deniyim olmazsa yine yazarım teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.