Şimdi Ara

İkariam||Soru-Cevap||Hattı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
8.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru 1: şimdi ben birisine yağmalama yaptım askerler o adaya gitti yağmalamayı yaptı ve geri döndüğünde ne kadar ganimet aldıklarını gösteren bir ropor göstermesi lazım değilmi ORDU kısmından??? birliğim geri döndükten sonra bi mesaj almıyorum . acaba bir ganimet alamadığımdanmı kaynaklanıyor??

Cevap : Hayır.Oyun ile ilgili bir sorun herkezde var.Bendede oluyordu.Onu görmek için nakliye gemilerinin yük'üne bak sol üst köşede nakliye gemilerinin sayısı yazıyor oraya gir yağmala var geri dönüşte.Onun yanında miktar var. Ona bak görürsün saatlerle ilgili bir problem

Biraz bekle düzelir.

Soru 2 : İttifak kurmak hakkında bilgi ?Cevap :İttifak kurmak için tapınak kurmak gerekiyor. Onun içinde Denizcilik araştırmalarını tamamlaman lazım.

Soru 3 :Peki diğer madenlerin ( mermerin falan ) çıkması için ne gerekli?Cevap :3 yolu var.

1=Ticaret yapmak

2=Başka adalardan söm almak

3=Savaş yaparak değerli maden kazanmak.

Soru 4 :Ben birisine 27 taş atıcıyla saldırdım.Kayıplar 0 gözüküyor ama askerler geri dönmüyor.Bu 2. kez oldu bendemi hata var?Yada anlamadığım birşey?
    Cevap : Bu bir tür bug tur. oyun yönetimi ile iletişime geçin.

Soru 5 : taverna nasıl açılıyor

Cevap :''Üzüm piresi'' araştırmasını bitirmen gerekiyor.

Soru 6 : Saray nasıl kuruluyor .

Cevap : Denizcilik : Denizcilik: Güverte Silahları > Gemi Yönetimi > Yerleşim Planlama birde 600 odun

Soru 7 : sömde saray kursak seviye 1 de baska bi söm atabilrmiyiz?

Cevap : Hayır . Sömde saray kurarsan ana şehir yapman lazım sömünü vede saray seviye 1 iken başka bir söm alamazsın . Sarayın kademesi kaç'a kadar artarsa o kadar söm alabilirsin.Tabi bununda bir sınırı var. Toplam 12 söm alabilirsiniz.

Soru 8 : ya ben bu gün yeni bir söm. attım bir mermer üreten adaya ama kaç dakika sonra cıkacak bilmiyorum ama adaya baktığımda benim seçtiğim yer yıkılmış harabe gibi bişey ne zaman açılıcak benim bu sömürgem ?

Cevap : Oraya ne kadar malzeme gönderirseniz o kadar çabuk söm yapılır.

Soru 9 : Benim sarayımın kademesi 1 12 söm alabilir miyim?

Cevap : Sarayın kademe 2 ise 2 tane söm alabilirsin saray kademeni ne kadar çok geliştirebilirsen o kadar söm alırsın toplam 12 söm alabiliyorsunuz

Soru 10 : İttifaka nasıl üye alınır ?

Cevap :Büyük elçiliğe girdikten sonra diploması puanı aktarımı var bütün puanlarını aktarın sonra alabilirsiniz.

Soru 11 : Kolonide nasıl üretim yapacağız?

Cevap :Adanıza tıklayıp odun ve değerli madene tıklayın. Başlangıçta insan sayısı sıfırdır. Bunları maksimuma getirin.

Soru 12 : Şehir bozulum sorununu nasıl gideririz ?

Cevap : Vali konağını sömürge sayınız kadar yükseltin sorun ortadan kalkar.

Soru 13: Ben mermer adasında bir sömürge kurdum.Belediye binasına girdim.Mermer işçisi yapmak için gereken yere tıkladım.Ancak işçi sayısını belirlemek için gereken çubuk yoktu.Ne yapmam gerekiyor?

Cevap :sanırım ie kullanıyorsun. Firefox kullan çubuk çıksın...
    Yadaaa resimlerin tekrar tekrar yüklenmemesi için bilgisayarından yükleyerek gösteren bir eklenti vardı.
    (ogame programlar kısmında verilen) eğer firefox da o kuruluysa ondanda olabilir.. ozaman eklentinin ayarlarını değiştireceksin.

Soru 14 onanma Tershanesini nasıl ve ne zaman inşa edebilirim.

Cevap : Araştırmalarını tamamladığın Zaman yapabilirsin.

Birde eğer araştırmaların tamamsa internet bağlantılarını gözden geçir.

Dns ayarlarına bak.

Başlat > Çalıştır > ipfrong/config miydi neydi bu kodu yaz enterla..

Soru 15 : Casus luk merkezini nasıl kuracam ?

Cevap : Casusluk > istihbarat merkezi > boş yere tıkla > 20 odun 14 mermer.

Soru 16 : bu benim toplam puanım şu an 2.111 bunu sürekli artıyor ama az artıyor bunu daha hızlı artması için bina kademelerinimi yükseltmak gerekiyor.birde 2 sömürgem daha var onlardan sadece kaynak alıyorum herhangi bir bina inşa etmedin acaba oralarada bina inşa etmelimiyim.

Cevap : Bina kademelerinizi ve araştırmanızı ne kadar çok yüksek tutarsanız o kadar iyi olur.Madde artışı nüfus artışı hızlanır.

Soru 17 : Bilim adam sayımı nasıl arttırabilirim ?

Cevap : Bilim adamı sayısını arttırmanın tek yolu. Araştırma merkezini geliştirmenizdir.
    Ayrıca "cam" araştırmasını tamamlarsanız elinizdeki kristali araştırma kaynağı olarak kullanabilirsiniz.

Soru 18 : İttifak'a nasıl katılırız?

Cevap : Sıralama var ona tıkla solda ittifak yazısı var ona tıkla orda ittifaklar çıkar beyendindiğin bir itiifaka el sıkışma resmi var yanında ona tıkla başvuru formu var ister bişey yaz ister yazma tamam de ve başvurmuş oldun ittifaka

Arkadaşlar Bunları Belirli Yerlerden Aldım,Eğer sizde cevabınız veya sorunuz varsa?
    Buraya yazınız!

• Bende cevapları görmedim askalsı cevap yasıodum

1 sorum olcak taverna hangi araştırmadan sora çıkıor

• Taverna
    Ekonomi: Kaynakların Korunması > Palanga > Zenginlik > Üzüm Presi
    Bilim: Kuyu Kazma
  • Teşekkürler güzel konu olur...
  • eyw. kanka
  • SaoL, İyi Konu
  • bişey soracam ben bu iktifağa puanları dağttımda şimdi birisini ittifağa almak istiorm 2 tane puanım var ama 2 sindede almanca yazıor

1.si=handeles bla bla bla

2.si=Allianz bla bla bla şimdi hangisine basaca m yoksa karışıdaki adammı bana yolayacak yollayacaksa ne yolaayacak bunlarıda verisen sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ODTÜ EE SORU CEVAP TANITIM
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlk Defa,Karşılaştım..ama..o.adam...basıcak...galiba..!

TAM-NET-DEĞİL!-YİNEDE-ARAŞTIR-KARDEŞ_ÇÜNKÜ_İLK_DEFA_RASTLADIM!...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

bişey soracam ben bu iktifağa puanları dağttımda şimdi birisini ittifağa almak istiorm 2 tane puanım var ama 2 sindede almanca yazıor

1.si=handeles bla bla bla

2.si=Allianz bla bla bla şimdi hangisine basaca m yoksa karışıdaki adammı bana yolayacak yollayacaksa ne yolaayacak bunlarıda verisen sevinirim

İyiymiş
  • Allianz bla bla

olması lâzım allianz ittifak demek sanırım ingilizcenin almancalaştırılmış halinden fikir yürüterek yaptığım felsefe :P
  • şu işgal araştırması ne işe yarıo yaptım ama bı fadasını gormeıdm bide bürokrasi yi araştırınca yer acılıo olaya ne yapılıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsliyim

şu işgal araştırması ne işe yarıo yaptım ama bı fadasını gormeıdm bide bürokrasi yi araştırınca yer acılıo olaya ne yapılıo

İkisi de henüz hiçbirşeye yaramıyor.
    İşgal aktif değil.
    O boş yer için şu anda herhangi bir bina geliştirilmemiş.
  • şu ütopya ve arastırmaların sonlarındakı arastırmalar ne ıse yarıo onların acıklamaları yazmıo onları yapabılen war mı
  • Benim bir sorum olacak.
    Nasıl sömürgelikten kurtulunur?
    Nasıl yeni bir sömürge alabilirim kendime?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Benim bir sorum olacak.

Bunun için:
    Saray

[Araştırma:Yerleşim Planlama(Denizcilik)]

Yapmalısın ve Saray Yaptıktan Sonra En Az:
    40 Nüfus
    12.000 Altın
    1.250 Odunun olmalı.

Sömürge kurarken adalardan birindeki sarı bayrakların üstüne tıkla ve Sömürge Kur!'a bas.

• quote:

Orjinalden alıntı: SilverOne

quote:

Orjinalden alıntı: TüRKéR

Benim bir sorum olacak.

Bunun için:
    Saray

[Araştırma:Yerleşim Planlama(Denizcilik)]

Yapmalısın ve Saray Yaptıktan Sonra En Az:
    40 Nüfus
    12.000 Altın
    1.250 Odunun olmalı.

Sömürge kurarken adalardan birindeki sarı bayrakların üstüne tıkla ve Sömürge Kur!'a bas.

Ohooo o zaman benim daha 1 ayım falan var.

• aslında tüm soruların cevabı oyun içinde var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ckoc1

aslında tüm soruların cevabı oyun içinde var

Evet yazıyor her birinin altında.
  • ßenimde bir soru(nu)m var ben yakınımdaki yerlere ve uzağımdaki yerlere nakliyat yapabiliyorum fakat benden uzakta olan şehirler bana nakliyat yapamıyor Neden?
  • @İLhami Onay:Yani Sendemek istiyorsun ki multi hesap açtım yeni açtıımdan odun gönderemiyorum cevabı şudur ; gerekli araştırmayı yapmamışındır.
    Eğer Gerçek Olarak Bi Soru Sorduysan Cevabı ŞunLar OLabiLir ;
    -Adamın Gemisi Yoktur
    -Adamın YeterLi Gemisi Yoktur
    -Adam GerekLi Araştırmayı Yapmamıştır
    -Yada Seni Kandırmıştır
    -O da OLmadı Adam Çook Uzaktadır GeLmesi Uzun Sürer (1 gün feLan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghost -- 27 Nisan 2008; 18:02:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.