Şimdi Ara

Ikariam [SSS] + Birimler Hakkında Bilgiler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
103.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulunduğum adada kristal madeni var, zenginlik araştırması 9 saat sonra biticek.

Belediye binam 3. seviyede.. bunu geliştirmek için mermer istiyor... Nasıl elde edebilirim? Odun ve kristalden başka bişeyim olmayacak yani...

Birde başka adaya gidip mermer iste demeyin daha dün girdim başka adaya ne şekilde gideceğimi ve ne şekilde takas yapacağımı bilmiyorum, 1 kargo gemim var sadece ve nasıl kullanıcam onu da bilmiyorum

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 6 Ağustos 2008; 15:00:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: taffijun

bulunduğum adada kristal madeni var, zenginlik araştırması 9 saat sonra biticek.

Belediye binam 3. seviyede.. bunu geliştirmek için mermer istiyor... Nasıl elde edebilirim? Odun ve kristalden başka bişeyim olmayacak yani...

Saray inşa edip, istediğin madenin bulunduğu bir adaya koloni kurabilirsin.

quote:

Birde başka adaya gidip mermer iste demeyin daha dün girdim başka adaya ne şekilde gideceğimi ve ne şekilde takas yapacağımı bilmiyorum, 1 kargo gemim var sadece ve nasıl kullanıcam onu da bilmiyorum

Market kur, çevredeki adalardan istediğin madeni satan varsa zaten çıkar orada.
    Altın karşılığı alırsın.

• @toLga_uA : Çok teşekkür ederim

Düzeltme: Durumumu mazur görün ama market dediğiniz ticaret merkezi mi? Zenginlik araştırması bitince açılacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 6 Ağustos 2008; 17:37:40 >
  • quote:

@toLga_uA : Çok teşekkür ederim

Düzeltme: Durumumu mazur görün ama market dediğiniz ticaret merkezi mi? Zenginlik araştırması bitince açılacakmış

Uzun zamandır oynamıyorum, sanırım o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toLga_uA

quote:

@toLga_uA : Çok teşekkür ederim

Uzun zamandır oynamıyorum, sanırım o.

Sağolasın

• gusel hazırlamışsın ellerine sağlık
  • Arkadaşlar sonunda saray basıyorum fakat sanırım sarayla belediye binası seviyesi ilişkisi, sarayla vali konağı seviyesi falan konuşuluyordu. Bu konuyu açabilir misiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taffijun -- 8 Ağustos 2008; 15:49:03 >
  • quote:

Arkadaşlar sonunda saray basıyorum fakat sanırım sarayla belediye binası seviyesi ilişkisi, sarayla vali konağı seviyesi falan konuşuluyordu. Bu konuyu açabilir misiniz acaba?

Evet, Saray - Vali Konağı ilişkisi var.
    Vali Konağı seviyeleri koloni sayında olmalıdır.
    Örneğin; 3 tane kolonin varsa 3 köyde de Vali Konağı 3. seviye olmak zorunda.
  • bugun bir şeyi farkettim ki herhangi bir araştırmayı yarıda kesip başka alanda bir araştırma yapmak istediğin zaman eski araştırmanı sıfırlıyor ve yeniden o araştırmaya döndüğün zaman baştan alıyosun.

senin neyine kuyu kazmayı araştırıcam diye 3 saati kalmış zenginlik araştırmasını kaldığım yerden devam ederim düşüncesiyle yarıda kesersinki
  • Birde bilimi araştırırken kendi kafasına göre üzüm presine geçiyo :S
  • Arkadaşlar araştırmalarda sıfırlanma olmaz,dikkat edin araştırma puanınız diğer araştırmaya eklenir.Yani puanınız gitmiyor ;)
  • araştırma puanına bir lafımız yok ama tekrardan 8-9 saat beklemek can sıkıcı.

bu arada Lambda dünyasındayım 30:18 kordinatlarında Inaoos adasındayım. Varmıdır başka arkadaş?

Ayrıca bir sorum daha olucak. Ticaret merkezi, Ticaret limanı ikisinide kurdum seviyeleri, merkez 2 liman 3. 4 adette kargo gemim var. belediyenin seviyeside 5. ama yinede adam 30:18 kordinatlarında bulunan 4 adadan başka hiç bir yer ile takas veya alışveriş yapamıyorum. işin ilginç yanı aynı dünyada ve tamami,yle benimle aynı seviyelerde olan bir arkadaşım bugun bana 2 gemi kaynak nakletti. varmıdır bir yorumu olan?
  • eline sağlık bende ynuyorum ikariam 13 lvl im
  • Beyler birisi limanımı kuşatıyor bunun sonucunda ne olcak? " xx tarafından gelen 12 birim xx liman girişini bloke ediyor." yazıyor. Yani limanı kuşatınca ne olcak anlatabilir misiniz?
  •  Ikariam [SSS] + Birimler Hakkında Bilgiler

Arkadaşlar dün gece kristal bulmak için birine saldırdım 1:30 saat yol gidicekler diye yattım sabah kalkıp göz attıgımda böle bi resim var ve hala duruyo savaşın sonucu nasıl anlamadım savaş devammı ediyo altı üstü 9 tane taş atıcım var bunlar çoktan mefta olması lazımdı biri bana bu konu hakkında bilgi verebilirse çok güzel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkmaN -- 21 Ağustos 2008; 15:44:12 >
  • ben köy kurma oyunlarını severim ama bunu sevmedim
  • bende yeni başladım buna lanet başına bağlıyor hayırlısı dur bakalım ilerki günlerde ne olur..

bunun sonunda ikariam web sayfasi bizimmi olacak

kazanirsak tabiki
  • Xi serverında mermer ve Ny serverında kristal aranıyor.
  • İkariam oyununa yeni başladım ancak henüz çözemediğim şeyler var..
    SSS'leri okuyorum orda da net bilgiler bulamıyorum..
    Öncelikle şu anda mermer bulunan bir adada oyuna başladım. MErmer üretiyorum.
    Diğer tüketim mallarını (kristal vs.) sadece diğer adalardan mı temin edebiliyorum? Yani sömürge mi oluşturmam gerekiyor?
    Ayrıca sömürge nasıl oluşturabilirim?
    Kendi adamızdakilerle dost muyuz yoksa düşman olup savaşabiliyor muyuz?
    Bide tavsiyeleriniz varsa onları alabilir miyim yeni başlayan bir oyuncu için..
    Teşekkürler..
  • quote:

Öncelikle şu anda mermer bulunan bir adada oyuna başladım. MErmer üretiyorum.
    Diğer tüketim mallarını (kristal vs.) sadece diğer adalardan mı temin edebiliyorum? Yani sömürge mi oluşturmam gerekiyor?

Ticaret Merkezi kurarak da temin edebilirsin. Diğer adadaki oyuncularla alışveriş yapabilmek için bir kaç araştırma yapmanız gerekiyordu sanırım.

quote:

Ayrıca sömürge nasıl oluşturabilirim?

Saray inşa ettikten sonra oluşturabilirsin.

quote:

Kendi adamızdakilerle dost muyuz yoksa düşman olup savaşabiliyor muyuz?

Dost değilsiniz. Ama dost olabilirsiniz.

quote:

Bide tavsiyeleriniz varsa onları alabilir miyim yeni başlayan bir oyuncu için..

Oyunu uzun zaman önce bıraktım, yenilikler falan olmuş galiba. Çoğu şeyi unuttum anlayacağın.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.