Şimdi Ara

Ikariam [SSS] + Birimler Hakkında Bilgiler (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
2
Favori
103.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya geliştim, sömürge kurdum, ikincisini de kuracağım.
  • bnde oynuyom alpha olan pm atsın
  • Büyük elçik nasıl kurulur
  • sağol süper olmuş
  • Yararlı konu.

Teşekkürler.
  • arkadaşlar oyuna yeni başladım. odunla yapabileceğim her şeyi yaptım. artık mermer ihtiyacım var.

mermer ihtiyacımı nasıl karşılayabilirim??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishakk58

arkadaşlar oyuna yeni başladım. odunla yapabileceğim her şeyi yaptım. artık mermer ihtiyacım var.

cevrendeki adalarla ticaret yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAGÔPA KAJMÊR

quote:

arkadaşlar oyuna yeni başladım. odunla yapabileceğim her şeyi yaptım. artık mermer ihtiyacım var.

cevrendeki adalarla ticaret yapabilirsin.

peki nasıl yapabilirim. kusura bakmayın yeni başladığım için bilmiyorum.
  • quote:

bende pek bilmiyorum kısa bir zaman oynamıstım ama ticaret merkezinden aradıgın madeni secersen orda diger adalardaki madenleri gösterir sende ordan alırsın.
  • quote:

quote:

bende pek bilmiyorum kısa bir zaman oynamıstım ama ticaret merkezinden aradıgın madeni secersen orda diger adalardaki madenleri gösterir sende ordan alırsın.

ticaret limanından yapmaya çalışıyorum ama paralı sanırım. paypal hesabı filan istiyor.
  • quote:

ticaret limanından yapmaya çalışıyorum ama paralı sanırım. paypal hesabı filan istiyor.

alakası yok yapması lazım.
  • quote:

quote:

alakası yok yapması lazım.

neyse ilgine teşekkürler....

bi de bu oyun için travian'dan iyi diyolardı. bi bakıyım dedim ama hesabımı kapatacam herhalde. hiç beğenmedim..
  • Teşekkürler bende başladım bu oyuna benim için çok yararlı oldu
  • benim mermer ve kristal cama ihtiyacım var bunlar da başka adada , nasıl olacak ?
    2 tane nakliye gemim var ama nasıl kullancağımı bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 24 Kasım 2008; 13:36:00 >
  • Ticaret limanına giriyosun diğer şehrinin ismi yazıyo orda ona tıklıyosun sonra ne kadar kaynak aktarmak istiyosan okadar yazıyosun ve gönderiyosun...

quote:

Orjinalden alıntı: georgemcfly

benim mermer ve kristal cama ihtiyacım var bunlar da başka adada , nasıl olacak ?
    2 tane nakliye gemim var ama nasıl kullancağımı bilmiyorum.

• Omikronda acil mermere ihtiyacım var atabilecek varmı ? yakınsa satın alabilirim değilse takas veya bedavada alabilirim yani :)
  • 2. sayfadaki mesajımdan sonra an itibariyle 62 bin puanlık lambda da serverinda hesabım oldu. aynı şekilde de xi sunucusunda 38 bin puanlık şehirlerim var.

sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım.

@ishak58,
    koloni kurabilirsin, ticaret merkezinden satın alabilirsin veya takas yapabilirsin.
    emin ol traviandan daha iyidir. yanlış yapmışsındır. ticaret limanından kargo gemilerini satın aldıktan sonra elinde yeterli kargo gemisi varsa ticaret merkezinden uygun bir madeni satın al butonuna tıklayıp geminin gidip geri dönmesini beklersen mermerine kavuşmuş olursun.

o senin girdiğin paypal hesabı olan durum, çok fazla kaynak nakledeceğin zaman elinde kargo gemisi yetmezse kiralık nakliye gemisi alabiliyorsun para karşılığında odur yani :)

@karainka,
    yabancı kültürler araştırmasını tamamladıktan sonra kurabilirsin.
  • arkadaşlar ikariama ben bayaa önce üye olmuştum sonra bi ara bırakmıştım hesabım silinmiş neyse yeni hesap açtım etada ama araştırmaların süreleri değiştimi 20 saniye olan şey 2 saat olmuş çok zor geldi bana sizdede bölemi böleyse neden böyle yaptılar
  • myda 68k puanlı hesabım satılıktır
  • Rehber çok güzel olmuş eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRk_MaStER -- 22 Aralık 2008; 14:33:47 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.