Şimdi Ara

İKARİAM UCUZA BIRAKIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 2 senedir oynadığım ikariam serüvenine son vermek istedim Hesap Omikrondadır arkadaşlar 234 milyon altını vardır yani ekonomi çok iyi durumda , konum olarak EGE ittifağının koruması altındadır sıkıntı olmaz :)

2 MERMER

4 ÜZÜM

1 KRİSTAL

2 SÜLFÜR Olmak üzere 9 şehri bulunmaktadır İsterseniz 10. şehride kurabilirsiniz Saray seviyesi yetiyor.

Hesap Tam savaş hesabıdır Kışla seviyeleri çoğu şehirde 28. seviye üstüdür.2-3 Günde 30-40 bin hatta daha fazla general basabilirsiniz.

http://i.hizliresim.com/O26NOn.png

Resimde gördüğünüz gibi.

Artık hiç oynamadığım için 20-30 TL ye bırakırım yada steamdan bunun değerinde bir oyunda olabilir Left 4 dead 2 felanda olabilir tekliflere açığım alıcılara hesabın kordinatını felan herşeyini gösteririm sıkıntı olmaz .

• Hocam alabilirim güven olayını halledersek talibim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Hocam alabilirim güven olayını halledersek talibim...

Hocam her türlü bilgimi veririm sıkıntı olmaz sonuçta artık her suçun cezası var ,Antalyada otelde çalışıyorum.oyunlarlan ilgilenemiyorum artık sebep bu left 4 dead 2 oyunumu vereceksiniz ücretmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

Hocam her türlü bilgimi veririm sıkıntı olmaz sonuçta artık her suçun cezası var ,Antalyada otelde çalışıyorum.oyunlarlan ilgilenemiyorum artık sebep bu left 4 dead 2 oyunumu vereceksiniz ücretmi

Bende Antalyadayım şu an ilçesinde hangi otel merkezdemi? , para ile alabilirim bi bakayım ikariam omikron nasıl sw...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AndroidWT

quote:

Bende Antalyadayım şu an ilçesinde hangi otel merkezdemi? , para ile alabilirim bi bakayım ikariam omikron nasıl sw...

Adora Golf Resort 5 yıldızlı :) kadriyede hocam bilirsiniz , Seriğe yakın. Omikron kalabalık server hocam üstelik 5. seviye örsümde bulunmakta savaşlarda sıkıntı yaratmadı geçen ayki savaşta saldırı puanında ilk 20 te girdim üstelik :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.