Şimdi Ara

IKEA TV Sandalyesi (Playstation Koltuğu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün linkte "POANG Tekli Koltuk" olarak geçen koltuktur.http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/oturma-odalari/koltuklar.aspx

IKEA'dan almıştım, kurdum ve salona koydum pek kullanma fırsatım olmadı, taşınacağım ve ihtiyacım olmadığı için satıyorum.

Ankara içi alıcılar için daha uygun çünkü kargoyla gönderme olanağım pek yok :)

Fiyat: SATILDI

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Praeceptorem -- 4 Ocak 2017; 22:3:10 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

IKEA TV Sandalyesi: PlayStation Maceraların için Konforlu Bir Ortam

Eğer yoğun ve sürükleyici bir PlayStation oyun deneyimi arıyorsan, rahat ve destekleyici bir oturma düzenine ihtiyacın olacak. IKEA'nın geniş oturma mobilyası yelpazesinde, özellikle PlayStation oyun konsollarıyla uyumlu olarak tasarlanmış özel bir koltuk olan TV Sandalyesi bulunuyor.

IKEA PlayStation Koltuğu: Konforlu Oyun Oturumları

IKEA PlayStation Koltuğu, uzun oyun seansları sırasında bile rahatlık sağlamak üzere tasarlanmış ergonomik bir sandalyedir. Yumuşak dolgusu ve destekleyici sırtlığı, oyuncuların saatlerce konforlu bir şekilde oturmalarını sağlar.

İstisnai Destek ve Ayarlanabilirlik

Bu PS Sandalyesi, oyuncular için özel olarak ayarlanabilirlik seçenekleri sunar. Ayarlanabilir kolçaklar ve baş desteği, farklı vücut tiplerine uyum sağlayarak optimum ergonomiyi sağlar. Ayrıca, ayarlanabilir yükseklik ayarı, ideal oyun pozisyonunu bulmanıza yardımcı olur.

Şık Tasarım ve Dayanıklı Yapı

IKEA TV Sandalyesi, oyun odana modern ve sofistike bir dokunuş katacak şık bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı kumaş döşemesi ve sağlam iskeleti, uzun yıllar dayanıklılık sağlar.

Oyun Alanını Tamamlayan Bir Eklenti

IKEA PlayStation Koltuğu, oyun odanı tamamlayacak mükemmel bir eklentidir. Sadece rahatlık sağlamakla kalmaz, aynı zamanda PlayStation konsolun ve diğer oyun aksesuarlarının saklanması için kullanışlı depolama alanları da sunar.

Sonuç

İster yoğun bir oyun maratonuna hazırlanıyor ister rahat bir şekilde en sevdiğin oyunların keyfini çıkarmak istiyor ol, IKEA TV Sandalyesi ihtiyaçların için ideal bir seçenektir. Konforlu tasarımı, ergonomik desteği ve şık görünümü ile PlayStation oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
    Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuncu Koltuğu vs Ofis Koltuğu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.