Hocam futbolda her türlü sonuç vardır. Her türlü sonuca katlanmasını bilmek lazım.
Bence Kezman'ın ayağına gelen fırsatları değerlendirebilmiş olması onun moral kazanmasına ve daha sonraki oynayacağı maçlarda daha etkili olmasına neden olabilir. Bir bakıma golcünü yeniden kazanmış oluyorsun.
Şimdi Zico Kezman'a hoop dur orda dese Kezman'ın tepkisi ne olurdu sence.
Bence Zico'nun dediği gayet mantıklı. Karşındakine saygın varsa doğru düzgün oynayacaksın. Yoksa ona acırsan asıl haksızlığı o zaman yapmış olursun.
Misal senden güçlü bir arkadaşınla herhangi bir oyun oynuyorsun masa tenisi bilardo vb.
Sana iltimas geçmesi alacağı sayıları bilerek almaması sende dalga geçildiği hissi mi uyandırır yoksa helal olsun arkadaşıma bana ne güzel acıyor mu dersin.
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
5 yeter abi anlaşalım arada...
abi kaç tane attığının hesabını yapan yok galibiyeti elde ettiten sonra bu kadar üstüne gidilirmiydi diyorum ben kendi adıma,yani karşındaki 2.lig takımı(eski usule göre 3.lig takımı).ha 6-0 yenmişsin ha 10-3 ne farkeder senin için? ya neyse tamam siz ne desek hayt ı huytdu diceniz.en gerçekçi yorumu Alp yaptı gene aranızda.
peki hoca neden 8-0 ile dalga geçiliyor bizimle bunu söylermisin bana?
1- Ligden çekilmeye kalkan Demirörendi. Ayrıca logonun sarı lacivert renklerine takıpta kupa maçına çıkmama tehdidi yapanda Demirören'di 2- Hiçbir FB'li yöneticiden ve teknik heyetten Penaltıyı dışarıya atacağız diyen olmadı onu söyleyen bir kaç taraftardı. Hatta takımın penaltısıcı Alex. Penaltı olursa atarım demişti.
Haa FB yönetimininde yaptığı bazı ters açıklamalar olmuştur ama neyin ne olduğunu doğru bilelim.
BJK Liverpool'dan 8 tane gol yemekle utanılacak bir şey yapmamıştır.
Sonuçta Futbol'da her türlü sonuç olabilir ve Gol futbolun meyvesidir.
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Siz once 8-0 ın ayıbını temizleyin sonra gelin konuşalım..
Şunlara bak yaa.Sanki adam katlettiik sahada.Yemeseymişler arkadasım.
Biz bu gruptan elensek hanginiz çıkıpta Alanya tesadüfen gruptan çıktı Fener haketmediği için çıkamadı diyecekti??? Biz hakkettik çıktık Alanyada birinci lig takımlarının karsına çıkabilecek kapasitede bir takımsa ve bu gruba gelmişse bu sonucuda katlanacaktır..
Beşiktaşlı durusu bilmem ne diyenlerde haddini bilsin.Biz BJK li durusunu Liverpool da gorduk. Haddini bilmez baskanlarınızın, yediğiniz 8 golun ardından utanmadan bizim grubumuz zor Feneri grubu kolay diyip işin içinden kendilerince nasıl sıyrıldığını hatırlıyoruz.
Siz kendi ayibiniza bakin önce.Siz cokmu temizlediniz?Bir tutturmussunuz 8:0 diye.Ben sana 10 tane rezil oldugunuz mac sayrim be...En basiti sizi kalecisiz yendigimiz mac 8:0´dan daha ayip daha utanc verici.Sizin baskan ligten cekiliriz derkende aynisini düsünüyormuydun?Yada ilk penaltiyi disari atacagiz derken?Daha cok örnek var ama sayfaya sigmaz...!!!
Hocam ben dalga geçtiysem gel bana söyle.
Bence futbolda her türlü sonuç olağandır. Benim düşüncem budur.
Ne 8-10 tane yiyen nede 8-10 tane atan utanılacak bir şey yapmamıştır.
quote:
peki hoca neden 8-0 ile dalga geçiliyor bizimle bunu söylermisin bana?
quote:
Orjinalden alıntı: K.chaLi
quote:
Orjinalden alıntı: murat23
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Ayıp etti fener, misafir olarak halkın takımıyla maç yapıyorsun orada?Ne diye 10 tane gol atıyorsunki zaten çıkıyorsun gruptan. Ayıp bence başka bişey değil.
asıl ayıbı antalya ettı,sen bugune kadar gol bıle atama grupta lıgde gıt bozöyukspora gol atama en kolay maclarda gol dahı atama sonra gel fenere 3 gol at ayıp degılmı bu
Güzel kardesım Colin'in 10. golü Fenerbahce'yi grup lideri yaptı.1. cıkmak warken neden 2. 3. olmayı düşünsün.
Neden kimse yukarıdaki mesajı dikkate almıyor? Seribaşı olmayı hangi takım elinin tersiyle iter?
Ve burada bolca yazan Bjk'li arkadaşlar neden 10-0 lık a.demirspor maçında milne olayını anlatırken futbolcuların milne'i dinlememesini eleştirmezler?
atan utanılacak birşey yapıyor diyen yok zaten konu başka ne bileyim büyüklüğün içinde merhamet denen şey de var"ben bulmuşum 3.lig takımını atayım 10 tane demek yanlış bence benim düşünce tarzım da böyle.
bak sana birşey söyleyeyimmi biz seneler önce A.Demirspora 10 tane atmıştık hatırlarsan,A.Demirspor da o zaman çok zor dönemdeydi giden 5 gelen 6 atıyordu,o maçın skorunu radyodan duydum ilk şaşkınlık "o kadar olurmu ya" diye biraz da tabi övünme "lam 10 tane atmışız heyt be..." ama ondan sonra daha fazla"ya 5-6 atıp bıraksalardı keşke"diye düşündüm.o gün de öyleydi düşünce tarzım bugun de.. sonra gün geldi ne oldu? o acımayan 10 tane atan takım Beşiktaş 8 tane yedi.rakibinin o kaar gol atarak dalga geçilmesine sebepp olan takım gün geldi dalga geçilecek skor yaptı... neymiş ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin,ben böyle düşünüyorum ve Allahın büyüklüğüne çok fazla inanırım bu konularda.hani derler ya "Allah büyük",o manada...
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
1- Ligden çekilmeye kalkan Demirörendi. Ayrıca logonun sarı lacivert renklerine takıpta kupa maçına çıkmama tehdidi yapanda Demirören'di 2- Hiçbir FB'li yöneticiden ve teknik heyetten Penaltıyı dışarıya atacağız diyen olmadı onu söyleyen bir kaç taraftardı. Hatta takımın penaltısıcı Alex. Penaltı olursa atarım demişti.
Haa FB yönetimininde yaptığı bazı ters açıklamalar olmuştur ama neyin ne olduğunu doğru bilelim.
BJK Liverpool'dan 8 tane gol yemekle utanılacak bir şey yapmamıştır.
Sonuçta Futbol'da her türlü sonuç olabilir ve Gol futbolun meyvesidir.
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Şunlara bak yaa.Sanki adam katlettiik sahada.Yemeseymişler arkadasım.
Biz bu gruptan elensek hanginiz çıkıpta Alanya tesadüfen gruptan çıktı Fener haketmediği için çıkamadı diyecekti??? Biz hakkettik çıktık Alanyada birinci lig takımlarının karsına çıkabilecek kapasitede bir takımsa ve bu gruba gelmişse bu sonucuda katlanacaktır..
Beşiktaşlı durusu bilmem ne diyenlerde haddini bilsin.Biz BJK li durusunu Liverpool da gorduk. Haddini bilmez baskanlarınızın, yediğiniz 8 golun ardından utanmadan bizim grubumuz zor Feneri grubu kolay diyip işin içinden kendilerince nasıl sıyrıldığını hatırlıyoruz.
Siz kendi ayibiniza bakin önce.Siz cokmu temizlediniz?Bir tutturmussunuz 8:0 diye.Ben sana 10 tane rezil oldugunuz mac sayrim be...En basiti sizi kalecisiz yendigimiz mac 8:0´dan daha ayip daha utanc verici.Sizin baskan ligten cekiliriz derkende aynisini düsünüyormuydun?Yada ilk penaltiyi disari atacagiz derken?Daha cok örnek var ama sayfaya sigmaz...!!!
Dostum helal olsun sana,güzel aciklamissin...Yanliz sunuda ekleyeyim sizin baskan 100. yilinizda ligten cekiliriz dedi.Bir arkadas siz ayibinizi temizleyin ondan sonra konusun dedi diye bende baska örnekler verdim.Bizim 8 yememiz nekadar ayipsa sizinde bizden (!) kalecisiz 4 yemeniz okadar ayip...Gerci biz kalecisiz kazanmaya alistik..
bu konuyu bakalım kim açacak diye meraktaydım açıkçası. kısmet bu arkadaşaymış... o kadar çok kompleksi olan var ki,sadece isimler değişiyor artık...
quote:
Orjinalden alıntı: OzgurOz
quote:
Orjinalden alıntı: Compadrex
Beşiktaş:10-Adanademirspor:0
Maç sonu soyunma odasında Gordon Milne her maçtan sonra yaptığı gibi önce futbolcularını tebrik etti ondan sonrada öyle bir fırça attıki kimse ne olduğunu anlamadı. 10 farklı kazanmış bir takımın antrenörüydü o ama yenilen takımında insanlardan oluştuğunu, onlarında ailesi çocukları arkadaşları olduğunu farkındaydı. Bütün maç uyarmasına rağmen 5-0dan sonra geri çekilin demesine rağmen gençler onu dinlememişti ve Gordon'un istemediği bu sonuç ortaya çıkmıştı. Soyunma odasındaki konuşmayla gerçeği gören Beşiktaşın genç oyuncuları başları önünde çıkıyordu stadtan sanki 10 gol yemiş gibi. Gordon'da basına yaptığı açıklamada oyuncularına çok kızdığını böyle bir sonucu istemediğini ama futbolcularının gençliğine verdiğini söylemişti...
Alanyaspor:3-Fenerbahçe:10
Maç hakkında fazla birşey söylemeye gerek yok herşey ortada. Günlerce televizyonlarda gazetelerde yazılıp çizilicek konuşulucak zaten. Fenerbahçeli futbolcuların ve antrenöründe tepkileri belli herşey ortada.
BEŞİKTAŞLILIK DURUŞUNUN, BEŞİKTAŞLI OLMANIN NE DEMEK OLDUĞUNU BİRAZ OLSUN ANLAMIŞSINIZDIR VEYA HATIRLAMIŞSINIZDIR UMARIM
Valla yazıda bir komplex esintisi var.Kastettiğin duruş bu mudur? BJK'lı , FB'nin alt liglerden bir takıma 10 gol atmaısnı bile hazmedemez.Ben de atmıştım hem de senden iyisini demeye getirir..
Bu mudur? Anladığım budur
ne duruşu yaw, bjk duruşuymuş. GS ye yamanmak mı BJK duruşu ?
o duruş lafına fazla takılmayın sonrasından gelen kelimeyi tahmin ediyorsunuzdur umarım....
quote:
o duruş lafına fazla takılmayın sonrasından gelen kelimeyi tahmin ediyorsunuzdur umarım....
BjK li arkadaşların düşünmesi lazım bunu aslında kendi kendilerini komik duruma düşürüyorlar...
Daha önce dediğim gibi adamlar bizim köyün takımına 20 tane attılar kalecide 10 tane kurtaramasa 30 olacaktı ve ben hiç mi hiç utanç duymadım o maçtan. Üstelik o maçta da yedek soyunmuştum. Herkesede anlatırım böyle bir maç olmuştu diye. Çünkü o anki hava ve krampon ve yetenek şartlarına göre o kadar gol yememiz normaldi.
Neyse benim görüşümde bu.
quote:
atan utanılacak birşey yapıyor diyen yok zaten konu başka ne bileyim büyüklüğün içinde merhamet denen şey de var"ben bulmuşum 3.lig takımını atayım 10 tane demek yanlış bence benim düşünce tarzım da böyle.
bak sana birşey söyleyeyimmi biz seneler önce A.Demirspora 10 tane atmıştık hatırlarsan,A.Demirspor da o zaman çok zor dönemdeydi giden 5 gelen 6 atıyordu,o maçın skorunu radyodan duydum ilk şaşkınlık "o kadar olurmu ya" diye biraz da tabi övünme "lam 10 tane atmışız heyt be..." ama ondan sonra daha fazla"ya 5-6 atıp bıraksalardı keşke"diye düşündüm.o gün de öyleydi düşünce tarzım bugun de.. sonra gün geldi ne oldu? o acımayan 10 tane atan takım Beşiktaş 8 tane yedi.rakibinin o kaar gol atarak dalga geçilmesine sebepp olan takım gün geldi dalga geçilecek skor yaptı... neymiş ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin,ben böyle düşünüyorum ve Allahın büyüklüğüne çok fazla inanırım bu konularda.hani derler ya "Allah büyük",o manada...
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Daha önce dediğim gibi adamlar bizim köyün takımına 20 tane attılar kalecide 10 tane kurtaramasa 30 olacaktı ve ben hiç mi hiç utanç duymadım o maçtan. Üstelik o maçta da yedek soyunmuştum. Herkesede anlatırım böyle bir maç olmuştu diye. Çünkü o anki hava ve krampon ve yetenek şartlarına göre o kadar gol yememiz normaldi.
Neyse benim görüşümde bu.
quote:
yuuu 20 tanede yenirmi beee
BEN BEŞİKTAŞ DURUŞU FALAN KALDIĞINI DÜŞÜNMÜYORUM. BİTELİ ÖLELİ ÇOK OLDU.
quote:
Orjinalden alıntı: ChordSolo
bu konuyu bakalım kim açacak diye meraktaydım açıkçası. kısmet bu arkadaşaymış... o kadar çok kompleksi olan var ki,sadece isimler değişiyor artık...
kalıpları aynı bunların. aynı yerden gelıyorlar
Evet Tek farki Sizden ustunuz + siz sampiyonlar liginde 8 YERSINIZ tarihe gecersiniz Clubun adini bu sekilde duyursunuz tum dunyaya,evet Gulum 0 puanla ciktik yazmana gerek yok
Urfa'yı 3-2 yenince de, makara yapma ihtiyacı duyuyosunuz...Bi öyle bi böyle ...Anlamadımki
quote:
Orjinalden alıntı: OkanBJK1903
Oof anam of. Alanya´yi 10:3 yenerler, bizimkiler Adanaspor macini hatirlar, ayip der,... Ne bilim kendini baska türlü ifade edemeyen biri cikar Liverpool macini hatirlatir,...
quote:
Yensek çekemezsiniz,yensiLsek zaten ayrı bi hava yaparsınız.. Çok mu eziyoruz sizi be kardeşim...Niye her Fb maçından sonra böyLe topicLer...Atarız atmayız sizene..! ProfesyoneL futboL bu...Bak LiverpooL'a acıdı mı Bjk'ye hiç..Hayır!! Ha ben ister miydim bu kadar atsınLar ?? Hayır,hiç de gerek yoktu ama işi öyLe bi haLe getiriyosunuz ki insan çiLeden çıkıyor ..!
Urfadan 2 gol yedi diye Fenere laf ederler,Alanyaya 10 tane attı diye laf ederler,Fener ne yapsa ayıp zaten her maçı 3-0,3-1 bitirmek zorunda bu kaliteye gelmiş oyuncuların Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir