Şimdi Ara

İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Terbiyesizlik yapma.koyduğun resimlere bak.
    noumanın resmi çokmu hoşuna gitti.

YAŞIN KAÇ SENİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oc_MaNiAcH

ha bu arada senin duruşunda sevilicek bi yön yok duşurunu s........

bye bye beylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben gidiyomm

• quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Ha ben ister miydim bu kadar atsınLar ?? Hayır,hiç de gerek yoktu

bundan bahsediyoruz hoca gerisini boşver ne desek devam edecek adamlar sizden de bizden de...
  • Hey Allahim yaa... Bu forumda bir zamanlar adam gibi konusabilenler de vardi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

Ha ben ister miydim bu kadar atsınLar ?? Hayır,hiç de gerek yoktu

bundan bahsediyoruz hoca gerisini boşver ne desek devam edecek adamlar sizden de bizden de...

Hocam şaka maka miLLet Fener'in herşeyine topic açar oLdu...
    Gereksiz tartışmaLar..Her topicte seviye yerLerde..Adam nah çekiyo direk böyLe bişey var mı ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIZILÖTESİİ

kartalizma_26

YAŞIN KAÇ SENİN

Yasim 26.Senin yasin kac?Simdi benim koydugum resimler daha terbiyesizce yoksa o bilardo topunu koyan sahismi?Zaten hep isinize geleni görürsünüz.
  • Şimdi bu Beşiktaşlı duruşunu Gordon Milne bulmuş demek,forumdaki Kartalizma,oc_maniach,çağlar 1903 gibi beşiktaşlılardan şu Beşiktaşlı duruşunun gavur icadı olduğu belli oluyor zaten.Lafa sıkılan ne kadar Beşiktaşlı varsa terbiyesini bozmaktan çekinmiyor.Kolay gelsin size gordon milne'in talebeleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

Urfadan 2 gol yedi diye Fenere laf ederler,Alanyaya 10 tane attı diye laf ederler,Fener ne yapsa ayıp zaten her maçı 3-0,3-1 bitirmek zorunda bu kaliteye gelmiş oyuncuların Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir

hoca bak şöyle düşün olayı dalga geçeni falan boşver..
    Urfayı zorla yenmen normal birşey değil çünkü klasına uymaz senin Urfadan 2 tane yeyip 3-2 zorla yenmen insanlar yadırgar çiğ olanı da dalga geçer.
    aynı şekilde Alanyaya 10 tane atman da normal değil çünkü gene klasın bu değil 3.lig takımına herhalde 10 tane atacak Fener ama atmamalıydı dedik klasına yakışmadı dedik olay bu.
    yoksa ayıplayan falan yok sizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

Şimdi bu Beşiktaşlı duruşunu Gordon Milne bulmuş demek,forumdaki Kartalizma,oc_maniach,çağlar 1903 gibi beşiktaşlılardan şu Beşiktaşlı duruşunun gavur icadı olduğu belli oluyor zaten.Lafa sıkılan ne kadar Beşiktaşlı varsa terbiyesini bozmaktan çekinmiyor.Kolay gelsin size gordon milne'in talebeleri...

Sen kime gavur diyorsun?Ben simdiye kadar hicbir zaman gereksiz yere tartisma cikartmadim herzaman senin arkadaslarinin gereksiz yorumlarina cevabi yapistirdim.Tabii siz yorum yapinca iyi biz cevap verince gavur oluyoruz.Hadi dostum hadi gec bu bos isleri...
  • Yine zıvanadan cıkarmayı başarmışsınız adamları . Helal olsun size bir kez daha
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

Şimdi bu Beşiktaşlı duruşunu Gordon Milne bulmuş demek,forumdaki Kartalizma,oc_maniach,çağlar 1903 gibi beşiktaşlılardan şu Beşiktaşlı duruşunun gavur icadı olduğu belli oluyor zaten.Lafa sıkılan ne kadar Beşiktaşlı varsa terbiyesini bozmaktan çekinmiyor.Kolay gelsin size gordon milne'in talebeleri...

ama hoca şu yukarıdaki olay bir rezillik ki kusura bakma ama bu rezilliği sizin elemanlar başlattı,o bilardo topu ne 8-0 muhabbeti gereklimiydi,bence gerekli değildi.
    sonucunda bak olaylar nereye geliyor nahlar japon bayrakları...şimdi öbürü gelecek başka birşey...
    herkes kendi takımındakine ses çıkarmazken rakip takım taraftarına söylüyor ne söyleyecekse..bu şekilde bir yere varamayız...
    yapan kim olursa olsun"heeyt ulan kesin be sizimi dinleyeceğiz ilkokul çocuklarını geçtiniz"diyemedikten sonra bu böyle sürer gider...
    bu foruma bu kadarı demekki ne diyebilirimki ben daha?

• Ayıp cidden siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Topic silinsin diye elinizden geleni yapıyorsunuz. Yazıklar olsun size.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

quote:

kartalizma_26

YAŞIN KAÇ SENİN

Yasim 26.Senin yasin kac?Simdi benim koydugum resimler daha terbiyesizce yoksa o bilardo topunu koyan sahismi?Zaten hep isinize geleni görürsünüz.

Bak güzel kardeşim utanmadam yaşım 26 diyosun.yazıklar olsun.demekki hala çocukluk ruhu kanınızda var.

senin bir zamanlardki meşhur başkanınız serdar bilgili bu adamı neden kovdu..

YAKIŞMAZ o resim.

ADAM olun utanmadan yaşım 26 diyon YAZIK

Sen yasini neden yazmiyorsun?Adamligi sendenmi ögrencem?Halen benim koydugum resimlerdesin.Neden renktasinin yaptigi terbiyesizlige halen birsey demiyorsun?Cünkü istedigini görüyorsun degilmi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

Urfadan 2 gol yedi diye Fenere laf ederler,Alanyaya 10 tane attı diye laf ederler,Fener ne yapsa ayıp zaten her maçı 3-0,3-1 bitirmek zorunda bu kaliteye gelmiş oyuncuların Fenerbahçeli olmak bunu gerektirir

hoca bak şöyle düşün olayı dalga geçeni falan boşver..
    Urfayı zorla yenmen normal birşey değil çünkü klasına uymaz senin Urfadan 2 tane yeyip 3-2 zorla yenmen insanlar yadırgar çiğ olanı da dalga geçer.
    aynı şekilde Alanyaya 10 tane atman da normal değil çünkü gene klasın bu değil 3.lig takımına herhalde 10 tane atacak Fener ama atmamalıydı dedik klasına yakışmadı dedik olay bu.
    yoksa ayıplayan falan yok sizi...

Bende T.D olsam 6-7 den sonra bırakın derdim ama,attılarsada attılar yani konuşulması bile manasız bence..

• al buyur işte vazgeçtim abi ben ne haliniz varsa görün ya...
  • Oc_MaNiAcH az yavaş ol kime emir veriyorsun...
    Komik komik davranmayın klavye delikanlılığıda yapmayın şu forumda.

kartalizma_26 nerenle okudun güzel kardeşim kim kime gavur demiş hani ben göremedim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

8 gol yiyip bilardo tarihine geçen takım ile şampiyonlar liginde rekor puanla gruptan çıkan takım arasındaki farkla aynı

İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz?

duruşunuzu seveyim

Hala aynı muhabbet. Bıkadınız değil mi? Bakın resme bakın...
     İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz?

Adamlar yenildikleri zaman Türklere yenildik diyorlar, aynı şekilde yendikleri zaman da Türkleri yendik diyorlar. Biraz bilinçli olun, bu olay tüm Türk halkına mâl edilmiş bir olay. Siz tutuyorsunuz dalga geçiyorsunuz.

• kartalizma_26

güzel kardeşim, sen bilardo topundan bahsediyon ben neyden bahsediyom.sen hala anlamadın galiba...

3 resim koymuşsun ben sana sadece noumanın resmini söylüyorum.Senin anan bacın yokmu.O stada sadece senmi gidiyon.gencinden yaşlısına(Bayan erkek) herkez gider izler efendi gibi gider.
    Başkanınız ne güzel kovmuştu.Helal olsun.

Bilardo topuyla o resmi aynı kefeye koyma.İnsan biraz ar ve namus kavramı olursa sen benim dediğimi çok iyi anlarsın
  • bazı Beşiktaşlılar ne kadar seviyesiz olmuş bu kadar koyuyo mu yani Fenerbahçenin başarılı olması,bi dönem Gs başarılı olur bi dönem BJk bi dönem Fb. şuan biz en başarılıyız kabul edin tebrik edin doğru dürüst, hep böyle olacak deil ya 3-5 yıl sonra Bjk ezer belki.

niye 0 puan falan diyosunuz ki hala o dönem başarısız değildik diyen Fbli yok biz kaç yıldır başarılıyız diyen yok biz şl takımıyız diyen yok o puan durumumun çok kötü olduğunu o dönem güçsüz olduğunu Fenerbahçenin, herkes kabul eder. ee bunu önümüze getirince birşeyleri hatırlatmış falan olmuyosunuz şuan rekor puanla çıktık kendimize göre başarılıyız bunda hazmedilmeyecek ne var ? şampiyon olsak da olmasak da şuan en güçlü olduğumuzu biliyosunuz.

yani demek istediğim çirkefleşmeyin, 3 büyük de eşittir hep eşit kalacaktır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

bazı Beşiktaşlılar ne kadar seviyesiz olmuş bu kadar koyuyo mu yani Fenerbahçenin başarılı olması,bi dönem Gs başarılı olur bi dönem BJk bi dönem Fb. şuan biz en başarılıyız kabul edin tebrik edin doğru dürüst, hep böyle olacak deil ya 3-5 yıl sonra Bjk ezer belki.

niye 0 puan falan diyosunuz ki hala o dönem başarısız değildik diyen Fbli yok biz kaç yıldır başarılıyız diyen yok biz şl takımıyız diyen yok o puan durumumun çok kötü olduğunu o dönem güçsüz olduğunu Fenerbahçenin, herkes kabul eder. ee bunu önümüze getirince birşeyleri hatırlatmış falan olmuyosunuz şuan rekor puanla çıktık kendimize göre başarılıyız bunda hazmedilmeyecek ne var ? şampiyon olsak da olmasak da şuan en güçlü olduğumuzu biliyosunuz.

yani demek istediğim çirkefleşmeyin, 3 büyük de eşittir hep eşit kalacaktır.

ha evet sizinkiler çok seviyeli...

kardeşim biriniz de ya yapmayın etmeyin arkadaşlar desenize yahu sen ölesin sen bölesin idrar yarışı devamlı.
    kavga etmeyi seviyorsunuz işte kardeşim insanlara da ortalığı karıştırıyorsun muhabbeti de yapmayın bu kadar basit karışmasını istiyorsunuz zaten amaç bu,istek bu dilek bu...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.