Şimdi Ara

İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

beğenmiyorum ama sizin takılmamanızı istiyorum bende ne olacak bu iş?
    ya sev ya terket muhabbeti gene dimi...

o zaman kasıp admin olacaksın sonra da banlayacaksın bizi
    hadi başarılar sana
  • off admin olamam zaten de mod olsam çekeceğiniz vardı harbiden.kuş uçamazdı burdan kuş.
    BJK Fener GS farketmez küfürü basan resmi koyan hakareti yapan konuları olmadık yerlere çekenler aynen şut...
    cıvıtmadan tartışana hiçbirşey yapmazdım ama...
    hadi oylar bana...
  • Sıfır çeken bir takımla 8 gol yiyip 6 puan toplayan bir takımı karşılaştırın hangisi ülkesine faydalı olmuş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Sıfır çeken bir takımla 8 gol yiyip 6 puan toplayan bir takımı karşılaştırın hangisi ülkesine faydalı olmuş?

5 takımlı uefa grubunda 3 sene ilk üçe girememiş bi takım daha mı faydalı olmuş
  • Bir haftada değişen iki diyalog.

"Len,Urfa'dan bile iki gol yediniz,siz Türkiye kupasını bir 25 sene daha alamazsınız.Gülmeler falan.

Sonraki hafta

"Şuncağız takıma 10 tane atılır mı millet sokağa nasıl çıkıcak,6'dan sonra şey duruşu yapıp geri çekilmeliydi,millet oraya gelmiş büyük takımsın diye ezme hakkın yok."

Karşı takımdaki oyuncuların ayakları var mıydı abicim?Sanki ampute takımıyla maç yapıyormuşuz,kıymayın ne olur atmayın gibi olaya girmeye gerek yok.Maç başlarken her şey eşit.Ben olsam 10'da durmam.Neticesinde Alanyaspor'da oyunu çirkefleştirmemiş,tebrikler.
  • ikisini de söylemeleri doğal.Urfa Alanya senin klasında takımmı?
    büyük takım değilmisin?büyük gibi davranacaksın o zaman...
  • ya fark abartılacak kadar büyük değil onlar 1 atmış biz 3 onlar 1 daha biz 3.

sanki gittik bi düzine gol atıp yemeden döndük.

adamlar iki kere beraberliği yakaladılar(biri 0-0:D)bi kere 3-2ye getirdiler + bizim liderlik için bu farkı yapmamız gerekiyodu hem asıl rakibe acımak saygısızlıktır.
  • quote:

ikisini de söylemeleri doğal.Urfa Alanya senin klasında takımmı?

adamlara bak ciddi ciddi sipariş veriyorlar

tamam ilker bi dahaki sefere ne gol yeriz ne de 5'ten fazla atarız ayarlıcaz merak etme
  • acımayla alakası yokki bunun.karşındaki akranın değil bu kadar basit...
    şimdi ben 10 yaşındaki çocuğa tekma tokat dalsam ne diyeceksiniz bana?
    aynı şey diiil diil,aynı şey...
  • quote:

Orjinalden alıntı: enltxva

quote:

ikisini de söylemeleri doğal.Urfa Alanya senin klasında takımmı?

adamlara bak ciddi ciddi sipariş veriyorlar

tamam ilker bi dahaki sefere ne gol yeriz ne de 5'ten fazla atarız ayarlıcaz merak etme

ben ne diyorum sen ne diyorsun ya...

• kezman kendini buldu paso 11 oynak artık
  • Her türlü atarız 10 tane oyun bu güçlü olan kazanır.
    he bilmem maçtan sonra tebrik ettilermi etmedilermi diye, bizi 90 dakika ilgilendirir.
  • 10 bile az, daha fazla atmalıydık.
  • Fenerbahce zaten cok bastırarak 10 gol atmadı. O kadar baskılı fark atmak icin oynasak yedek kadro ile cıkmaz, Alanya gibi bir takımdan da 3 gol yemezdik. Ayrıca ben Alanyaspor futbolcusu olsam rakip takım hocasının 5-6dan sonra durun demesine daha üzülür, işte o zaman rezil oldugumu hissederdim. Yoksa cıkıp aslanlar gibi mücadelemi verdikten sonra kac yediginin pek de bir önemi kalmıyor. Simdi Alanyada o futbolcularla dalga mı gececekler 10 yediniz diye. Ben cevabını vereyim, hayır. En fazla ufak takılmalar olacak. Bakkala markete gittiklerinde konuyla ilgili birkac espri yapılacak. Zaten bu ufak takılmalar bence işe biraz daha tat katıyor.
  • Aykut Kocaman'ın kendisi farka giden bir maç için "saygı duyduğun kulübe 5 de olduysa 6 da olduysa oynamaya devam edersin; asıl oynamayıp maçı izlemek, farkı korumak saygısızlıktır, rakibi küçümsemektir" demişti. -ekşisözlük te yazılmış-

Aynen Aykut gibi Zico da bunu desteleyen bir açıklama yaptı zaten...
    "denginiz olmayan bir takıma 10 atmak yakışmaz" kadar saçma bir arguman olamaz heralde...

2 tane profosyonel takım, profosyonel bir maç, eğer Alanyaspor Fenerbahçe ile maç yapıyorsa her türlü sonuca hazırlıklı olacak, FB de nasıl oynaması gerekiyorsa o şekilde oynayacaktır. Nasılki Urfaspor başabaş mücadele etti, Alanyaspor da etti, ama her zaman işler iyi gitmeyebilir... 3-2 yenilip takdir toplamakta var, 10-3 yenilmekte...

Zico nun açıklamasında zaten ilk 35 dakika maçın çok zor geçtiğini söylediğni biliyoruz. Bence bu skor ve bu açıklamalar Alanyaspor için gayet onurludur.. Emin olunki FB maçı 5-2 den al gülüm ver gülüme çevirseydi, sonrasındada futbolcular TD falan yormaık kendimizi sakladık vs.. deselerdi Alanyaspor için daha onur kırıcı olurdu...

Kusura bakmayın ama bu topiği açan arkadaş, hiç de iyi niyetli değil bence... bu maçtan sonra bile tartışma açmak için açılmış bir başlık... Hele ki 2 klubü karşılaştırmak, üstelik kulaktan dolma şeylerle.... tamamen provokasyon... sonrasında zaten bilardo topları, çeşitli hareket resimleri falan gelmesini beklemeniz gerekirdi... Çünkü ne yazıkki bu tür seviyesizliği seven arkadaş çok... Daha neyi tartışıyorsunuz... önce başlığı tartışın...

• 5 sayfa dolu dolu muhabbet

Arkadaşlar şimdi bu topic'in akla mantığa sığan bir yeri var mı? Adam çıkmış 10 tane gol atmış, 11-11 oynamış iki takım. Gücün yetmiyorsa yenilirsin. Dünyanın heryerinde birbirine küme, ekonomi, altyapı olarak denk olmayan takımlar birbiriyle karşılaşıyor, benzer statü altında. Atabiliyorsan 20 tane de atarsın, futbolun meyvesi gol. Yani 10 gol yemiş adamın hiç mi günahı yok Tamam bende gıcığım Fener'e ama bu kadarda olur mu atsan suç, atmasan suç Bazı şeyleri çok mu abartıyoruz ne?

• quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

5 sayfa dolu dolu muhabbet

Arkadaşlar şimdi bu topic'in akla mantığa sığan bir yeri var mı? Adam çıkmış 10 tane gol atmış, 11-11 oynamış iki takım. Gücün yetmiyorsa yenilirsin. Dünyanın heryerinde birbirine küme, ekonomi, altyapı olarak denk olmayan takımlar birbiriyle karşılaşıyor, benzer statü altında. Atabiliyorsan 20 tane de atarsın, futbolun meyvesi gol. Yani 10 gol yemiş adamın hiç mi günahı yok Tamam bende gıcığım Fener'e ama bu kadarda olur mu atsan suç, atmasan suç Bazı şeyleri çok mu abartıyoruz ne?

Eline sağlık hocam.

• keşke Beşiktaş 8 tane yediğinde de hepiniz aynı şeyleri yazsaydınız "atacak tabi adam takmamak lazım olur böyle şeyler" falan...
    bazen düşünüyorum da gerçekten içinden geleni mi yazıyor insanlar yoksa işine geleni mi?
  • Almanya 13 attı turnuvada makara konusu oldu

Arsenal 7 - 1 yendi makara konusu oldu

Fener 7 fark attı

Ne anladım bu işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Almanya 13 attı turnuvada makara konusu oldu

Arsenal 7 - 1 yendi makara konusu oldu

Fener 7 fark attı

Ne anladım bu işte.

Beşiktaş 8 tane yer makara konusu değil madara konusu olur alanya 10 tane yeyince olur öyle şeyler normaldir olur...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.