Şimdi Ara

İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ben kime ban yedirmişim ya?

Yedirmediysende yedirdim de kardeş

Beter olsunlar boşveeeeeer

• Grup 1. si olarak çıkmak varken adamlar niye 2. olmakla yetinsin ki?
  • @ilker;ne bileyim arkadaş belki ban yerler falan diyorda bildiği birşey var heralde
  • quote:

ben kime ban yedirmişim ya?

Bu kadar sayfadır anlaşamadığınız konuyu Alanyasporun sitesine bir bakında ondan sonra konuşun arkadaşlar !!!!!!Adamlar can derdinde sizlerde et derdinde anlamsız konulara çekliyor.Alanyasporlu yetkili hezimetten söz etmemiş bile, elimizden geldiği kadar mücadele ettik diyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

@ilker;ne bileyim arkadaş belki ban yerler falan diyorda bildiği birşey var heralde

bak hoca dün durduk yere küfür yedik bu ispiyondu bilmemneydi mevzularından iki de bir de şu mevzuları konuşup durmasın kimse...canımı sıkmaya başladı çünkü bu mevzu...
    eğer ben insanları kızdırıp banlatmaktan zevk alacak kadar zavallı aşağılık bir adam olsaydım bunu çok rahat yapardım ve iki dakika huzur olmazdı burada.çünkü çok çabuk gaza geliyor bu forumun insanı...yapma etme de dinlemiyor...
    benimle anlaşmak çok basit ...tartışıyorsan efendice futbolunu pozisyonunu hakemini vs tartışacaksın... kişiliğe şuna buna girdimi küfüre hakarete vardımı iş,uğraşırım...bu kadar basit aslında beni tanımak...ama nedense bunca senedir anlamak mı istemedi insanlar işlerine böylesimi geliyor anlamadım gitti...

• bunu bana değil o şahsa söyle bırak belki ceza alırlar falanda diyorda seninle konuşan ban mı yiyor anlamadım ki
  • quote:

bunu bana değil o şahsa söyle bırak belki ceza alırlar falanda diyorda seninle konuşan ban mı yiyor anlamadım ki

anlamadığın şey hakkında neden yorum yapma gereği duydunki o zaman derdin ne?
  • quote:

bunu bana değil o şahsa söyle bırak belki ceza alırlar falanda diyorda seninle konuşan ban mı yiyor anlamadım ki

Dün arkadaşlarından bir tanesi contayı sıyırdı taramalı tüfek gibi önüne gelenin anasına avradına kız bacısına küfür etti sonrada sınırsız ban aldı haberin yok mu?
  • quote:

quote:

ilker harbi sen anlamamışsın

o şahsın ilk mesajına bak "ban yer" diyor ya hani nedenini sordum seninle konuşan ban mı yiyiyor diye ?

derdim falan yok,son olarak daha önce de söylemiştim şimdi de söylüyorum ben seninle saygılı konuşuyorken benimle bu şekilde imali konuşma diye,bir kaç defa daha uyarmama gerek yok heralde.

compadrex,işte oluyoruz biz o saatte,ve yasaklı siteler arasında donanimhaber de var!

• valla merak ettim okudum,bunca sayfa ne yazılmış diye:)

bence alanya'nın bize 3 gol atması,onlar açısından 10 gol yemekten daha mühim bir hadise olabilir.

inter maçı haricinde 3 gol yediğimiz 2. bir maç hatırlamıyorum.

2 takım açısındanda bir problem göremiyorum ben.görüşler farklı olabilir belki ama herkesin bu oyuna yaklaşımıda farklı zaten.

bu arada olup olmadık heryere bu 'duruş' lafını karıştırıp,bir zamanlar var olduğuna inandığım duruşunuzu ayak altı etmeniz,garip doğrusu.
  • quote:

compadrex,işte oluyoruz biz o saatte,ve yasaklı siteler arasında donanimhaber de var!

24 ocak 2008 1:25 te oldu bu olay.. Bu saatlerde çalıştığına göre işini merak ettim.. Neyse benim üstüme vazife değil sen çalışırken fazla yorma kendini yeter bana.. Hadi kolay gelsin hayırlı işler bol kazançlar

• 1: Yenemesse Çıkamıyodu Bilip Bilmeden Konusma Tamam Mi ??

Orjinalden alıntı: Miex

Ayıp etti fener, misafir olarak halkın takımıyla maç yapıyorsun orada?Ne diye 10 tane gol atıyorsunki zaten çıkıyorsun gruptan. Ayıp bence başka bişey değil.
  • Yahu bu kadar abartmayın. Alanyalı futbolcularda Fb' i yenecez diye çıkmadı herhalde. Ben Alanya' da oynayıp Fb' e gol atsaydım samimi söylüyorum sokaklarda herkese artistlik yapardım " nasıl çaktım lan" diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cehennemmarşı

Yahu bu kadar abartmayın. Alanyalı futbolcularda Fb' i yenecez diye çıkmadı herhalde. Ben Alanya' da oynayıp Fb' e gol atsaydım samimi söylüyorum sokaklarda herkese artistlik yapardım " nasıl çaktım lan" diye.

İşin gücün artizlik zaten

@ilkerinanç

Hocam nickleri takas edek mi

• quote:

quote:

quote:

o şahsın ilk mesajına bak "ban yer" diyor ya hani nedenini sordum seninle konuşan ban mı yiyiyor diye ?

derdim falan yok,son olarak daha önce de söylemiştim şimdi de söylüyorum ben seninle saygılı konuşuyorken benimle bu şekilde imali konuşma diye,bir kaç defa daha uyarmama gerek yok heralde.

hoca burada imalı konuşup duran sensin neyini uyarıyorsunki anlamadım?
    birşey soracaksan direkt bana sor ben vereyim cevabını..benim yüzümden ban yiyen varmı yokmu öğrenirsin merak ettiysen..
    benim ismimi kullanarak niye polemik yapıyorsunki milletle?

piyerim görüyosun işte abicim duyan geliyo duyan geliyo nası iş anlamadım...al senin olsun...

• Tabi ki 10 gol yemek bir takım için hiç iç açıcı bir durum değil..
    Ancak bu bir oyundur..Ancak, bu çocuk oyunu değildir..Minyatür kale maç değildir.."3 korner 1 penaltı" kurallarına sahip olan ,"10'da devre 20'da biter" bir maç, hiç değildir..90 dakikalık bir skor oyunudur..
    Bence , "4 tane attık yeter" , "6 oldu daha fazla atmayalım" gibilerinden bir futbol/futbolcu mantığı olmaz/olmamalı. Kale önüne kadar gelmiş bir adam ne yapacak? Geriye mi dönecek? Sadece maçı kazanacağını anladığın anda, 3 oyuncu değişiklik hakkını gençlerden yana kullanırsın, Forvet arkası oynayan bir oyuncuyu ön liberoya çekersin v.b gibi taktiksel alıştırmalar yaparsın..Liverpool'dan 8 gol yedik..5 dk.daha olsaydı 3-4 tane daha yerdik..Bu durumda : " Ayıptır ya, hiç 8 gol atılır mı?", diye karşı takıma kızmak gibi bir ruh hali olmaz/olmamalı..
    Beşiktaş'ın "10 gol attıktan sonra, Gordon MİLNE tarafından azarlanması" ise beni ilgilendirmemektedir. Ve bunun "Beşiktaş/Beşiktaşlı duruşu" ile alakası yoktur..
    En azından ben Beşiktaş'ı 10 attılar diye kızılan,10 atmanın ayıp olarak nitelendirildiği bir futbol kulübü olduğu için sevmiyorum..Benim takımıma bu hususta şartlı bir sevgim yok..

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoca burada imalı konuşup duran sensin neyini uyarıyorsunki anlamadım?
    birşey soracaksan direkt bana sor ben vereyim cevabını..benim yüzümden ban yiyen varmı yokmu öğrenirsin merak ettiysen..
    benim ismimi kullanarak niye polemik yapıyorsunki milletle?

piyerim görüyosun işte abicim duyan geliyo duyan geliyo nası iş anlamadım...al senin olsun...

ilker, bak tane tane anlatıyorum..sana birşey soracaksam sorarım.ama burada sana sormuyorum,imalı da konuşmuyorum ama senin derdin ne lafın garip kaçtı ne derdim olabilir bu forumla ilgili Allah aşkına alt tarafı forum işte..
    bak yine anlatıyorum.

biz seninle normal konuşuyorduk değil mi? herhangi bir şey de yok konuşmamızda sakin öyle rutin bir konuşma.

arkadaşın biri çıkıp "boşver bunları belki biri daha sınırsız ban yer" diyor ortada birşey yokken

bende ona soruyorum ilkerle konuşan ban mı yiyiyor ki diye?

yani benim birşey dediğim yok sana ortada fol yok yumurta yokken o şahsın böyle demesidir sorun sen ona diyeceğine kalkmış bana söylüyorsun
    oldu mu ilker

qCompadrex;sen dün diyince gündüz sandım,nerden bileyim olayı gece olmuş ben tüm gün girmiyorum zaten foruma.

• hoca adam eleanor un ban yemesine sevinmiş biri daha ban yerse daha da hoşuna gidecek işte niye uzatıyorsunki bu mevzuyu.ben bana sor dedim birşey varsa bu kadar söyleyeceğim...
  • quote:

@Compadrex;sen dün diyince gündüz sandım,nerden bileyim olayı gece olmuş ben tüm gün girmiyorum zaten foruma.

Sağlık olsun
  • quote:

hoca adam eleanor un ban yemesine sevinmiş biri daha ban yerse daha da hoşuna gidecek işte niye uzatıyorsunki bu mevzuyu.ben bana sor dedim birşey varsa bu kadar söyleyeceğim...

ya ilker iki gözüm, uzatan sensin sana söylemedim sana söylemedim sana söylemedim

ya adam ben seninle konuşurken dediği için "ilkerle konuşan ban mı yiyorki ben ban yiyeyim,normal konuşurken " anlamında söyledim,sen ve ya başkası değil konu "normal konuşurken ban mı yeniliyor" diye söyledim,ilker seninle ilgili bir imada bulunan yok..o an başkasıyla konuşsaydım muhtemelen onun ismini yazacaktım,ilker hala bana sor sor diyorsun,ilker daha nasıl anlayayımm..ilkerrr

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.