Şimdi Ara

İki 10 gol atan takım arasındaki farkı bulunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

keşke Beşiktaş 8 tane yediğinde de hepiniz aynı şeyleri yazsaydınız "atacak tabi adam takmamak lazım olur böyle şeyler" falan...
    bazen düşünüyorum da gerçekten içinden geleni mi yazıyor insanlar yoksa işine geleni mi?

Gerçi beni kastetmediğinizi biliyorum ama sadece, "hep içinden geçenleri yazanlarda var, umutsuzluğa kapılmayın ve kendinize hep onları muhatap alın" diye cevap veriyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

Beşiktaş kalan iki maçını kazansın, gruptan çıkma ihtimali bile var, Liverpolun kalan iki maçınıda kazanamayacığını kim söyleyebilir? Olan oldu, iki maç daha var herşeyi yaymadan bu iki maça bakmak lazım. Galatasaray Uefayı aldığında chealsea'den 5 yemiş grupta son maç milanı yenip uefaya gitmişti. Tamam kötü skorlar hiç unutulmuyo ama, gruptan çıksa Beşiktaş 8-0'ın yaralarıda sarılır. Romada geçen sene 7 tane yedi Man.U'dan hala devam ediyo hayatına.

• quote:

keşke Beşiktaş 8 tane yediğinde de hepiniz aynı şeyleri yazsaydınız "atacak tabi adam takmamak lazım olur böyle şeyler" falan...
    bazen düşünüyorum da gerçekten içinden geleni mi yazıyor insanlar yoksa işine geleni mi?

Hocam ne alakası varki... Alanya maçının skoru garip değil, birisine FB 10-3 yenmiş dediğin zaman "hadi be, kimi?" der, Alanya dersen "haa olabilir o zaman" der... yani beklenmedik birşey değil... Ama Liverpool-BJK için aynı şey söylenemez, 2 hafta önce BJK Liverpool u yenmişken hele...
    Üstelik orası şampiyonlar ligi...

Ayrıca Liverpool da atacak tabiiki yakaladımı... oradada kötü olan birşey yok... Ama BJK nin 8-0 yenilmesi ayıptır ülkemiz için, tıpkı FB nin Cannes dan 4-5 yemesi veya Sigma olomuc gibi...

Bu topic de ise FB nin ayıp yaptığından bahsediliyor ki... Bence tamamen saçma, üstelik başlığın açılış tarzı ise provakatif...

• asıl tam tersi hoca Liverpoolla 10 tane maç yapsak bir daha böyle bir skor olmaz 100 maç yapsaydık bu olurdu oldu şanssızlık beceriksizlik vs..
    asıl o zaman dalga geçilmemesi gerekirdi bence sonucunda her an her takımın başına gelebilir böyle bir talihsiz durum.misal Fener Sevilla ile oynacak dimi.diyelim maç iyi giderken bir anda ortalık karıştı Edu falan sinirine hakim olamadı saha karıştı pat 3-4 tane kırmızı.Sevilla da bunu fırsat bildi başladı sıralamaya 2-3-4-7.olmayacak şey mi bu belki 1000 de bir olur ama olur işte...
    FB alanya ile 10 maç yapsa 9 unun bu skorla bitme ihtimali yüksek.yani bile bile dalga geçer gibi 10 tane atmak bence yanlış.
    tabi görüş açısı değişiyor kişiye göre...
  • 1-Alanya-Fenerbahçe maçı ile Liverpool-Beşiktaş maçı arasında her anlamda dünya kadar fark vardır. Birisi Türkiye'de lokal bir maç olarak kalır, diğeri ise tüm dünyanın bildiği bir maç olur. Türkiye'de skor ne kadar büyük olursa olsun akılda pek kalmaz. Diğeri ise -kimse kusura bakmasın bir faciadır.

2-Fenerbahçe Şanlıurfa'yı 3-2 yendi diye zor yırttınız olur, Alanya'ya 10 tane atınca da bulmuşsunuz böyle takımı atarsınız tabi olur. Ancak bu Fenerbahçe'nin aynı dönemde İnter,PSV,CSKA gibi avrupa devlerini de yendiği nedense unutulmuştur.

3- Maçları 1-0 kazanırsınız "Bu takım hiç zevk vermiyor" denir. Maçlarınız 2-2, 3-2, 3-10 gibi skorlarla biter "Bu takımlardan bu kadar gol yenir mi" denir.

NOKTA .
  • quote:

asıl tam tersi hoca Liverpoolla 10 tane maç yapsak bir daha böyle bir skor olmaz 100 maç yapsaydık bu olurdu oldu şanssızlık beceriksizlik vs..
    asıl o zaman dalga geçilmemesi gerekirdi bence sonucunda her an her takımın başına gelebilir böyle bir talihsiz durum.misal Fener Sevilla ile oynacak dimi.diyelim maç iyi giderken bir anda ortalık karıştı Edu falan sinirine hakim olamadı saha karıştı pat 3-4 tane kırmızı.Sevilla da bunu fırsat bildi başladı sıralamaya 2-3-4-7.olmayacak şey mi bu belki 1000 de bir olur ama olur işte...
    FB alanya ile 10 maç yapsa 9 unun bu skorla bitme ihtimali yüksek.yani bile bile dalga geçer gibi 10 tane atmak bence yanlış.
    tabi görüş açısı değişiyor kişiye göre...

Benim görüşüme göre de , kırk yılda bir olacak birşey olmuşsa dalga geçilmesine (tıpkı pendik, MTK vardı FB nin, Tromso..vs..) katlanılmalıdır... Öte yandan kimsenin Alanya ile dalga geçtiği ya da aşağıladığı yok... Hatta eğer FB maçı rolantiye alıp oynamasa idi daha aşağılayıcı olurdu... FB gerçekten profosyonel bir rakibe oynasması gerektiği gibi oynadı, rakibini ciddiye aldı...

Kendini düşün, diyelimki pinpon oynuyorsun, karşında da çok iyi oynayan birisi var... sen yenilceğini bilmene rağmen güzel bir maç yapmak, zevk almak, sonuna kadar direnmek istiyorsun... karşındaki ise seni yeneceğine bildiği için öylesine oynuyor, bilerek hata yapıyor falan... hoşuna gidermiydi?
    Yoksa gerçek oynadığı gibi oynayıp seni farklı yense ama sende kendine göre yaptığın güzel hareketlerin değerini bilsen mi daha iyi olurdu?

• quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

1-Alanya-Fenerbahçe maçı ile Liverpool-Beşiktaş maçı arasında her anlamda dünya kadar fark vardır. Birisi Türkiye'de lokal bir maç olarak kalır, diğeri ise tüm dünyanın bildiği bir maç olur. Türkiye'de skor ne kadar büyük olursa olsun akılda pek kalmaz. Diğeri ise -kimse kusura bakmasın bir faciadır.

2-Fenerbahçe Şanlıurfa'yı 3-2 yendi diye zor yırttınız olur, Alanya'ya 10 tane atınca da bulmuşsunuz böyle takımı atarsınız tabi olur. Ancak bu Fenerbahçe'nin aynı dönemde İnter,PSV,CSKA gibi avrupa devlerini de yendiği nedense unutulmuştur.

3- Maçları 1-0 kazanırsınız "Bu takım hiç zevk vermiyor" denir. Maçlarınız 2-2, 3-2, 3-10 gibi skorlarla biter "Bu takımlardan bu kadar gol yenir mi" denir.

NOKTA .

1-hayır ben sana söyleyeyim yenilen Beşiktaş olduğu için faciadır ayıptır ama 6-2 yenilen takım ftbol oynamıştır mücadekle etmiştir hakkıyla yenilmiştir..
    nasıl mücadeleyse o iyiki mücadele etmiş yoksa ne sekizi de ne onu...
    2-Fener Şanlıurfa ile 10 maç oynasın 10unu da kazanır böyle olması gerekir aksi durumda anormal birşeydir anormali yaparsan insanlar tepkiyle karşılar.kendi takımından adam "ya olurmu be Urfayı bile zor yendiler,Zico istifa"der rakip takımlı"haha bu ne ya Urfayı zar zor yendi" der dalga geçer,önemli olan abartmamak burada püf nokta bu zaten her ne olursa olsun...
    3-3.lig takımını 10-3 yenip "la bak 10 tane attım" demek bence hiç övünülecek birşey değildir...

Aerobero rakibinin neyini ciddiye alıcan abi, eti ne budu ne adamların.seninle oynayana kadar 3 maçta 11 gol yemiş Kayseriden 5 tane yemiş bir takım yapmayın Allahaşkına be abicim.bak bende Demirsporsporu 10-0 yendim ama övünülecek birşey değil bu dedim hep...

• quote:

Orjinalden alıntı: Siempré

Bir haftada değişen iki diyalog.

"Len,Urfa'dan bile iki gol yediniz,siz Türkiye kupasını bir 25 sene daha alamazsınız.Gülmeler falan.

Sonraki hafta

"Şuncağız takıma 10 tane atılır mı millet sokağa nasıl çıkıcak,6'dan sonra şey duruşu yapıp geri çekilmeliydi,millet oraya gelmiş büyük takımsın diye ezme hakkın yok."

Karşı takımdaki oyuncuların ayakları var mıydı abicim?Sanki ampute takımıyla maç yapıyormuşuz,kıymayın ne olur atmayın gibi olaya girmeye gerek yok.Maç başlarken her şey eşit.Ben olsam 10'da durmam.Neticesinde Alanyaspor'da oyunu çirkefleştirmemiş,tebrikler.

• quote:

Aerobero rakibinin neyini ciddiye alıcan abi, eti ne budu ne adamların.seninle oynayana kadar 3 maçta 11 gol yemiş Kayseriden 5 tane yemiş bir takım yapmayın Allahaşkına be abicim.bak bende Demirsporsporu 10-0 yendim ama övünülecek birşey değil bu dedim hep...

Hocam boşverelim en iyisi... Bu bir görüş meselesi, sen diyorsunki adamlara 10 atmak ayıp oluyor, biz diyoruzki atabilecekken bilerek atmamak ayıp.

Ancak Alanya'yı 10-3 yendik diye hava atan veya övünen aklı selim eleman ben bilmiyorum... Ama konu başlığına ve ilk mesaja bakarsan açıkçası itiraz etme hakkımız vardır diye düşünüyorum... Çünkü bu bir görüş meselesi...
  • Bi konu açtım eleanor uçtu

Bakalım alacağı fakenin ismi ne olacak? eleanoru aramızda hangi isimle görücez...
  • Beşiktaş-Çorluspor: 10-0
    STAT: BJK İnönü
    HAKEMLER:
    Mehmet Çayan, Hayati Ünal, Recep Durmuş
    BEŞİKTAŞ:
    Ekrem ** - Tayfur ** (Nihat Dk.28 ***), Rahim ***, Alpay *** (Mehmet Dk. 67 **) - Erkan ***, Hikmet ***, Solar ** (Aydın Dk.35 ***), Ayhan ****, Mutlu *** - Ertuğrul ****, Oktay ****

ÇORLUSPOR:
    Ahmet * - Abdullah *, Erman *, Erol * - B. Ahmet *, Cem * (Aydın Dk.25 **), Alpaslan *, Taner * (Adnan Dk.46 *), Hüseyin * (Cüneyt Dk.43 *) - İbrahim *, Cenk *
    GOLLER:
    Oktay (Dk.4, 23 ve 79), Ertuğrul (Dk.9 ve 16), Ayhan (Dk.24 ve 60), Alpay (Dk.40), Nihat (Dk.57), Aydın (Dk.86)
    SARI KART: Erman (Çorluspor)

bunu da söyleseydiniz hani Beşiktaş ilk maçı zaten deplasmanda 4-1 kazanmışken ikinci maç neden 10 oldu diye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

Beşiktaş-Çorluspor: 10-0
    STAT: BJK İnönü
    HAKEMLER:
    Mehmet Çayan, Hayati Ünal, Recep Durmuş
    BEŞİKTAŞ:
    Ekrem ** - Tayfur ** (Nihat Dk.28 ***), Rahim ***, Alpay *** (Mehmet Dk. 67 **) - Erkan ***, Hikmet ***, Solar ** (Aydın Dk.35 ***), Ayhan ****, Mutlu *** - Ertuğrul ****, Oktay ****

ÇORLUSPOR:
    Ahmet * - Abdullah *, Erman *, Erol * - B. Ahmet *, Cem * (Aydın Dk.25 **), Alpaslan *, Taner * (Adnan Dk.46 *), Hüseyin * (Cüneyt Dk.43 *) - İbrahim *, Cenk *
    GOLLER:
    Oktay (Dk.4, 23 ve 79), Ertuğrul (Dk.9 ve 16), Ayhan (Dk.24 ve 60), Alpay (Dk.40), Nihat (Dk.57), Aydın (Dk.86)
    SARI KART: Erman (Çorluspor)

bunu da söyleseydiniz hani Beşiktaş ilk maçı zaten deplasmanda 4-1 kazanmışken ikinci maç neden 10 oldu diye?

Futbol tanrıları öyle istemiş bizde 10 tane atmışız...

Ne güzelde yapmışız kıskananlar çatlasın

• hoca Adanademirspor maçını söyledik ya zaten... 10-0 yendik ama keşke böyle yapmasalardı dedik...
    o kadar araştırmacı gazeteciliğe gerek yoktu...
  • yok hani arkadaş aradaki fark demiş duruş demiş ya hani o bakımdan madem orada duruş vardı burada yok mu?
  • quote:

hoca Adanademirspor maçını söyledik ya zaten... 10-0 yendik ama keşke böyle yapmasalardı dedik...
    o kadar araştırmacı gazeteciliğe gerek yoktu...

Kardeş biz söyliyeceğimizi söyledik hala anlamıyorlarsa salla gitsin. Sen bak dalgana belki biri daha sınırsız yer

Bilmediğimiz bir maç daha çıktı bilsek söylerdik ama anlamıyorlar

• arkadaşın duruş dediği şey Milne in "neden bu kadar fark attınız" deyip fırçalaması Fener maçında ise futbolcuların ve antrenörün "saygı duyduğumuz için 10 attık" demesi.aradaki farkı anlatmak istemiş...
    görüş açısıdır sana normal gelir ona gelmez...
  • quote:

yok hani arkadaş aradaki fark demiş duruş demiş ya hani o bakımdan madem orada duruş vardı burada yok mu?

Hee burda yoktu duruş daha icat edilmemişti.. Nası atmışız ama 10 tane çekemediniz dimi? sizin gibi 3 tanede yememişiz. Rezillik vallaha 3. lig takımından 3 gol şanlıurfadan 2 gol ne olcak bu Fenerin hali allah ıslah etsin
  • O'da Zico'nun saygısı, kırk yılın başı geldiği bir yerdeki taraftarlara güzel futbol ve bol gol izletmek istemiş...
    (tabi bunu genelde de yapsa iyi olur)
  • quote:

O'da Zico'nun saygısı, kırk yılın başı geldiği bir yerdeki taraftarlara güzel futbol ve bol gol izletmek istemiş...
    (tabi bunu genelde de yapsa iyi olur)

iyiki saygı duymuş demekten başka bir yorum kalmıyor artık o zaman benim adıma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Compadrex

quote:

yok hani arkadaş aradaki fark demiş duruş demiş ya hani o bakımdan madem orada duruş vardı burada yok mu?

Hee burda yoktu duruş daha icat edilmemişti.. Nası atmışız ama 10 tane çekemediniz dimi? sizin gibi 3 tanede yememişiz. Rezillik vallaha 3. lig takımından 3 gol şanlıurfadan 2 gol ne olcak bu Fenerin hali allah ıslah etsin

uğraş belki ilkere diyeceğine sen ban yedirirsin

• ben kime ban yedirmişim ya?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.