MA785GT-UD3H AMD 785G xxx PC-AM3RS790G - PURE CrossFireX 790GX iki anakart arasında kararsız kaldım kararsız kalmamım nedeni suan olmasa bile 2/3 ay içinde crossfire update yapmayı dusunmem ik Ancak gigaybyteın modelinde crossfire oldugunda bant genişligignde 4x kadar dusucegine dair bir bilgi var. Daha once kullan yada konuyla ilgisisi olan arkadaslar bu iki kart veya bu kartlara yakın fiyat performansa sahip jkartlar oneririse cok sevinirirm . benzer konu varmı die inceledim goremedim varsa simdiden kusura bakmayın simdiden tesekurler kartların site linkleri
arkadaşım bende am3 sistem düzdüm anakart olarak am3 sisteme en güzel asus'un 78dtd-v evo'sunu önerdiler ama maalesef türkiye'De şu an hiçbi yerde yok..bi yere sipariş verdim 12 gündür onlar da bulamayacaklar eminim..
vatan'da bu iki ürün şu a stoklarda ikisinin de fiyatı makul ama ikisinin de eksi yönü 128 mb sideport bellek bulunmayışı..az bişey zannetme pc'ye ve ekrankartına %20 artı performans sağlıyor..
illa bu ikisinden birini alacaksan (ki heralde ben de bunlardan birini alıcam) ;
gigabyte'de eski sitemler de var..ide girişleri falan..eski parçan varsa bağlayabilirsin tekrar..ram'de overclock ile 1800'ü bulabilirsin..
sapphire hakkında pek bilgim yoktur ama bu 790gx serisiyle üretilenler 785G'lere göre daha yeni ve üstün olarak bili,yorum..
hangisini alacaksan acele etmelisin..vatan'da oem'ler kısa sürede tükeniyor ;)
şimdiden hayırlı olsun..
eğer zaten harici ekran kartı kullanacaksanız sideport hafızasına kafanızı takmayın.