merhaba, yeni toplayacağım sistem için iki anakart arasında kaldım yardımlarınızı rica ederim. şimdiden tşk. anakart P7P55D Intel® P55 Soket 1156 DDR3 Anakart veya P55- UD3R Intel P55 Soket 1156 DDR3 2200MHz (O/ C) E- Sata Anakart
Asus daha sorunsuz ama gigabyte'da hakkını veriyor.. hangisini alsan keşke onu alsaymışım demezsin ama yinede asus diyorum..
Benim seçimim Ud3r olurdu.Sebebi:Ud3r biraz daha iyi hız aşırtmada. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=235289&highlight=p55+ud3r
quote:Orijinalden alıntı: Twenty_ tşk. kızılejder. benımde nıyetım ud3r. işlemci olarak ıntel İ5 mi yoksa AMD mı tavsıye edersın Bak şimdi anakart'ı soruyorsunki ademek işlemci secmişin sonra da diyonki amd mi intel mi? İkiside aynı istedigini al.
quote:Orijinalden alıntı: Twenty_ tşk. kızılejder. benımde nıyetım ud3r. işlemci olarak ıntel İ5 mi yoksa AMD mı tavsıye edersın I5 için bütçeniz yetiyorsa I5
amd phenom II 965 3.4ghz.i7 işlemciler ile kıyaslayamam ama i5 2,66dan fiyat olarak sadce 15-20 lira pahalı ama daha iyi olduğu kesin
ikiside yaklaşık aynı ama BENCE ASUS AL... ASUS ÇOOK GÜZEL... GİGABYTE FOXCON DFI GİBİ ANKARTLAR KULLANDIM AMA EN SON EN İYİ OLAN ASUS A GEÇTİM... SAYGILAR..