Şimdi Ara

iki bilgisayar arası direkt bağlantı yapmam lazım yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iki bilgisayarım arasında diekt veri transferi yapmak istiyorum(modemi kullanmadan)daha önce burada okudugum bir yazıda cross kablo gerektigi yazılmıstı bugun kablo aldım fakat o yazıyı bulamıyorum ve nasıl yapılacagını bilemiyorum yardım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyote23 -- 12 Ekim 2007; 0:29:00 >

• Cross kablo iki bilgisayarı birbirine direkt bağladığında kullanman gereken kablo.

1 ucu normal diğer ucu ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibidir. Her iki bilgisayarın çalışma grubu aynı olması ve ilgili klasörlerin yaplaşıma açılmış olması gereklidir.

Kolay gelsin...

Resim alıntı olup nerden olduğunu unuttum ama yapanın eline koluna sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 12 Ekim 2007; 0:58:23 >

• 2 pcyi cross kablo ile ethernet üzerinden bağlayın..Driverı kurulu değilse kurun..Her iki pcyi de aynı çalışma grubuna(WorksGroup) dahil edin ve paylaşmak istediğiniz dosyaları sağ tıklayıp paylaşıma açın..
  • Kablo konusunda birşey diyeceğim.

Ethernet kablosu ( Cat5 ) metresi bizim burada 450 bin lira ( 45 Ykr) 2 adet jak fiş tanesi 100 bin lira ( 10 Ykr). Bu kabloyu iyi bir bilgisayarcıda yaptır, ve sorun etme RJ 45 pensen yoksa malzemen yoksa yapamazsın. Diğer bölümler arkadaşların yazdığı gibi.

Kolay gelsin. İyi bayramlar.

• driver mriver kasma, istediğin dosyaya gel sağ tıkla paylaşıma ac de olsun bitsin.. ha birde gereksiz bi masrafa girmişsin, telefon kablosuda cok rahat işi görürdü..

kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Styric

driver mriver kasma, istediğin dosyaya gel sağ tıkla paylaşıma ac de olsun bitsin.. ha birde gereksiz bi masrafa girmişsin, telefon kablosuda cok rahat işi görürdü..

kolay gelsin

Telefon kablosu nasıl iş görür anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

quote:

Orjinalden alıntı: Styric

driver mriver kasma, istediğin dosyaya gel sağ tıkla paylaşıma ac de olsun bitsin.. ha birde gereksiz bi masrafa girmişsin, telefon kablosuda cok rahat işi görürdü..

kolay gelsin

Telefon kablosu nasıl iş görür anlamadım

sorunun yanıtını bekliyoruz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.