Şimdi Ara

İKİ BİLGİSAYAR ARASINDA KALDIM YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BEN LAPTOP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BİLGİSAYAR ARAŞTIRMASI YAPTIMBEN KARARSIZ KALDIM uzun araştırmalardan sonra şuda olsun buda olsun dedim ve fiyat dilimim baya yükseldi şimdi 1300$+KDV limitinde bir bilgisayar almaya kendimi zorladım bu fiyat diliminde Asus F3JP veya Toshiba A100-847 Toshiba A100-011 arasında kaldım bunlara en ucuz fiyatı teknosada buldum bunlardan biraz pahalı Toshiba A100-599 da var ama dedim ya kararsızım diye lütfen bana yardımcı olun bunlardan hangisi yada yeni bir öneri varsa sevinirim yorumlarıızı ve bilgilerinizi esirgemeyin unutmayın bilgi paylaşıldıkça güzeldir.....

HA UNUTMADAN BİRDE MSI EX600 DE VAR AMA BUNUN HAKKINDA FORUMLARDA HİÇ RASTLAMADIM HERHALDE KULLANILMIYOR BU BİLGİSAYAR

şimdiden teşekkürler yorumlarınız için

NOT: BİLGİSAYARI ALDIGIM ZAMAN OYUN VE BİLUMUM İŞLERİ YAPMAK İSTİYORUM YOTUMLARINIZI BEKLİYORUM ......

• asus f3jp'yi tavsiye ederim dostum. ati x1700 ekran kartı (hyper memory ile 1gb ram - 3dMark 2006=2357), 9 cell batarya (4 saat mobil kullanım imkanı), 667mhz'lik ram hızı, dahili mikrofon ve webcam. diğer bahsettiğin modellere göre f3jp'nin artı yönleri dostum. tabi son karar yine senin...
  • teşekkürler yorumun için peki MSI hakkında ne düşünüyorsun Santarosa uyumlu falan diyor ama benim fazla bir bilgim yok bu konuda eğer bilgin varsa paylaşırsan sevinirim....
  • msi ex600'de nvidia 8400 ekran kartı var. bu kart teknoloji olarak yeni, directx 10 destekli ama performans olarak çok iyi br kart değil. x1700'den daha düşük bir performansa sahip. bu da msi'ı elemen için yeterli bir sebep...
  • teşekkürler foxhound ... kusuruma bakmaz isien bir sorum daha olacak x1700 mü yoksa go7600 mü daha iyi performans sağlar sence bilgin varmı

sağol
  • ati x1700 ile daha iyi performan alırsın. aşağıdaki linklerde 3dmark puanlarını bulabilirsin...

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-X1700.2157.0.html

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-Go-7600.2144.0.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.