Şimdi Ara

İki Bilgisayarı birbirine bağlama! YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar eve bir tane daha bilgisayar gelmiş bulunmakta ve onun da boş kalmasını istemiyorum öncelikle duyduklarıma göre ethernet kablosunu kullanara iki bilgisayarı birbirine bağayabiliyormuşlar yani tek adsl den 2 pc de girebiliyomuş öncelikle benim hangi kablodan almam gerek bağlamam içn kablonun adı nedir socketi fln farklımıdır 2.cisi 2 bilgisayarı nasıl birbirine bağlayabilirim bu kurulumu anlatabilirseniz çok ama çok mutlu olurum ben denedim bi kere ama olmadı belki yalnış kablodan kaynaklanıyo yada bir pcde Xp diğernde vista yükle uyuşmazlık oalbilir çünkü vistada farklı menüler var bu konu hakındada bana yardımcı olabilrseniz çok mutlu olurum!

• Öncelikle xp ve vistanın birbirlerine uyum sağlamaları biraz şans işi.Bilgisayarlarına bağlı.Gelelim kuruluma.Modeminde tek port varsa yani 1 adet ethernet yada 1 adet usb varsa birbirine bağlayamazsın.Modeminde hem usb hem ethernet yada birden fazla ethernet jakı olsun ki 2 bilgisayarda internete girebilsin.Gerisi ev ağı kurmak.Ama bu şekilde bilgisayarları her açtığında yeniden ağ kurmak zorunda kalırsın.En sağlıklısı 20-30 ytl verip switch almak.Bununla istediğini yapabilirsin.
    Not:İlk anlattığım yöntemde özel RJ45 jaklı ethernet kablosu gerekmektedir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 telefonu birbirine bağlama
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.