Şimdi Ara

iki bilgisayarı birbirine bağlıyım half life oynamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişi daha sorcam ya evde iki bilgisayar olduda bu iki bilgisayarı birbirine bağlıyıp kuzenle half life counter falan oynamak istiyorum(internet kafeye para yok artık.. napmam lasım?

• her 2 pc de de ethernet kartının olması lazım ve 2 pcarasında network kablosunun çekilmişolması gerekiyor işletim sistemi XP veya 2000 ise işiniz kolay ağ komşularından ev ağı kur seçeneği ile ağ yapılandırması yapmak bayağı kolay olur ama tecrübeniz yoksa bir bilenden yardım alın
  • ikinizded ethernet kartı olacak herhangi bir pc satıcısına gidip rj45 cross kablo alacaksınız eger ikinizdede winxp kurulu ise ag baglantılarımda ev ve kucuk isyeri agı kur kısmına tıklayacaksınız sonra o sizi yonlendirir
  • yaw benimde yapmam lazım böyle bişi,underground falan ne güzel olur
  • teşekkürler arkadaşlar..Anladım sayılır fazla zora benzemiyo ikisindede xp yüklü zaten..ethernet kartıda var fakat sadece bi tane çıkışı var ve onada adsl bağlı naapmam lasım
  • modeminde 1 den fazla eternet port war mı
    warsa öbür bilgisayarı da modeme tak aynı yukardaki yönergeleri izle okey
  • tamamdır teşekkürler..modem de şu an bi tane çıkış var ama bikaç gün içinde switch alıp 8 e çıkarıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozsoyeri -- 24 Ekim 2005, 17:34:49 >
  • cross kablo bu kablo cok önemlibide
    aklınızda olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.