Benim bir sorum var. Bazı bilgisayarların ekran kartları 2 ekranı destekliyor. Mause diğerinden diğerine geçiyor. Çok kullanışlı oluyor. Benim 2 tane masaüstü bilgisayarım var. 2 side desteklemiyor. Bende o şekilde kullanmak istiyorum. Bunu program vb şeylerle yapabilir miyim ?
Yaparsam çok rahata ermiş olacağım.
Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar.
Yapamazsın ancak bilgisayarlar tarih öncesinden kalma değilse çoklu monitör desteği sunuyordur.Eğer ekran kartında iki çıkış varsa monitörü bağlayıp denemek gerek.
Yok ben iki bilgisayarı ille de bağlayacam derseniz teamviewer ile bağlayıp tek monitörden iki pcyi yönetebilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
zwanzig
kullanıcısına yanıt
Birinin arkasında buldum. Ama uyumlu değil. Dönüştürü cü mü almam gerek ? Ekran girişi gibi değil. Bunun dönüştürücüleri var mıdır ? :)
zwanzig
kullanıcısına yanıt
Şu şekilde iki giriş var. Birini kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: emirhan1327
Şu şekilde iki giriş var. Birini kullanıyorum.
Ekran kartınızda Vga ve dvi çıkışı bulunuyor.
Yanlış görmediysem sizinki DVI-I ve ucuz bir parça ile kolayca vga ya dönüştürülebilir.Böylece vga ikinci monitörü bağlayabilirsiniz.
Googleye "DVI to VGA" yaz ve çıkanlardan birini alıp hemen kullanmaya başlayabilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme