Şimdi Ara

İki Dell modeli arasında kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aşağıdaki iki DELL modeli arasında kaldım. Hangisini seçmeliyim? (bilgisayar oyun için kullanılmayacak fakat en azından HD filmler rahatça izlebilsin istiyorum.)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd750416

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=98&productId=bd750417

(bunlardan birini alacağına şunu al dediğiniz ürün varsa tavsiyelerinizi beklerim, tabi 1300 ü geçmemek istiyorum.) Teşekkürler...

• 1450 TL gibi bir fiyata T6500 4 320 4330 512MB Vista Premiumlu makina var.Ayrıca Win 7 yede ücretsiz geçebilrsin.Sanırım 1300 üzerine biraz daha çıkarsan bu söylediğim 1545 modelini alabilirisn.Bunlar biraz düşük.Ayrıca makinayı daha ucuza da bulursun diye düşünüyorum.Ben bir teknolojik market fiyatı söledim,diğerlerinede bak tek tek.

Kesinliklede HD görüntüde zerre kadar sorun yok.1920x1080 görüntü denedim.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gatetrans -- 10 Kasım 2009; 0:14:19 >
  • Arkadaşın dediği doğru..
  • Windows yüklü olması çok önemli değil daha çok özellikleri açısından sormuştum. 1300'ü geçmeyi gerçekten düşünmüyorum ve alacağım yerin bonusa karta vadesiz taksit yapıyo olması lazım. O yüzden hepsiburada'dan bu iki modeli seçtim. Bu yazdıklarım hakkında da görüş belirtirseniz çok sevinirim.
  • ben 2 hafta önce 1555 vista lı 6600 işlemcili modeli eşime aldım.önerebilrim.dün HDMI ile bağlayıp film izledik bence güzel ısınmıyor sessiz ve kullanışlı bir makine .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    İki Creative arasında hangisi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.