Şimdi Ara

İki dizel araç arasında kararsız kaldım lütfen acil yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi baktım yıllık tutar 854 ytl gerçekten fazla, 1301-1600 cc lik araçların nerdeyse 2 katı. Farkın bu kadar olduğunu bilmiyordum. Neyse bakıcaz artık bir çaresine.
    quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Focus 1,8 iyi güzel de vergisi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

alysentr bu işide anlının akıyla başardın.(kulübe 1 üye daha ...)

sıradaki gelsin lütfen...

hangi işi kardeş anlayamadım?
  • focuslarınız top yapıyor.
    geleni kaçırmıyorsunuz maşallah
    belkide bu foruma takılan kaç kişiye focus aldırdın bilinmez....
    quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

alysentr bu işide anlının akıyla başardın.(kulübe 1 üye daha ...)

sıradaki gelsin lütfen...

hangi işi kardeş anlayamadım?

• Eger imkan varsa kesinlikle Ford Focus. Performasi bircok markanin cok daha ilerisinde.
  • quote:

focuslarınız top yapıyor.

zaten fordun artık bize üstün hizmet nişanı felan vermesi gerek. gerçi seni kaçırdık ama gittin octavia aldın sana focus aldırıyorduk tamda

valla tek tesellim aldığın araç gerçekten süper. kasaız belasız kullanmalar nasip olur inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 18 Nisan 2006; 10:43:25 >
  • teşekkürler..
    hocam zaten bende focus alsam renginden donanımına kadar seninkinin aynısını alacaktım...(maşşallah seninkinede iyi tercih.)
    bu seferde belediye işçileri gibi ortalıkta dolanacaktık...
    farklı tadlar farklı duygular ve farklı paylaşımlar için octavia aldım (nasıl anlattım ama....)

quote:

Orjinalden alıntı: alysentr

quote:

focuslarınız top yapıyor.

zaten fordun artık bize üstün hizmet nişanı felan vermesi gerek. gerçi seni kaçırdık ama gittin octavia aldın sana focus aldırıyorduk tamda

valla tek tesellim aldığın araç gerçekten süper. kasaız belasız kullanmalar nasip olur inşallah

• fordun motorlu taşıt vergisi fazla
  • 1.4 cordoba 3 silindirlimi? 1.6 TDCİ al. vergi ve power sebebinden. Birde ileriki zamanda satmak isticeksin 3 silindirli arabayı 2. el olarak kim alır allah aşkına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.m.y. -- 24 Nisan 2006; 8:02:05 >
  • 3 yıldır 1.8 focus tdci hb kullanıyorum.
    araçla sormak istediğniz her türlü konuda yardımcı olmaya çalışırım.
    Bu araca alışırsan başka araç kullanmak istemezsin.
    Yakıt tüketimi söylenilen kadar yüksek değil, şehir içi 6 lt civarı, şehir dışı 5,2 lt civarı.
    7-8 lt bile yaksa yaksın helal olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurcan007

yaris al kardeş

ne alaka? focus alamayı düşünen birine yaris önermek ne kadar mantıklı anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 24 Nisan 2006; 11:36:09 >
  • Ford focusun dizeli güzel bir araba. Ford Seatten iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: g.m.y.

1.4 cordoba 3 silindirlimi? 1.6 TDCİ al. vergi ve power sebebinden. Birde ileriki zamanda satmak isticeksin 3 silindirli arabayı 2. el olarak kim alır allah aşkına.

Bi test et öle gel.3 silindir olması dezavanataj olabilir kağıt üzerinde ,ama performansı önemli aracın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

quote:

1.4 cordoba 3 silindirlimi? 1.6 TDCİ al. vergi ve power sebebinden. Birde ileriki zamanda satmak isticeksin 3 silindirli arabayı 2. el olarak kim alır allah aşkına.

Bi test et öle gel.3 silindir olması dezavanataj olabilir kağıt üzerinde ,ama performansı önemli aracın...

Benim vibratöre ihtiyacım yok.
  • quote:

quote:

quote:

Benim vibratöre ihtiyacım yok.

Marka fanatikliği yapma bana
    Test et gel öle konuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loop -- 24 Nisan 2006; 18:33:07 >

• quote:

üç silindirli arabaların olumsuz tarafı nedir?bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caparso2002

quote:

Arkadaşım 3 silindir diye önyargılı yaklaşmayın kesinlikle.Test edin...
    2. elde de gelip biri 'bu araba 3 silindirli almam ben bunu' diyen de zaten ilk defa duyuyorum...
  • quote:

quote:

quote:

2. elde de gelip biri 'bu araba 3 silindirli almam ben bunu' diyen de zaten ilk defa duyuyorum...

ben olumsuz taraflarını merak ediyorum sadece.................

• quote:

quote:

quote:

quote:

ben olumsuz taraflarını merak ediyorum sadece.................

3 silindirli bir arabanın diğer arabalar karşısında pek bir farkı yoktur da focus ile cordoba arasındaki fark bir hayli fazladır..hele 1.4 cordoba ile 1.8 focus arasındaki fark dağlar kadardır

• Vibratör dedikya daha ne diyelim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.