Şimdi Ara

İki dvdyi aynı anda kullanma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. 2 adet starcom dvd playerım var. Birinin açmadığı format yok (105 modeli). Şu ana kadar daha izleyemediğim veya takılan bir film v.s olmadı. Çok memnun olduğum bir dvd player. Ancak ses çıkışları yok 5+1, optik, coax v.s. Aynı zamanda yine starcom'un son versiyonlarından olan 580 serisi var. Ancak film okuma durumu çok problemli. Benim sorum saçma gelebilir ancak üçüncü bir dvd player almama gerek kalmadan bu iki dvd playerı birbirine uyumlama gibi bir sistem olabilir mi? Saçmalamış olabilirim ama 105'i player olarak 580'i ses kartı olarak kullanma gibi v.b bir sistem olabilir mi? Bana bir çare eğer mümkünse. Markasını hatırmadığın 2 dvd player daha var onlarında film okuması çok problemli. Ev dvd player mezarlığı gibi oldu. O yüzden beşinciyi almak istemiyorum mümkünse. Teşekkürler..

• Mümkün olacağını hiç zannetmiyorum. Siz başarılı DVD'yi film oynatmak için, diğerini de bir şekilde AV Receiver gibi kullanmak istiyorsunuz. Bağlantılarla olacak iş değil. 5.1 optik çıkışı diğer 5.1 analog çıkışı olan DVD'ye nasıl gireceksiniz. Unutun bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 22 Mayıs 2015; 16:41:23 >
  • Evet bende biraz kafa yordum, cihazların arkalarını çevirip uzun uzun baktım :) bi çare bulamadim gibi. Ancak ben yine yeni bir cihaz almadan önce bir kaç gün beklemek istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.