Şimdi Ara

İki ekran kartı arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler işlemcim i5-4590 anakart msi z97 oyun için hangi ekran kartı

evga gtx 760

asus r9 280

gtx 760 almak istiyorum nvidia kullandım bu zmana kadar seviyorum arada ne gibi farklar olur oyunda acaba?

• hocam r9 280 600-700 fiyat aralığında alınacak tel karttır. biraz oc ile 280X olur. benim tavsiyem tercihini asustan değilde sapphireden yana kullanman.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.. Evga Gtx 760 nasıldır oyunda acaba?
  • Msi R9 280

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrestling01

Teşekkürler hocam.. Evga Gtx 760 nasıldır oyunda acaba?

hocam nvidia takıntın varsa güzel kart evga gtx 760. fakat r9 280 nerdeyse 280x kadar performanslı bir kart. ama tabi gtx 760 her nekadar 280nin gerisinde olsada özellikle nvidia destekli oyunlarda( assassins creed serisi,watchdogs gibi) daha iyi sonuçlar veriyor.
  • daha önce hep nvidia kullandıysan amdye sakın bulaşma hocam.pişman olursun
  • cahit37 kullanıcısına yanıt
    neden hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Msi r9 280 öneririm.Çok o.c yapmayacam 280x olsun yeter diyorsan r9 280 dual-x işini görür

• Bir zamanlar bende hep eski adı ile ati kullanırdım ve bu sefer ati değil nvidia tercih ettim ve çok ama çok memnun kaldım şimdi bende r9 280 inceledim bende ikisi arasında kaldım ama nvidia artık tamamen pc odaklanıyor ve nvidia pc oyunlarına hep destek veriyor teknolojilerini kullandırıyor amd ise artık konsollara önem veriyor yeni driver çıkarmak için 2-3 tane beta yapıyor ama nvidia sürekli yeni oyunlar çıktıkça optimize ediyor onun için pc de oyun oynayacaksan nvidia alacaksın arkana bakmayacaksın gtx 760 aldım ve nvidia dan şaşmam ama senin düşüncelerin nasıldır onu bilemem pc de oyun demek nvidia demek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 8 Kasım 2014; 15:05:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.