Şimdi Ara

İki farklı iphone yedek birleştirme ? icloud aynı mümkün müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
6.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Üstesinden gelemediğim ve çözüm bulana yemek üstüne kahve ikramımdır :) Şimdi dostlar daha önceden iphone 7 128 gb kullanıyordum ve son yedeği 27.02.2017 tarihine ait ve içerisinde benim için önem arz eden oldukça fazla fotoğraf var. Şu an ise iphone 8 256 gb kullanıyorum ve maalesef ki bu cihazımı aldığımda eski yedeği yükleyip değil de sıfırdan kullanmış olmamdan mütevellit bu cihazdaki verilerim de önem arz eder oldu. E şimdi sadece iphone 7 nin yedeğini kullansam ayrı sıkıntı, bu şekilde kullansam da ayrı sıkıntı benim için. Özetle demem o ki icloud hesapları aynı olan eski yedeğim ile iphone 8 de veri kaybetmeden yüklemenin yolu ? İşin özü ortada farklı iki cihaza ait ve aynı icloud hesabı ile alınmış yedekleri birleştirebilir miyiz ? Veya hiç olmadı iphone 7 de bulunan fotoğraflarımı kayıpsız ve tarih sıralı bir şekilde iphone 8 e fotoğraf kaybetmeden atabilir miyim ? Şimdiden teşekkür ediyorum efendim, İzmire yolu düşene kahve ikramımdır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 20 Aralık 2018; 13:46:59 >

• iPhone 7 yedeğini mi yüklemek istiyorsun? Telefonu sıfırlayıp, yeniden kurulum yapıp, 2017 tarihli yedeği geri yükleyebilirsin, eğer bu yedek listede varsa...

iPhone 8 ile çektiğin fotoğrafları da başka bir bulut hesabına yedeklersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Hocam iphone 7 yedeğini zaten yükleyebiliyorum bu seferde 8 deki verilerim gidiyor. Şu an kullandığım 8 e veri silinmeden 7 nin yedeğini yüklemenin yolunu arıyorum, hiç olmadı 7 deki fotoğrafları tarih sırası ile 8 e yüklemenin yolu ?

• Veri derken ne kast ediyorsun? Uygulamalar mı, ayarlar mı? Uygulamaları tekrar yükleyebilirsin, ayarları da tekrar düzenleyebilirsin.

• veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    En başta fotoğraflar, mesajlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

• Zor değilki, iphone 8 deki yedeğini al, sonra iphone 7 yedeğini yükle ve sana lazım olan seyleri pc ye at yedek almadan. Daha sonra 8 yedeğini geri yükle ve 7 den pc ye attıgın verilerini itunes ile 8 e ekle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Zor değilki, iphone 8 deki yedeğini al, sonra iphone 7 yedeğini yükle ve sana lazım olan seyleri pc ye at yedek almadan. Daha sonra 8 yedeğini geri yükle ve 7 den pc ye attıgın verilerini itunes ile 8 e ekle
    Benzer durumdayım, iphone 7 de bulunan tüm fotoları pc ye kopyaladım ve itunes ile pc ye backup aldım. Bu aşamada nasıl itunes ile fotoları tarih sıralı galerime yükleyebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hDundar

Benzer durumdayım, iphone 7 de bulunan tüm fotoları pc ye kopyaladım ve itunes ile pc ye backup aldım. Bu aşamada nasıl itunes ile fotoları tarih sıralı galerime yükleyebilirim ?

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: kill_them_all

Alıntıları Göster
    Hocam videoyu izledim de ben icloud da kullanıyorum ve ayrıca silmek için bilgisayara bağımlı olmak sıkıntı. Eşzamanlarken telefondan silmez mi videoya göre silinmiyor sanırım ama önceki senelerden siliniyordu diye hatırlıyorum. Fotoğrafları icloud a yükleyip oradan tarih sıralı çekmenin yolu yok mudur ?

• iPhone 7 yedeğini telefonuna kur. App Store dan Google Drive indir. Fotoğrafları Drive'a upload et. Telefonu sıfırla. İPhone 8 yedeğini kur. Drive uygulamasını indir, App Store dan. Hem 7 fotoğrafların, hem 8 fotoğrafların elinin altında olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.