Şimdi Ara

İki ilan ve iki satılık 350z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi noktada fikirlerinizi alayım dedim

1.ilan

http://www.sahibinden.com/350z_twin_turboWQQaXQQ3996708WQQpXQQdisplayitem?&keyword=nissan

şu ana kadar araca takılan parçaların bedelinin 70000 dolar olduğu yazıyor ve 2005 model...

2.ilan

http://www.sahibinden.com/cok_ozel_concept_rengi_350zWQQaXQQ4017752WQQpXQQdisplayitem?&keyword=nissan

bu da 2004 model..

aradaki fiyat farkı sizce nedendir?
    ilk ilandaki aracın geçmişini bilen var mıdır?
    saygılar..

• ütteki aracı sürekli görüyorum.dev anası gibi egsozları var.(anca egsozlarını gördüğüm için)
    maltepe sahiline de geliyor.cadde görüyorum paso...

araç hakkında en ufak bilgim yok.ama iyi gürlüyo...
  • anlayamadığım konu insan 70k dolar yatırdığı arabayı bu kadar az bi farkla satmaya çaışırmı..
  • ilk ilandaki arac sahil yolunda dolasip duruyor.. arabanin agzina ziciyo resmen.. acaip abanio.. bide araba cok fena duman atio

geceleride suadiye otoparkinda kalio
  • barlar sokağında büfenin önünde duruyo genelde yada mc donalds ın karşısında.
  • 1. ilandan ben olsam uzak dururdum nedenine gelince okadar para verip aracı yaptıktan sonra niçin o derece zararla satılıyor ve 650ps olduğu yazmış o aracla kim olsa gaz basar sende bende diğer arkadaşlarda aracın amacı belli zaten

2. ilan rac hoş ama renk kötü bence tabi

aslına bakarsan ben bu tarz bir arac alıcak olsam daima sıfır alırım cünkü bu araclar yıpranmış son hız denemeleri sürekli yüksek devir yani limitlerinde kullanılan araclar

bu aracları alana kadar dertsis tasasız 0 km olarak

audi tt 2.0 tfsi s tronic 200ps 0-100=6.4 sn vs vs 57.227 euro

slk 200 k emotion 163 ps 0-100=7.9 sn vs. 70.812 euro

lancer EVO IX 280 PS 0-100=5.7 sn. vs bu cok özel bir arac bence 56.500 euro

alfa gt 3.2 v6 240ps 0-100=6.7 sn 58.300 euro

secenekleri zevk ve beğinilere göre coğalta bilirsiniz tabi zevk meselesi

• ilk ilandaki araba Mur plakadır
    sevdiğimiz birisine aittir, çok güzel makinadır
  • Evet aynen bana da çok denk geldi araç..Ara sokaktan Caddeye çıkarken bile tam gaz verip yanlamaya çalışıyor,o araç alınmaz

Ama baya güzel gözüküyor yakından,özellikle egzozları soba borusu gibi

quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

ilk ilandaki arac sahil yolunda dolasip duruyor.. arabanin agzina ziciyo resmen.. acaip abanio.. bide araba cok fena duman atio

geceleride suadiye otoparkinda kalio

• sağolun arkadaşla zaten almaya niyetim yok böyle araçları zamanında hevesimi aldım bunlardan ben daha çok sleeper seviyorum artık neyse yorumlarınız için teşekkürler
  • 70000$ dolarlık modifiye varsa neden 60 bin £ satiyor onu anlamis degilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.