Şimdi Ara

İki kişiye aynı anda aşkı olunurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

İki kişiye aynı anda aşkı olunurmu

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2009)
Giriş

• güzel 2 oy bi kişi daha atsın konuyu silelim
  • olunur aslında, ben bi amy lee'ye aşığım bi de ingilteredeki hatuna
  • Olunmaz.Eğer insan 2 kişiye karşı birşeyler hissediyorsa bu aşk ya da sevmek değildir.Arzulamak, beğenmek vs olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

olunur aslında, ben bi amy lee'ye aşığım bi de ingilteredeki hatuna

çok fena

hacıı iki kız var ikisinede aşığım bi karar vermek zorundayım yoksa ikiside gidicek teklif bekliyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evanescence. -- 16 Ağustos 2009; 22:44:03 >
  • bana oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evanescence.

quote:

çok fena

hacıı iki kız var ikisinede aşığım bi karar vermek zorundayım yoksa ikiside gidicek teklif bekliyorlar

haa neden böyle bi anket açtığın anlaşıldı şimdi o zaman hangisinin içi temizse onu seç, dış güzellikle eleme yapayım deme sakın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir gönülde iki sevda olmaz
  • quote:

quote:

quote:

çok fena

haa neden böyle bi anket açtığın anlaşıldı şimdi o zaman hangisinin içi temizse onu seç, dış güzellikle eleme yapayım deme sakın

insanların içini görmek o kadarda deil annemin dayısının çocuğu bize 36 milyarlık tazminat davası açmıştı kısacası kimseye güven olmuyor ben iyiyim diyen şeytan gibi biri çıkabiliyor sanırım seçimimi yaptım teşekkürler

• o zaman 2sinin de fotosunu gönder
  • Bir kalbin yalnızca tek bir sahibi olabilir.
  • Olunamaz.
  • olmaz,
    ama ben gibi 2 kişiye gönül bağlarsan 2sindende olursun aşk başka bişi sevgi kaçan kovalanır hesabı filan değil
    bak ferhata veya mecnuna
  • güzel veya gevşek olanına takıl , boşver iç güzellük felan ben iç güzelliğe önem verip güzel olmayan biriyle 9 ay çıktım herşey cok güzeldi ama sonra bastı gitti birden , o yüzden salla iç güzelliği felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admiral9999 -- 16 Ağustos 2009; 23:12:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

güzel veya gevşek olanına takıl , boşver iç güzellük felan ben iç güzelliğe önem verip güzel olmayan biriyle 9 ay çıktım herşey cok güzeldi ama sonra bastı gitti birden , o yüzden salla iç güzelliği felan

günü birlik ilşki sevmem seviceksem tam severim tam sevilmeyi isterim
  • olunur ben olmuştum:D ikisinide gördügümde aynı duyguları yaşıyordum ne acaip demiii
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: admiral9999

güzel veya gevşek olanına takıl , boşver iç güzellük felan ben iç güzelliğe önem verip güzel olmayan biriyle 9 ay çıktım herşey cok güzeldi ama sonra bastı gitti birden , o yüzden salla iç güzelliği felan

günü birlik ilşki sevmem seviceksem tam severim tam sevilmeyi isterim

bende sevmezDİM hiç bitmez dediğim ilişki pat diye bölündü , hemde ne kadar iyi biri oldugun dşürken , halada coğu kızdan iyi olduğunu düşünüyorum . ama g*t gibi kaldım işte ortada , boşver dostum en güzel duygularını evlenceğin kişiye sakla , takılmaya bak şimdi . bu arada 2 kişiye aşık olunma olundğu sanılır , aşk gerçekten büyük bişey

• Olunmaz,birini gerçekten seversin diğer sevdiğinde ise benzer özellikleri olduğu için hoşlanırsın.
  • arkadaşlar ben de kesinlikle olmaz diyordum taa ki başıma gelene kadar.Çok ilginç ve kötü bir durum maalesef olabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogenfla

Olunmaz,birini gerçekten seversin diğer sevdiğinde ise benzer özellikleri olduğu için hoşlanırsın.

en yfak bir benzerlikleri yok

ankaralı yalnız dilmişim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.